Votati Gogu- Moderator !

discutii off-topic despre orice

Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman

Scrie răspuns

Vi-l doriti pe Gogu ca Moderator la Diverse ?

DA
140
78%
NU
40
22%

Voturi totale: 180

gogu steriade
VIP+++
VIP+++

Re: Votati Gogu- Moderator !

Mesaj de gogu steriade » 09 Feb 2010, 21:40

sokeres lume ? >:D<
ba baieti la voi e frig ? :-? sa facut acu un frig da mia inghetat sticla da vodca siacuma ling la ea ca la inghetata ! #:-S si zapada avem kklau ca ma gandeam cum sa facem so vindem cumva la aia in hawai ? :-??
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere

timer
Veteran
Veteran

Mesaj de timer » 09 Feb 2010, 22:00

gogu steriade scrie:sokeres lume ? >:D<
ba baieti la voi e frig ? :-? sa facut acu un frig da mia inghetat sticla da vodca siacuma ling la ea ca la inghetata ! #:-S si zapada avem kklau ca ma gandeam cum sa facem so vindem cumva la aia in hawai ? :-??
Gogule,trai-ti-ar fantzuzoaica,vad ca ti-ai schimbat look-ul..E de vipla sau...?

mircea62
Veteran
Veteran

Mesaj de mircea62 » 10 Feb 2010, 10:48

Ce te bronzasi bre Gogule de la atata zapada. Acu inteleg de ce ai fost cam lipsa in ultimul timp pe aici - iti schimbasi lucul.
Apropos cat te costara toate procedurile astea - lifting, peeling, implanturi, liposuctie... =))

PS.Nu stii pe cineva in Vancouver ca cica aia sunt disperati ca n-au zapada pentru olimpiada

gogu steriade
VIP+++
VIP+++

Mesaj de gogu steriade » 10 Feb 2010, 11:57

Auarde sa moara Romeo Imparat daca nu ma mandresc cu mushtatza mea cea carunta si fara da egal ! >:D< daca nu va place pot s fac alt avatar dan lateral cu profil maxim la dantura da iese sclipitoare si incomensurabil da luminoasa pa motiv da 24 karate si alte arte martiale ! #:-S
zici ca la Vancuver asta cauta zapada... :-? care va sa zica nici la ei in laponia nu mai are iarnile care era o dat ! :-?? a venit toata pa capu nostru ! :-S si e mana lu bulangiu ala da mos gerila ca sa razbuna pa mos craciun ca ia stricat ploile acu cativa ani ! :P
lasa ca vorbesc cu unu care e vecin cu vancuver asta ,sta si el cum intri prin Halifax a doua starada la dreapta dupa primul colt la stanga sensului giratoriu si parca mai era ceva... :-B ......cre ca fac confuzie da idea e la fel ! ;;)
pup iu oll ! :-*

gogu steriade
VIP+++
VIP+++

Mesaj de gogu steriade » 05 Mar 2010, 23:49

tonny
senior
senior

Mesaj de tonny » 06 Mar 2010, 18:25

ai si de la mine un vot Gogule si sper sa conduci ca moderator mai bine ca Basescu tara =)) macar un picut

gogu steriade
VIP+++
VIP+++

Mesaj de gogu steriade » 20 Mar 2010, 15:36

sunt mahnit :-/ am vazut ca articolul meu da concurs na intrat la finala si era cel putin castigator ! :^O
sa chema asa : Influentele nefaste ireconciliabile si ireparabile ale excesului de alcol cafea tutun si dame da companie #-o in pescuitul crapului fara utilizarea notiunilor elemetare de folosinta a protocolului complet da siguranta si satisfactie la malul api ! #:-S domne era ceva ce nai vazut ca mam chinuit carteva ore sa pun in practica ceam scris ca sa vad daca e adevarat si este (:| ! este proiect da doctorant pa putin :-B da se pare ca nu vrea lumea sa ia in serios problemele cu care ma confrunt eu zi da zi cand merg la balta ! [-( la concursu urmator fac articol cu treaba manuala ! ;) astept sugestii da subiect da la viitori votanti >:D< ...adica vreau sa mergem la sigur :-h .facem premiu bara-bara una iau io si una va dau voua care ma votati :^O .si ca sa nu va certati pa ia tragem ori la sorti ori facem noi intre noi concurs care scrie un articol mai bun ca al meu :-? si castigatoru ia tot si ma lasa pa mine sai postez articolu pa numele meu ;;) ca deja asa am stabilit la inceput cine e sefu intre noi ! <:-P

florian1954
membru activ
membru activ

Mesaj de florian1954 » 20 Mar 2010, 15:56

D-l Gogu =; Ia şi dela mine un vot **== Combaţi bine,Domnule =D> Dacă este nevoie,te susţin pînă lînga Vancuver (cred că aşa se scrie) :-? Apropos:Vancuver este bărbat,ori numele Elenei Udrea (acoperită,bineânţeles) =))

gogu steriade
VIP+++
VIP+++

Mesaj de gogu steriade » 26 Mar 2010, 11:07

mai ie un pic si sa face anu da cand combat :-? cre ca trebuie sa fac alt sondaj <:-P ,daca sa mai combat sau e mai bine sa raman Vip ;) ca sunt singur pa functia asta (:| si e bine da nu e bine ca nu pot sai belesc paia care ma face analfabet pa privat ! :-B
pss
votati gogu
gogu presedinte
gogu ie nemuritor
gogu ie mare si tare ...si mai are ceva lung :^O

tavimai
Veteran
Veteran

Mesaj de tavimai » 27 Mar 2010, 02:22

gogu steriade scrie:mai ie un pic si sa face anu da cand combat :-? cre ca trebuie sa fac alt sondaj <:-P ,daca sa mai combat sau e mai bine sa raman Vip ;) ca sunt singur pa functia asta (:| si e bine da nu e bine ca nu pot sai belesc paia care ma face analfabet pa privat ! :-B
pss
votati gogu
gogu presedinte
gogu ie nemuritor
gogu ie mare si tare ...si mai are ceva lung :^O

=)) =)) =)) Vai de pielea lor daca ajungi tu la ciolan Gogule ! =)) =)) =))

gogu steriade
VIP+++
VIP+++

Mesaj de gogu steriade » 30 Mar 2010, 10:29

da io nu vreau sa ajung la ciolan ! [-x io vreau s ajunga cioalnu la mine ! :-B ca prea sa intrece uni la ros oase si alti sparge semine ca e criza ! :-??
ce io nam carisma sa fiu mare bos ! nici ca sa exista pa pamant minune mai mare ca mine da frumos si inteligent si davreme acasa la vecina ! ;;) <:-P :-*

gogu steriade
VIP+++
VIP+++

Mesaj de gogu steriade » 01 Apr 2010, 20:39

Protestez ! :-B in semn da protest ma retrag da la candidatura si parasex definitiv acest forum si sit #-o ca sa ma duc la alti care a facut oferta mai buna si plata in natura ! <:-P Asta cu natura nam prea inteleso io exact :-? ca mia zis cineva repede :hai ma la noi ca avem pasarici multe pa balta ! >:D< Am sanse 50-50 sa fie vorba ori da lebede si pelicani ,ori da... ;;) :x ! <:-P >:D<

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 03 Apr 2010, 13:13

gogu steriade scrie:Protestez ! :-B in semn da protest ma retrag da la candidatura si parasex definitiv acest forum si sit #-o ca sa ma duc la alti care a facut oferta mai buna si plata in natura ! <:-P Asta cu natura nam prea inteleso io exact :-? ca mia zis cineva repede :hai ma la noi ca avem pasarici multe pa balta ! >:D< Am sanse 50-50 sa fie vorba ori da lebede si pelicani ,ori da... ;;) :x ! <:-P >:D<
Bre, pe 1 aprilie a fost ziua pacalelilor ?, nu ?,am prins ideea
Paste fericit

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 12 Apr 2010, 19:53

Ai mai primit un vot si de la mine BORAT :))
MERCEDES S

gogu steriade
VIP+++
VIP+++

Mesaj de gogu steriade » 14 Apr 2010, 09:55

cosmin mihut scrie:Ai mai primit un vot si de la mine BORAT :))
matale iesti suspect :-? dupa ce ma faci tigan borat imi dai vot da nu zici da care ! :-w astept lamurriri :-B si sa ma cinstesti cum sa cuvine ! <:-P

Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”