TOPIC STEAUA (interzis copiilor sub 14 ani)
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
Re: TOPIC STEAUA
Ce vorbesti domle!?!
Unde sunteti ma voi acum cainilor care sunteti caini( scuze pisici).Madalin007 scrie: 1.CFR Cluj-32-20-7-5-59 - 28-67
2.FC Vaslui-33-21-4-8-57 - 29-67
3.Steaua33-19-8-6-46 - 25-65
4.Rapid-33-17-10-6-53 - 29-61
5.Dinamo-33-17-8-8-54 - 32-59
Locul 1 va juca in 2012 in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor
Locul 2 va juca in 2012 in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor
Locurile 3 si 4 vor juca in 2012 in tururile preliminare 3 respectiv 2 ale Europa League.
Castigatoarea cupei va juca in 2012 in Europa League Play-off
Vor retrograda echipele aflate la sfarsitul campionatului pe unul din locurile 15-18
Dar locul 5 nu joaca pe nicaieri ??????????????????????
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
Sau vrei sa ti-o zic pe aia: Dinamo vine joaca, se face de ca.at si pleaca.
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
Apropo ,stie cineva,anul acesta ,,se mai tine ''cupa intertoto?
- Butaru Gabriel
- Veteran
Nu se mai tine cupa intertoto, au ajuns uni sa aiba pretentii si se pregatesc de altceva de cativa ani buniSebastian scrie:Apropo ,stie cineva,anul acesta ,,se mai tine ''cupa intertoto?
http://www.youtube.com/watch?v=FgkcybB2jT8
http://www.youtube.com/watch?v=FgkcybB2jT8[/youtube]
Tel0762.865.274
- Madalin Dirla
- Veteran
Stati linistiti copilasi,campionatul l-a luat CFR-ul in seara asta !!
Pe 23 mai 2012 la 21.45 va uitati la PRO TV ca se joaca finala CUPEI ROMANIEI !!
voi la ce ora jucati ?????????????????????????????????
Pe 23 mai 2012 la 21.45 va uitati la PRO TV ca se joaca finala CUPEI ROMANIEI !!
Na, na, na, ... atat Urania cat si Acvaria au prezis ca e anul feroviarilor ... asa ca, si prin urmare ... Rapiduletzul ia Cupa RomanieiMadalin007 scrie:Stati linistiti copilasi,campionatul l-a luat CFR-ul in seara asta !!
PS : Cam greu cu "boneta - cashcheta" ... vorba lu' Turcu.
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
Ms. Imi aduc aminte cu placere de finala din sezonul trecut,mama ,mama ce duios bocea torjinhio.Madalin007 scrie:Stati linistiti copilasi,campionatul l-a luat CFR-ul in seara asta !!
ps.Mada,taica,sfat-ascunde-te.
- Madalin Dirla
- Veteran
Sebi,diferenta dintre DINAMO si steaua este ca noua mai avem sanse sa castigam un trofeu,voi aveti sanse doar sa va uitati la NOI ,concluzionand,nu stiu care ar trebui sa se ascunda !
Pana pe 23.05.2012 sa ceri furnizorului tau de cablu sa-ti bage PRO TV-ul in grila de programe !!!
Pana pe 23.05.2012 sa ceri furnizorului tau de cablu sa-ti bage PRO TV-ul in grila de programe !!!
Sebastian scrie:Ms. Imi aduc aminte cu placere de finala din sezonul trecut,mama ,mama ce duios bocea torjinhio.Madalin007 scrie:Stati linistiti copilasi,campionatul l-a luat CFR-ul in seara asta !!
ps.Mada,taica,sfat-ascunde-te.
Apoi draga Mada,pa la noi prin zona ie protv pa tothe gardurile faza e, ca nu stiu tu, cu ce furnizor ar trebui sa vorovesti ,pt unele meciuri din cupele europene. otv?sau cartoon net.
Oamenii traiesc din iluzi, nu cunosc realitatea. Sa nu uitam ca acum cateva luni in urma apareau uni si spuneau, cine steaua sa recupereze diferenta de puncte care o are fata de dinamo .
Uite realitatea, steaua termina campionatul inaintea lui dinamo si a castigat si meciurile directe cu turbati.
Acum lui dinamo ia mai ramas cupa dar astea se ineaca la mal, rateaza titlul, rateaza cupa, rateaza tot
Sa le dam noi ceva??? Eu zic sa nu fim rai, eu le dau
Uite realitatea, steaua termina campionatul inaintea lui dinamo si a castigat si meciurile directe cu turbati.
Acum lui dinamo ia mai ramas cupa dar astea se ineaca la mal, rateaza titlul, rateaza cupa, rateaza tot
Sa le dam noi ceva??? Eu zic sa nu fim rai, eu le dau
Tel0762.865.274
- Madalin Dirla
- Veteran
E de bine ca aveti PRO TV-ul prin zona,aveti la CINE sa va uitati
Am explicat mai sus cum sta treaba in europa,anul asta v-ati calificat in prisma rezulatatelor altor echipe,nu ca ati fi avut noi valoare !
Matematica este o stiinta exacta !
Am explicat mai sus cum sta treaba in europa,anul asta v-ati calificat in prisma rezulatatelor altor echipe,nu ca ati fi avut noi valoare !
Matematica este o stiinta exacta !
Sebastian scrie:Apoi draga Mada,pa la noi prin zona ie protv pa tothe gardurile faza e, ca nu stiu tu, cu ce furnizor ar trebui sa vorovesti ,pt unele meciuri din cupele europene. otv?sau cartoon net.