Costi P scrie: Pharaoane tu cu cine tii ?
TOPIC STEAUA (interzis copiilor sub 14 ani)
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
Re: TOPIC STEAUA
si chiar trebuie sa scrii in topicul asta?...pharaoh scrie:Costi P scrie: Pharaoane tu cu cine tii ?
sau esti incapabil sa-ti faci un topic cu echipa ta ?...daca vrei iti deschid eu unul.....dar pana atunci te rog sa te abtii si sa nu mai faci remarci la adresa Stelei pe acest topic !
Iti multumesc pt intelegere !
Si tu cat de penibil si frustrat esti de tot intri si comentezi niste lucruri care nu te privesc ?pharaoh scrie:Devii penibil tot repetand chestia asta.
Cine esti tu sa hotarasti ce ma priveste si ce nu? Si ce am dreptul sa comentez si ce nu?
I Fish. Therefore I am.
Mai omule, ai citit primul post din acest topic ?...sunt sigur ca da.pharaoh scrie:Cine esti tu sa hotarasti ce ma priveste si ce nu? Si ce am dreptul sa comentez si ce nu?
Atunci de ce mai intri si comentezi ?
De ce nu iti faci propriul topic in care sa-ti expui ceea ce simti pt unii sau altii?
Exact acest gen de discutii am incercat sa evit, stii foarte bine ca se poate degenera.
Nu vezi ca esti singurul user care insisti aiurea sa postezi aici...chiar iti place scaldatul in lapte ?
pharaoh scrie:Bine. Hai la revedere!
Noul Antrenor : Sorin Cartu
- Butaru Gabriel
- Veteran
Si ce daca, pana nu pleaca ciobanul poate sa vina si José ca tot circ va fiadidobre scrie:Noul Antrenor : Sorin Cartu
Circ putin spus.......vine pastele, poate are grija D-zeu si se inneaca ciobanu cu mielu'.Multa Bafta scrie:Si ce daca, pana nu pleaca ciobanul poate sa vina si José ca tot circ va fiadidobre scrie:Noul Antrenor : Sorin Cartu
Costi P scrie:Circ putin spus.......vine pastele, poate are grija D-zeu si se inneaca ciobanu cu mielu'.Multa Bafta scrie:Si ce daca, pana nu pleaca ciobanul poate sa vina si José ca tot circ va fiadidobre scrie:Noul Antrenor : Sorin Cartu
Slabe sanse sa scapam asa usor de jiji.
Costi P scrie:Circ putin spus.......vine pastele, poate are grija D-zeu si se inneaca ciobanu cu mielu'.Multa Bafta scrie:Si ce daca, pana nu pleaca ciobanul poate sa vina si José ca tot circ va fiadidobre scrie:Noul Antrenor : Sorin Cartu
Se-neaca sigur! Pai numa de la mine cat miel d-ala c-o nara si-a luat ...
pharaoh scrie:Bine. Hai la revedere!
LA REVEDERE , ITI SPUNEM LA REVEDERE!
Din pacate, foarte adevarat ! Problema la Steaua e idiotul de patron care se baga peste antrenori si terorizeaza jucatorii ! Cum isi explica Jiji ca antrenorul pe care l-a desfiinta mai demult in vorbe, acum trage sa castige campionatul cu o echipa mult mai slab cotata ?...uite ca daca are liniste si e lasat sa faca treaba, Dorinel il poate scuipa in ochi pe razboinicul luminii !pharaoh scrie:Si-uite asa ati mai terfelit un mare stelist.