TOPIC STEAUA (interzis copiilor sub 14 ani)
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
-
- VIP+++
Re: TOPIC STEAUA
cica sa jucat tzurca , ie adevarat ? si ca sa injurat lumea cu giginio si mititica dragiomir ? rusine ? lu toti !
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
-
- VIP+++
cica iar a batut Steaua cu ZERo si Tigani cu UNu ! giginio dute la oi ca tia fatat berbeci bah ! si bage si tu un ban la transfer sal iei pasta da la militieni ca ie terminatoru si rupe poarta !
- Fişiere ataşate
-
- gigi-dinamovist.jpg (28.16 KiB) Vizualizat de 3019 ori
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
- pompierulpescar
- utilizator
O sa fie si mai rau Steaua va avea echipa, cand antrenor oficial va fi ciobanu parlamentar
TREBUIE SA NE ADUCEM AMINTE DE STEAUA DOMNILOR
Trebuie sa iubim STEAUA
Trebuie sa stei toata lumea ca in urma cu 25 de ani au fost realizate performante deosebite, performante la care alti doar viseaza si care daca ar mai fi vreo data tot STEAUA va fi responsabila cu succesul.
Sa nu uitam si de noul antrenor al STELEI cel care acum cinci ani a fost la 5 minute de o finala istorica, COOOOOOSMIN OLAROIU noul salvator al STELEI
Trebuie sa iubim STEAUA
Trebuie sa stei toata lumea ca in urma cu 25 de ani au fost realizate performante deosebite, performante la care alti doar viseaza si care daca ar mai fi vreo data tot STEAUA va fi responsabila cu succesul.
Sa nu uitam si de noul antrenor al STELEI cel care acum cinci ani a fost la 5 minute de o finala istorica, COOOOOOSMIN OLAROIU noul salvator al STELEI
Tel0762.865.274
- SzylaRd.
- membru activ
Maine seara Gaz Metan Medias - STEAUA Bucuresti... Merge careva??
Eu ma duc sper sa vad un meci frumos....
Eu ma duc sper sa vad un meci frumos....
Daca Nu Stii Ce Cauti, Atunci Nu Mai Cauta!
Okuma Ergosense 2.10m / 0-6gr & Okuma Aquios 1500 FD
http://ioo-szilard.blogspot.com/
Okuma Ergosense 2.10m / 0-6gr & Okuma Aquios 1500 FD
http://ioo-szilard.blogspot.com/
@Lary
Cosmin Olaroiu nu este salvatorul Stelei! Nu-si mai aduce aminte nimeni cat ne-am bucurat cand a plecat de la echipa?
Numai ciobanul i-a dat aceasta imagine de super-antrenor...
In rest, problema stim cu totii care este, din 2003 pana acum...
Cosmin Olaroiu nu este salvatorul Stelei! Nu-si mai aduce aminte nimeni cat ne-am bucurat cand a plecat de la echipa?
Banii, interesele, gloria...pot oricand schimba istoria.
A avut rezultate cu echipa si a facut treaba pe unde a fost dupa ce a plecat.Stef scrie:@Lary
Cu echipa asta daca ramine in sezonul urmator lom campionatul 100%
Tel0762.865.274
Asta cu avut rezultate la arabi...e cu dus si intors, nu era prea greu sa aiba.LARY scrie:A avut rezultate cu echipa si a facut treaba pe unde a fost dupa ce a plecat.Stef scrie:@Lary
Cu echipa asta daca ramine in sezonul urmator lom campionatul 100%
De asemenea, sa nu uitam ca atunci cand a venit la Steaua el avea deja echipa formata.
STEAUA calificata in finala cupei Romaniei. Ai rupem pe caini. Daca se califica.
Tel0762.865.274
Ce optimist esti Lary...ar fi frumos, dar este extrem de greu cu lesinatii astiaLARY scrie:STEAUA calificata in finala cupei Romaniei. Ai rupem pe caini. Daca se califica.
Fi mai optimist, ce a facut dinamo in campionat, iam dominat de ia loat draci, asa ca eu sunt optimist si am incredere ca lom cupa.
CUPA LA STEAUA
CUPA LA STEAUA
Tel0762.865.274
Am dominat...dar dracii ne-au luat pe noi...ai uitat cum s-a terminat meciul cu cainii ?...se joaca pe goluri totusi...azi nu au aratat absolut nimic , noroc cu expiratul asta de Dica !LARY scrie:Fi mai optimist, ce a facut dinamo in campionat, iam dominat de ia loat draci, asa ca eu sunt optimist si am incredere ca lom cupa.
CUPA LA STEAUA
Costi poate ne-a revenit bulanul ala de care tot vorbea borcea si uite asa castigam si cupa.
Bulanul cel mai mare ar fi sa : " VINDE, PLEACA...DRACULUI O DATA "adidobre scrie:Costi poate ne-a revenit bulanul ala de care tot vorbea borcea si uite asa castigam si cupa.
Total de-acord. Si nu neaparat bulanul, ci rodul muncii "drogatilor, betivilor, aia 300 de derbedei etc".Costi P scrie:Bulanul cel mai mare ar fi sa : " VINDE, PLEACA...DRACULUI O DATA "adidobre scrie:Costi poate ne-a revenit bulanul ala de care tot vorbea borcea si uite asa castigam si cupa.