http://infopescar.tv/forum/vanzari/vand ... t3592.html a-m cumparat lansetele, am avut o intelegere care nu a respectato pe scurt mi-a dat teapa .deci nu merita
Post editat-> COLEMAN
Am deschis un nou topic cu numele utilizatorului ''acuzat'' de dumneavoatra ,celalalt topic in care ati postat era al altu user deci, mai mare atentie pe viitor si va rog sa aduceti si argumente in ceea ce priveste acuzele aduse.
Vanzator sdaniel
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
- ROSCA MIREL
- senior
Vanzator sdaniel
Fii mai explicit sa intelegem si noi...
- ROSCA MIREL
- senior
Re: Vanzator sdaniel
l-am sunat in legatura cu betele a zis ca sint in regula si n-am inteles la 100 bucata am intrebat cum le trimite si a spus ca prin cargo (curierat rapid ) Am spus ca este scump sa imi trimeata prin fancurier ca este mai eftin la care a zis ca a vorbit la cargo si ma costa 20-30ron am zis ok cind am primit pachetul mi-au cerut 90 ron lam sunat si iam spus i-lm dat si pe tipul care a adus pachetul la tel . si ne-am inteles ca punem jumate -jumate iar la un segment de virf inelu nr.3 era spart spunindui la tel.dadea vina pe curier . puteam sa refuz betele iar el cind urma sa le ridice trebuia sa plateasca 180 ron in termen de 5 zile daca nu le confisca firma. si din partea mea nu cred ca era frumos intelegerea trebuie respectata cu toate ca nu este o suma mare dar pentru omul care ii munceste l-am sunat si mi-a inchis telefonu de 3 ori . deci nu este om serios .
Asteptam si opinia celui ''acuzat'' , dar se pare ca nu vrea sa spuna nimic desi a intrat azi pe forum dupa ce a fost deschis acest topic ,i-am trimis un MP sa vedem si parerea lui.
TOTUL PENTRU CRAP
Nu am urmarit sectiunea vanzari in ultima perioada.
Domnule Rosca cu mine ati vorbit de 2 ori la telefon , iar mai apoi l-ati sunat pe Tudor(serbtudor) , cu el v-ati inteles despre transportul lansetelor .Eu am aflat tarziu ca a trimis lansetele cuiva , pana acum cateva zile nici nu stiam unde le-a trimis . Imi pare rau pt neintelegerile aparute dar nu eu am trimis coletul .
Domnule Rosca cu mine ati vorbit de 2 ori la telefon , iar mai apoi l-ati sunat pe Tudor(serbtudor) , cu el v-ati inteles despre transportul lansetelor .Eu am aflat tarziu ca a trimis lansetele cuiva , pana acum cateva zile nici nu stiam unde le-a trimis . Imi pare rau pt neintelegerile aparute dar nu eu am trimis coletul .
Dan Serban
- ROSCA MIREL
- senior
nu doresc sa mai continui este pentru ultima data cind mai spun ceva pe aceasta tema ; domnule sandel dumneavoastra ati postat ca vindeti nu eu trebuia sa stiti ce persoana este. din punctul meu de vedere este un subiect inchis, va doresc numai bine si sanatate
ROSCA MIREL scrie:nu doresc sa mai continui este pentru ultima data cind mai spun ceva pe aceasta tema ; domnule sandel dumneavoastra ati postat ca vindeti nu eu trebuia sa stiti ce persoana este. din punctul meu de vedere este un subiect inchis, va doresc numai bine si sanatate
Nu trebuie sa imi pociti numele , eu am postat anuntul dar tot in anunt am pus 2 numere de telefon si in dreptul fiecarui numar am pus si numele ! de aici reiese ca pot fi contactate 2 persoane .
Dan Serban