pescari fotografi
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
Re: pescari fotografi
Cea mai fotogenica fiinta pe care am cunoscut-o :
Edy (Spaniel de Tibet)
aparat foto clasic aparat foto digital HP-635
Edy (Spaniel de Tibet)
aparat foto clasic aparat foto digital HP-635
2010...aparat foto DSLR Canon EOS 450D, 12.2 MPx...
2010...aparat foto DSLR Canon EOS 450D, 12.2 MPx...
- Allen Besnovich
- Veteran
Poza nr 2 (Canon EOS 450D)...
Cel mai frumos peisaj, la un pescuit pe timp de noapte, pe care l-am vazut in viata mea.Felicitari!
Cel mai frumos peisaj, la un pescuit pe timp de noapte, pe care l-am vazut in viata mea.Felicitari!
C.S. OLTENIA FISHING
- florentiniuga
- Master Admin
Moara Vlasiei e luminata noaptea ca un santier. Greu e sa faci o fotografie fara nicio lumina, adica doar la lumina lunii, ca nu vezi sa focalizezi si daca dai pe auto iau foc servomotoarele de la obiectiv tot incercand sa se stabilizeze pe ceva.alinuu scrie:Poza nr 2 (Canon EOS 450D)...
Fotografiile sunt facute cu Nikon D5000 pe 18.11.2010 ora 22.20 la Darvari. Credeti-ma, pe display nu se vedea absolut nimic iar distanta pentru focalizare cu ajutorul luminii rosii era prea mare, nu batea pana unde ma asezam eu dupa declansarea temporizatorului.
Si o fotografie bine luminata, la Crisan
una de la mine
inca una
asta e pentru noi , astia mai mici
cele 3 poze au fost efectuate cu un umil nokia e 51 .
Apus de soare luat din curtea casei mele , canon eos 60D , lentila canon ef 50 mm./1,8 , expunere 1,2 , prelucrata cu adobe photoshop CS5 .
Ahhhhhh , de ar trece mai repede iarna asta , nici poze nu putem face .Re: pescari fotografi
Hmmm, pictura, nu alta ...vali003 scrie:Apus de soare luat din curtea casei mele ...
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
- Vlad Pavlovici
- Partener
La o partida de anul trecut, am avut ocazia sa fotografiez captura unui vecin.
Nu departe de cortul meu, trecea in fiecare dimineata un sarpe (probabil acelasi) care iesea la mal sa-si ia micul dejun, sub forma unui guvid proaspat, pe care il inghitea la umbra unui copac, pe un covor de matasea-broastei.
N-am rezistat sa nu-i fac o poza.
Nu departe de cortul meu, trecea in fiecare dimineata un sarpe (probabil acelasi) care iesea la mal sa-si ia micul dejun, sub forma unui guvid proaspat, pe care il inghitea la umbra unui copac, pe un covor de matasea-broastei.
N-am rezistat sa nu-i fac o poza.
Mama...asta nici nu stiu sa-l folosesc, pe bune...pescarugigel scrie:Laika,Sony,Nikon,Canon aparate foto,demult depasite.Uite nene,Scula!
- florentiniuga
- Master Admin
Tips:
In special pentru posesorii de camere video cu CCD (modelele mai noi sunt cu CMOS).
Incercati sa nu filmati direct in soare, in special la orele amiezii, deoarece se poate deteriora CCD-ul. Daca vreti totusi sa o faceti, asigurati-va ca aveti un filtru UV sau de polarizare. E valabil si in cazul aparatelor cu CMOS, atat foto cat si video. Pot aparea pete intunecate, imaginea intunecata in ansamblu sau pur si simplu negru total in cazul in care se arde. Evitati de asemenea sa fotografiati sau sa filmati razele laser daca sunt indreptate spre obiectiv. E celebru in lumea operatorilor cazul celor de la PrimaTV (cu ani buni in urma) care au fost cu camerele sa filmeze la un concert cu lasere si le-au ars pe toate.
In special pentru posesorii de camere video cu CCD (modelele mai noi sunt cu CMOS).
Incercati sa nu filmati direct in soare, in special la orele amiezii, deoarece se poate deteriora CCD-ul. Daca vreti totusi sa o faceti, asigurati-va ca aveti un filtru UV sau de polarizare. E valabil si in cazul aparatelor cu CMOS, atat foto cat si video. Pot aparea pete intunecate, imaginea intunecata in ansamblu sau pur si simplu negru total in cazul in care se arde. Evitati de asemenea sa fotografiati sau sa filmati razele laser daca sunt indreptate spre obiectiv. E celebru in lumea operatorilor cazul celor de la PrimaTV (cu ani buni in urma) care au fost cu camerele sa filmeze la un concert cu lasere si le-au ars pe toate.
Ceva poze mai proaspete , dupa furtuna de zapada