O bila mare si neagra pentru StefanG de pe rapitori.ro, aici nu stiu ce user are..., un escroc, nesimtit, depravat, neserios, ....si as mai avea cateva de lauda.. (rog moderatorii/administratorii sa nu modifice fontul si culoarea !!!)
Inca mai are de citit 7-8 MP de la mine, si sa-mi ...trimita...acel colet, dupa ce i-am platit in avans !
Cum se pot gandi acesti paraziti ca, Dumnezeu ii ajuta , dupa ce insala ?!?Nu o sa aiba parte de banii aia, o sa vada!
Rusine, rusine, rusine StefanG.
bila neagra lui Gheorghe Stefan (StefanG)...Bucuresti
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
bila neagra lui Gheorghe Stefan (StefanG)...Bucuresti
Suntem in stare sa taiem copacul vecinului, pentru a ne face un gratar!
Sa cautam sa ne pazim nu prin strasnicia legilor, ci prin corectitudinea faptelor noastre(Tucidide)
Sa cautam sa ne pazim nu prin strasnicia legilor, ci prin corectitudinea faptelor noastre(Tucidide)
Re: bila neagra lui Gheorghe Stefan (StefanG)...Bucuresti
eu din Alba el din Bucuresti, cam ce sanse crezi, la cat de mofturosi is politai nostri!?
Nu e treaba ta de unde este el.Tu depune plângere la secția de care aparții impreuna cu documentele care atesta efectuarea platii, niste printuri cu topicul de vanzare si eventual pm-urile de la el iar restul e treaba politiei.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk 2
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk 2
"Când ești mort, nu știi că ești mort. Pentru ceilalti e trist. La fel și când ești prost..." Philippe Geluck
Ce te-a determinat sa dai bani in avans ?
Unul din principalele sfaturi in tranzactiile de pe net, prevede exact chestia asta ... nu dai bani in avans decat daca il cunosti pe vanzator !
Alte sfaturi aici : http://www.infopescar.tv/forum/post189694.html#p189694
Unul din principalele sfaturi in tranzactiile de pe net, prevede exact chestia asta ... nu dai bani in avans decat daca il cunosti pe vanzator !
Alte sfaturi aici : http://www.infopescar.tv/forum/post189694.html#p189694
am cautat despre el, eu i-am propus, ca le-am scos la un pret bun...mi-am zis ca n-oi fi eu ala ghinionist, nu e prima tranzactie cu bani in avans,daca vrei scor bun, dar uite ca mi-am luat-o....cica a avut ceva bile negre, dar cineva "suspus" le-a sters, si parea destul de incredere anuntul...si el, pana la proba contrarie.
mai ales ca tu esti din alba si el din bucuresti, ar trebui sa il pui putin pe drumuri..
Critic echilibrat
tooni scrie:O bila mare si neagra pentru StefanG de pe rapitori.ro, aici nu stiu ce user are..., un escroc, nesimtit, depravat, neserios, ....si as mai avea cateva de lauda.. (rog moderatorii/administratorii sa nu modifice fontul si culoarea !!!)
Inca mai are de citit 7-8 MP de la mine, si sa-mi ...trimita...acel colet, dupa ce i-am platit in avans !
Cum se pot gandi acesti paraziti ca, Dumnezeu ii ajuta , dupa ce insala ?!?Nu o sa aiba parte de banii aia, o sa vada!
Rusine, rusine, rusine StefanG.
Apeleaza la politie si cere numarul de inregistrare neaparat atunci cand faci plangerea.