TOPIC STEAUA (interzis copiilor sub 14 ani)
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
- sece4u20
- senior
Re: TOPIC STEAUA
@ costi : de ce nu vii cu argumente la ceea ce zici? asa ca vezi doamne folosind 3-4 cuvinte mocirla, becali , vinde si mori nu convingi pe nimeni. de ce nu reusiti sa il dati jos daca tot ziceti atat ca va luptati cu el ? pentru ca sunteti doar cativa fanatici care li se pare ca steaua este a lor. da ma daca chiar vreti vorbiti cu becali cumparati echipa si investiti voi daca chiar va tine buzunarele. a da din gura si pana a face fapte este cale lunga. aluzia ta subita cum ca as fi unu care habar nu are nu tine la mine. nu ma cobor la nivelul tau. oricum daca intradevar erati o putere cei care sunt contra becali faceati ceva pana acum, dar asa numai tranca fleanca nu merge.
APP: tin sa iti spun ca nici mie nu imi place becali, si nici incultura de care da dovada, steaua a cazut si din cauza suporterilor care au sustinut-o asa cum au sustinut-o. eu am fost la cateva meciuri si cand am vazut ce fel de oameni sunt in galeria stelei am zis ca mai bine vad meciul la televizor sau la un bar. toti ce luptati impotriva lui sunteti in aceea lume a voastra si nu vedeti ceea ce se intampla cu adevarat, daca ati deschide ochii si ati vedea realitatea si ati mai avea efectul acela de turma.
o zi buna
APP: tin sa iti spun ca nici mie nu imi place becali, si nici incultura de care da dovada, steaua a cazut si din cauza suporterilor care au sustinut-o asa cum au sustinut-o. eu am fost la cateva meciuri si cand am vazut ce fel de oameni sunt in galeria stelei am zis ca mai bine vad meciul la televizor sau la un bar. toti ce luptati impotriva lui sunteti in aceea lume a voastra si nu vedeti ceea ce se intampla cu adevarat, daca ati deschide ochii si ati vedea realitatea si ati mai avea efectul acela de turma.
o zi buna
"Nu ma cobor la nivelul tau" si acum vedeti cuvintele pe care le-am ingrosat. Gramatica este si ea o parte importanta din cultura fiecaruia.sece4u20 scrie:@ costi : de ce nu vii cu argumente la ceea ce zici? asa ca vezi doamne folosind 3-4 cuvinte mocirla, becali , vinde si mori nu convingi pe nimeni. de ce nu reusiti sa il dati jos daca tot ziceti atat ca va luptati cu el ? pentru ca sunteti doar cativa fanatici care li se pare ca steaua este a lor. da ma daca chiar vreti vorbiti cu becali cumparati echipa si investiti voi daca chiar va tine buzunarele. a da din gura si pana a face fapte este cale lunga. aluzia ta subita cum ca as fi unu care habar nu are nu tine la mine. nu ma cobor la nivelul tau. oricum daca intradevar erati o putere cei care sunt contra becali faceati ceva pana acum, dar asa numai tranca fleanca nu merge.
o zi buna
Raspunsurile mele pentru dumneavoastra s-au oprit aici pentru ca observ ca in ciuda faptului ca aduc argumente tot pe-a dumneavoastra o tineti. Numai bine!
Banii, interesele, gloria...pot oricand schimba istoria.
- sece4u20
- senior
bine domnul profesor de gramatica, prin prisma faptului ca am omis cratima, virgula nu cred ca suntem la ora de gramatica limbii romane. si daca ai avea argumente le-ai asterne aici imediat, nu ai incepe sa ma corectezi d.p.d.v gramatical.daca ma iau sa iti corectez posturile si tu ai greseli, nu neaparat aici. deci sa fim seriosi din lipsa de altceva de care sa te legi mi-ai corectat textul. nu era nevoie.nu iti face griji stiu sa scriu cum trebuie cand trebuie.
prostul moare de grija altuia si cainele de drum lung. deci nu iti mai fa griji pentru cultura mea. fi tu cel puternic si destept.
prostul moare de grija altuia si cainele de drum lung. deci nu iti mai fa griji pentru cultura mea. fi tu cel puternic si destept.
Domnilor ,divagati de la esenta acestui topic.Revenitiva ,caci altfel ma apuc de ,,lucru''
Va explic maine...sunt obosit acum, d'abea am venit de la peste...sece4u20 scrie:@ costi : de ce nu vii cu argumente la ceea ce zici? asa ca vezi doamne folosind 3-4 cuvinte mocirla, becali , vinde si mori nu convingi pe nimeni. de ce nu reusiti sa il dati jos daca tot ziceti atat ca va luptati cu el ? pentru ca sunteti doar cativa fanatici care li se pare ca steaua este a lor. da ma daca chiar vreti vorbiti cu becali cumparati echipa si investiti voi daca chiar va tine buzunarele. a da din gura si pana a face fapte este cale lunga. aluzia ta subita cum ca as fi unu care habar nu are nu tine la mine. nu ma cobor la nivelul tau. oricum daca intradevar erati o putere cei care sunt contra becali faceati ceva pana acum, dar asa numai tranca fleanca nu merge.
o zi buna
-
- VIP+++
giginiooooooooooo , ce muntele meu atos ai facut bah pacatosule da te bate toata lumea ?
pss
fredoooooooooooooooooooommmmmmmmmmmm
pss
fredoooooooooooooooooooommmmmmmmmmmm
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
- SzylaRd.
- membru activ
Si daca dINAMO pierde
Nimeni nu are regrete
Sa ajunga`n serie B
Unde au fost si ciorile
Iar acolo sa ramana
Sa stea 20 de ani
Iar pe noi de doare`n p**a
Ca si ei sunt tot tigani,
(c)rAPID tu ce bucura
Pe dINAMO vei urma
Vei urma in serie B
Ca sa faceti dragosteeee....
No-Offense...!!
Nimeni nu are regrete
Sa ajunga`n serie B
Unde au fost si ciorile
Iar acolo sa ramana
Sa stea 20 de ani
Iar pe noi de doare`n p**a
Ca si ei sunt tot tigani,
(c)rAPID tu ce bucura
Pe dINAMO vei urma
Vei urma in serie B
Ca sa faceti dragosteeee....
No-Offense...!!
Daca Nu Stii Ce Cauti, Atunci Nu Mai Cauta!
Okuma Ergosense 2.10m / 0-6gr & Okuma Aquios 1500 FD
http://ioo-szilard.blogspot.com/
Okuma Ergosense 2.10m / 0-6gr & Okuma Aquios 1500 FD
http://ioo-szilard.blogspot.com/
Baaaa nu va este rusine???ati cumparat meciul cu sportul si va dati mari????
Numai cu bani castigati!!!
Rusine!Rusine!Rusine!!!
Forza Poli!!!
Rusine!Rusine!Rusine!!!
Forza Poli!!!
Lazar Gabriel
Mai bine taci si dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa confirmi.
Mai bine taci si dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa confirmi.
- sece4u20
- senior
voi vorbiti cu jabba hut ala al vostru care tot timpul e furat cand pierde sau face egal ??? daca taceai filozof ramaneai asa .....gabalau scrie:Baaaa nu va este rusine???ati cumparat meciul cu sportul si va dati mari????
Rusine!Rusine!Rusine!!!
Forza Poli!!!
-
- VIP+++
o tara da hoti !!!
pss
Votatima sa fiu sefu vostru !!!
pss
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
Bine !gabalau scrie:Baaaa nu va este rusine???ati cumparat meciul cu sportul si va dati mari????
Rusine!Rusine!Rusine!!!
Forza Poli!!!
E frumos afara, de ce nu mergi la pescuit ?
gogu steriade scrie:o tara da hoti !!!
pss
Daca-ti tai mustata !
Deci asa e ... banuiam eu ca face pe actorul si prin alte SF-urisece4u20 scrie:voi vorbiti cu jabba hut ala al vostru care tot timpul e furat cand pierde sau face egal ??? daca taceai filozof ramaneai asa .....gabalau scrie:Baaaa nu va este rusine???ati cumparat meciul cu sportul si va dati mari????
Rusine!Rusine!Rusine!!!
Forza Poli!!!
- Fişiere ataşate
-
- jabba.jpg (20.9 KiB) Vizualizat de 2946 ori
-
- 4d3c3797bb274.jpg (6.87 KiB) Vizualizat de 2946 ori
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
- Madalin Dirla
- Veteran