TOPIC STEAUA (interzis copiilor sub 14 ani)
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
TOPIC STEAUA (interzis copiilor sub 14 ani)
Am auzit ca 80 % dintre pescari sunt STELISTI, hai sa facem un sondaj sa vedem daca asa este.
Va rog sa semnati in acest topic, toti cei care aveti afinitati fata de aceasta mare echipa.
PS. cei care aveti alta preferinta, va rog sa va abtineti sau sa va faceti propriul topic in care sa va lingeti ranile.
MULTUMESC !
Va rog sa semnati in acest topic, toti cei care aveti afinitati fata de aceasta mare echipa.
PS. cei care aveti alta preferinta, va rog sa va abtineti sau sa va faceti propriul topic in care sa va lingeti ranile.
MULTUMESC !
Re: TOPIC STEAUA
e mai interesant asa....sa vezi agitatii de rase si subrase omenesti aicipharaoh scrie:
Pai de ce nu faci un poll ?
- SzylaRd.
- membru activ
"Trup.Si.Suflet.Pentru.Culori." = Cu steaua pana la moarte...
Daca Nu Stii Ce Cauti, Atunci Nu Mai Cauta!
Okuma Ergosense 2.10m / 0-6gr & Okuma Aquios 1500 FD
http://ioo-szilard.blogspot.com/
Okuma Ergosense 2.10m / 0-6gr & Okuma Aquios 1500 FD
http://ioo-szilard.blogspot.com/
Asta vreau sa vad v!!!SzylaRd. scrie:"Trup.Si.Suflet.Pentru.Culori." = Cu steaua pana la moarte...
TRUP SI SUFLET PENTRU CULORI !!! stelist si eu.
Prin artere imi curge ROSU, iar prin vene ALBASTRU ... pana la moarte !!!
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
STELIST SI EU
Si pe baiatul meu de mic l-am invatat ce trebuie sa stie : STELIST PANA LA MOARTE
Si pe baiatul meu de mic l-am invatat ce trebuie sa stie : STELIST PANA LA MOARTE
- Madalin Dirla
- Veteran
URASC MAI MULT steaua DECAT IUBESC DINAMO!!!
IN TREI CUVINTE "NU VA SUPORT"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IN TREI CUVINTE "NU VA SUPORT"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ultima oară modificat 24 Ian 2011, 00:36 de către Madalin Dirla, modificat 1 dată în total.
Sa-ti traiasca Adi !adidobre scrie:STELIST SI EU
Ce poza minunata !
Am uitat sa precizez :Madalin007 scrie:URASC MAI MULT steaua DECAT IUBESC DINAMO!!!
Madalin are dreptul sa spuna ce vrea !
Este singurul care are alte pareri si poate posta in acest topic.
- Madalin Dirla
- Veteran
Costi P scrie:Am uitat sa precizez :Madalin007 scrie:URASC MAI MULT steaua DECAT IUBESC DINAMO!!!
Madalin are dreptul sa spuna ce vrea !
Este singurul care are alte pareri si poate posta in acest topic.
Oricum ai o bila neagra pt. topicul asta !!!!!!!!!!!!!
Si eu sunt cu acest club
IUBESC STEAUA
IUBESC STEAUA