TOPIC STEAUA (interzis copiilor sub 14 ani)
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
- sece4u20
- senior
Re: TOPIC STEAUA
si ce atata 10 mai ??? atat aveti in calendar si voi ca ati dat foc la o peluza cu cateva scaune in rest , ce..? ? aa nu aveti nimic ???
nu este bai va lasam sa va pregatiti pentru liga campionilor si asta de 10 ani.
@ sece4u20... am precizat si mai inainte: in acest topic Madalin este singurul user care are o alta orientare si poate scrie ce vrea....dar va rog pe voi sa va abtineti, am mai spus-o ....nu merita osteneala sa ne consumam pt unii care sarbatoresc in data de 10 mai un esec cu 3-1 in fata marii rivale ( un an mai tarziu s-a consumat cea mai mare si frumoasa infrangere din istoria confruntarilor directe suferita de maidanezi: 5-0 )....aia e : unii sarbatoresc in mai esecuri, altii victorii istorice.sece4u20 scrie:si ce atata 10 mai ??? atat aveti in calendar si voi ca ati dat foc la o peluza cu cateva scaune in rest , ce..? ? aa nu aveti nimic ???
24 februarie 1987
Pe 24 februarie 1987, golul lui Hagi contra lui Dinamo Kiev le-a adus roş-albaştrilor cel de-al doilea trofeu european, după Cupa Campionilor în '86.
În urmă cu 24 de ani, la Monte Carlo, Steaua cîştiga al doilea trofeu ca valoarea din istoria sa, Supercupa Europei! Echipa din Ghencea s-a impus în faţa cîştigătoarei Cupei Cupelor, Dinamo Kiev: 1-0, golul fiind marcat de Hagi.
Meciul de debut al lui Gică
Întîlnirea cu Dinamo Kiev a fost prima a lui Gheorghe Hagi în tricoul Stelei. Jucătorul a fost adus de la Sportul şi a reuşit golul victoriei roş-albaştrilor în minutul 44, dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri. Şutul lui Hagi a lovit zidul şi l-a păcălit pe goalkeeper-ul formaţiei din URSS, Cianov. Pe bancă la Dinamo Kiev se afla legendarul antrenor Valei Lobanovski.
"E una dintre cele mai frumoase amintiri din cariera mea. În acei ani, Steaua domina fotbalul european!"
Miodrag Belodedici, fost fundaş Steaua
Steaua - Dinamo Kiev 1-0 Nu poţi uita niciodată asemenea momente. A fost un meci dificil, Kievul era una dintre echipele foarte tari al Europei. Am avut şi puţin noroc la reuşita lui Hagi, dar şansa ţine mereu cu cei puternici Ştefan Iovan
A marcat: Hagi (44)
Steaua: Stîngaciu - Iovan, Bumbescu, Belodedici, Bărbulescu - Bălan, T. Stoica, Boloni, Hagi (Balint, 84) - Lăcătuş (Majearu, 89), Piţurcă
Antrenor: Anghel Iordănescu
Copy de pe GSP.RO.
Pe 24 februarie 1987, golul lui Hagi contra lui Dinamo Kiev le-a adus roş-albaştrilor cel de-al doilea trofeu european, după Cupa Campionilor în '86.
În urmă cu 24 de ani, la Monte Carlo, Steaua cîştiga al doilea trofeu ca valoarea din istoria sa, Supercupa Europei! Echipa din Ghencea s-a impus în faţa cîştigătoarei Cupei Cupelor, Dinamo Kiev: 1-0, golul fiind marcat de Hagi.
Meciul de debut al lui Gică
Întîlnirea cu Dinamo Kiev a fost prima a lui Gheorghe Hagi în tricoul Stelei. Jucătorul a fost adus de la Sportul şi a reuşit golul victoriei roş-albaştrilor în minutul 44, dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri. Şutul lui Hagi a lovit zidul şi l-a păcălit pe goalkeeper-ul formaţiei din URSS, Cianov. Pe bancă la Dinamo Kiev se afla legendarul antrenor Valei Lobanovski.
"E una dintre cele mai frumoase amintiri din cariera mea. În acei ani, Steaua domina fotbalul european!"
Miodrag Belodedici, fost fundaş Steaua
Steaua - Dinamo Kiev 1-0 Nu poţi uita niciodată asemenea momente. A fost un meci dificil, Kievul era una dintre echipele foarte tari al Europei. Am avut şi puţin noroc la reuşita lui Hagi, dar şansa ţine mereu cu cei puternici Ştefan Iovan
A marcat: Hagi (44)
Steaua: Stîngaciu - Iovan, Bumbescu, Belodedici, Bărbulescu - Bălan, T. Stoica, Boloni, Hagi (Balint, 84) - Lăcătuş (Majearu, 89), Piţurcă
Antrenor: Anghel Iordănescu
Copy de pe GSP.RO.
- Madalin Dirla
- Veteran
In sezonul 1988-1989 AC MILAN -steaua 4-0 este Finala cu cea mai mare diferenta de scor din istoria ligii campionilor iar ati intrat in istorie .
Sa nu mai zic ca de 10 ani steaua nu a mai castigat in LC pe teren propiu,si asta tot istorie este
http://www.youtube.com/watch?v=nwc9txTwirE
Sa nu mai zic ca de 10 ani steaua nu a mai castigat in LC pe teren propiu,si asta tot istorie este
- Alexandru Mihai
- Veteran
Madalin, te rog frumos sa dai pe Google un search: dinamo in Champions League...multumesc.
noi cel putin am ajuns pina acolo voi.. ..... pina unde ati ajuns (am uitat, voi inca va pregati-ti)Madalin007 scrie:In sezonul 1988-1989 AC MILAN -steaua 4-0 este Finala cu cea mai mare diferenta de scor din istoria ligii campionilor iar ati intrat in istorie .
Bai neneeeeee !!!!!
NU MAI RASPUNDETI ........CA MI-E FRICA SA NU INCEP SA RASPUND SI EU, NU DE ALTA DAR AM TRECUT PRIN SITUATIA DE A NE LUA DIRECT .....SI ERA CAP P'ACI SA DEGENEREZE TOTUL
VA ROG MULT !
NU MAI RASPUNDETI ........CA MI-E FRICA SA NU INCEP SA RASPUND SI EU, NU DE ALTA DAR AM TRECUT PRIN SITUATIA DE A NE LUA DIRECT .....SI ERA CAP P'ACI SA DEGENEREZE TOTUL
VA ROG MULT !
- stan nicolae
- senior
asta cam asa e...ei tot se pregatesc
doamnele de alte "orientari" fotbalistice sunt rugate sa ne provoace la un "duel" pe balta ( daca sunt nervoase) poate asa se descarcaCosti P scrie:Bai neneeeeee !!!!!
VA ROG MULT !
FORTZA STEAUA! FORTZA STEAUA! FORTA STEAUA!
ASTEPTAM OFERTE.
- Ion Mironov
- Partener
[/quote]
doamnele de alte "orientari" fotbalistice sunt rugate sa ne provoace la un "duel" pe balta ( daca sunt nervoase) poate asa se descarca
ASTEPTAM OFERTE.[/quote]
forzza steaua....asta e fratica va pregatiti ca urmeaza sa pierdeti si campionat si tot...de champions league nu mai vb ca nu are rost....
doamnele de alte "orientari" fotbalistice sunt rugate sa ne provoace la un "duel" pe balta ( daca sunt nervoase) poate asa se descarca
ASTEPTAM OFERTE.[/quote]
forzza steaua....asta e fratica va pregatiti ca urmeaza sa pierdeti si campionat si tot...de champions league nu mai vb ca nu are rost....
- Desideiu Bogdan
- Veteran
In Bucuresti sunt doua gropi mari si late. Una in Stefan cel Mare si alta la Glina.Madalin007 scrie:In sezonul 1988-1989 AC MILAN -steaua 4-0 este Finala cu cea mai mare diferenta de scor din istoria ligii campionilor iar ati intrat in istorie .
HAI STEAUA
ai dreptate, amindoua sunt pline de maidaneziDesideiu Bogdan scrie:In Bucuresti sunt doua gropi mari si late. Una in Stefan cel Mare si alta la Glina.Madalin007 scrie:In sezonul 1988-1989 AC MILAN -steaua 4-0 este Finala cu cea mai mare diferenta de scor din istoria ligii campionilor iar ati intrat in istorie .
HAI STEAUA
- Madalin Dirla
- Veteran
conirdr & bogdan
steaua vine-n GROAPA ia m..e si pleaca!!!steaua vine-n GROAPA ia m..e si pleaca!!!
Daca tot a venit vorba de Groapa,pt. cunostintele voastre aceasta Groapa este situata in buricul BUCURESTIULUI,nu la periferie pe unde iese vantul din Bucuresti cum este rapa voastra,asa ca !!
HAI OLTENII!!!!HAI OLTENII!!!!
CRAOIVA-steaua 1-0
steaua vine-n GROAPA ia m..e si pleaca!!!steaua vine-n GROAPA ia m..e si pleaca!!!
Daca tot a venit vorba de Groapa,pt. cunostintele voastre aceasta Groapa este situata in buricul BUCURESTIULUI,nu la periferie pe unde iese vantul din Bucuresti cum este rapa voastra,asa ca !!
HAI OLTENII!!!!HAI OLTENII!!!!
CRAOIVA-steaua 1-0