Va salut,
Am contul (aveam) popamarius, si de cateva zile nu mai pot intra pe el, am tot incercat si reincercat, parola e buna userul la fel, numa ca nu ma conectez!
Avand un anunt postat, trebuia sa vad de el...a trebuit sa-mi fac alt cont, am bagat aceleasi date, nu mi-a aparut eroare, insa apar ca si popamarius2!
Ce se petrece cu contul vechi (popamarius), sau care este explicatia?
Va rog sa-mi mutati anuntul pe unul dintre ele, numa sa fie activ; deocamdata ma autentific cu aceleasi date ca si inainte, insa apar ca si popamarius2!
Rog sa verificati, si sa anulati unul dintre ele.
Merci fain, si anuntati-ma sa stiu cum figurez, desi popmarius nu mai raspunde la parola si use.
Primit pe MP
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
- florentiniuga
- Master Admin
Re: Primit pe MP
Victime colaterale.
Facem haz de necaz. Ce sa zic, schimbarile majore au si efecte nedorite cateodata. Speram sa le dam de cap iar daca nu putem, cu scuzele de rigoare, ramanem increzatori ca vom fi intelesi de catre utilizatorii care au fost afectati.
Facem haz de necaz. Ce sa zic, schimbarile majore au si efecte nedorite cateodata. Speram sa le dam de cap iar daca nu putem, cu scuzele de rigoare, ramanem increzatori ca vom fi intelesi de catre utilizatorii care au fost afectati.