Votati Gogu- Moderator !
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
-
- VIP+++
Re: Votati Gogu- Moderator !
sokeres lume ?
ba baieti la voi e frig ? sa facut acu un frig da mia inghetat sticla da vodca siacuma ling la ea ca la inghetata ! si zapada avem kklau ca ma gandeam cum sa facem so vindem cumva la aia in hawai ?
ba baieti la voi e frig ? sa facut acu un frig da mia inghetat sticla da vodca siacuma ling la ea ca la inghetata ! si zapada avem kklau ca ma gandeam cum sa facem so vindem cumva la aia in hawai ?
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
Gogule,trai-ti-ar fantzuzoaica,vad ca ti-ai schimbat look-ul..E de vipla sau...?gogu steriade scrie:sokeres lume ?
Ce te bronzasi bre Gogule de la atata zapada. Acu inteleg de ce ai fost cam lipsa in ultimul timp pe aici - iti schimbasi lucul.
Apropos cat te costara toate procedurile astea - lifting, peeling, implanturi, liposuctie...
PS.Nu stii pe cineva in Vancouver ca cica aia sunt disperati ca n-au zapada pentru olimpiada
Apropos cat te costara toate procedurile astea - lifting, peeling, implanturi, liposuctie...
PS.Nu stii pe cineva in Vancouver ca cica aia sunt disperati ca n-au zapada pentru olimpiada
-
- VIP+++
Auarde sa moara Romeo Imparat daca nu ma mandresc cu mushtatza mea cea carunta si fara da egal ! daca nu va place pot s fac alt avatar dan lateral cu profil maxim la dantura da iese sclipitoare si incomensurabil da luminoasa pa motiv da 24 karate si alte arte martiale !
zici ca la Vancuver asta cauta zapada... care va sa zica nici la ei in laponia nu mai are iarnile care era o dat ! a venit toata pa capu nostru ! si e mana lu bulangiu ala da mos gerila ca sa razbuna pa mos craciun ca ia stricat ploile acu cativa ani !
lasa ca vorbesc cu unu care e vecin cu vancuver asta ,sta si el cum intri prin Halifax a doua starada la dreapta dupa primul colt la stanga sensului giratoriu si parca mai era ceva... ......cre ca fac confuzie da idea e la fel !
pup iu oll !
zici ca la Vancuver asta cauta zapada... care va sa zica nici la ei in laponia nu mai are iarnile care era o dat ! a venit toata pa capu nostru ! si e mana lu bulangiu ala da mos gerila ca sa razbuna pa mos craciun ca ia stricat ploile acu cativa ani !
lasa ca vorbesc cu unu care e vecin cu vancuver asta ,sta si el cum intri prin Halifax a doua starada la dreapta dupa primul colt la stanga sensului giratoriu si parca mai era ceva... ......cre ca fac confuzie da idea e la fel !
pup iu oll !
-
- VIP+++
ai si de la mine un vot Gogule si sper sa conduci ca moderator mai bine ca Basescu tara macar un picut
-
- VIP+++
sunt mahnit am vazut ca articolul meu da concurs na intrat la finala si era cel putin castigator !
sa chema asa : Influentele nefaste ireconciliabile si ireparabile ale excesului de alcol cafea tutun si dame da companie in pescuitul crapului fara utilizarea notiunilor elemetare de folosinta a protocolului complet da siguranta si satisfactie la malul api ! domne era ceva ce nai vazut ca mam chinuit carteva ore sa pun in practica ceam scris ca sa vad daca e adevarat si este ! este proiect da doctorant pa putin da se pare ca nu vrea lumea sa ia in serios problemele cu care ma confrunt eu zi da zi cand merg la balta ! la concursu urmator fac articol cu treaba manuala ! astept sugestii da subiect da la viitori votanti ...adica vreau sa mergem la sigur .facem premiu bara-bara una iau io si una va dau voua care ma votati .si ca sa nu va certati pa ia tragem ori la sorti ori facem noi intre noi concurs care scrie un articol mai bun ca al meu si castigatoru ia tot si ma lasa pa mine sai postez articolu pa numele meu ca deja asa am stabilit la inceput cine e sefu intre noi !
sa chema asa : Influentele nefaste ireconciliabile si ireparabile ale excesului de alcol cafea tutun si dame da companie in pescuitul crapului fara utilizarea notiunilor elemetare de folosinta a protocolului complet da siguranta si satisfactie la malul api ! domne era ceva ce nai vazut ca mam chinuit carteva ore sa pun in practica ceam scris ca sa vad daca e adevarat si este ! este proiect da doctorant pa putin da se pare ca nu vrea lumea sa ia in serios problemele cu care ma confrunt eu zi da zi cand merg la balta ! la concursu urmator fac articol cu treaba manuala ! astept sugestii da subiect da la viitori votanti ...adica vreau sa mergem la sigur .facem premiu bara-bara una iau io si una va dau voua care ma votati .si ca sa nu va certati pa ia tragem ori la sorti ori facem noi intre noi concurs care scrie un articol mai bun ca al meu si castigatoru ia tot si ma lasa pa mine sai postez articolu pa numele meu ca deja asa am stabilit la inceput cine e sefu intre noi !
- florian1954
- membru activ
D-l Gogu Ia şi dela mine un vot Combaţi bine,Domnule Dacă este nevoie,te susţin pînă lînga Vancuver (cred că aşa se scrie) Apropos:Vancuver este bărbat,ori numele Elenei Udrea (acoperită,bineânţeles)
-
- VIP+++
mai ie un pic si sa face anu da cand combat cre ca trebuie sa fac alt sondaj ,daca sa mai combat sau e mai bine sa raman Vip ca sunt singur pa functia asta si e bine da nu e bine ca nu pot sai belesc paia care ma face analfabet pa privat !
pss
votati gogu
gogu presedinte
gogu ie nemuritor
gogu ie mare si tare ...si mai are ceva lung
pss
votati gogu
gogu presedinte
gogu ie nemuritor
gogu steriade scrie:mai ie un pic si sa face anu da cand combat cre ca trebuie sa fac alt sondaj ,daca sa mai combat sau e mai bine sa raman Vip ca sunt singur pa functia asta si e bine da nu e bine ca nu pot sai belesc paia care ma face analfabet pa privat !
pss
votati gogu
gogu presedinte
gogu ie nemuritor
Vai de pielea lor daca ajungi tu la ciolan Gogule !
-
- VIP+++
da io nu vreau sa ajung la ciolan ! io vreau s ajunga cioalnu la mine ! ca prea sa intrece uni la ros oase si alti sparge semine ca e criza !
ce io nam carisma sa fiu mare bos ! nici ca sa exista pa pamant minune mai mare ca mine da frumos si inteligent si davreme acasa la vecina !
ce io nam carisma sa fiu mare bos ! nici ca sa exista pa pamant minune mai mare ca mine da frumos si inteligent si davreme acasa la vecina !
-
- VIP+++
Protestez ! in semn da protest ma retrag da la candidatura si parasex definitiv acest forum si sit ca sa ma duc la alti care a facut oferta mai buna si plata in natura ! Asta cu natura nam prea inteleso io exact ca mia zis cineva repede :hai ma la noi ca avem pasarici multe pa balta ! Am sanse 50-50 sa fie vorba ori da lebede si pelicani ,ori da... !
Bre, pe 1 aprilie a fost ziua pacalelilor ?, nu ?,am prins ideeagogu steriade scrie:Protestez ! in semn da protest ma retrag da la candidatura si parasex definitiv acest forum si sit ca sa ma duc la alti care a facut oferta mai buna si plata in natura ! Asta cu natura nam prea inteleso io exact ca mia zis cineva repede :hai ma la noi ca avem pasarici multe pa balta ! Am sanse 50-50 sa fie vorba ori da lebede si pelicani ,ori da... !
Paste fericit
- cosmin mihut
- Veteran
-
- VIP+++
matale iesti suspect dupa ce ma faci tigan borat imi dai vot da nu zici da care ! astept lamurriri si sa ma cinstesti cum sa cuvine !cosmin mihut scrie:Ai mai primit un vot si de la mine BORAT