pescari fotografi
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
- florentiniuga
- Master Admin
Re: pescari fotografi
Doua fotografii de nota 10, macar pentru sentimentele pe care le degaja in sufletul unui pescar. Offff !
- sanmartinean_alex
- membru activ
- sanmartinean_alex
- membru activ
- Allen Besnovich
- Veteran
Cand vad poza asta, ma gandesc doar la aer curat, liniste si miros de iarba......
C.S. OLTENIA FISHING
Domnu Florentin ,eu nu va contrazic ,dar sa stai an Moldova,sa fi sarb de origine de la Tr.Severin,eu cred ca e ungur domnule!Dupa mustata asa pare,sau nu?florentiniuga scrie:Se zice ca Gogu, desi sta in Moldova, ar fi de origine sârb de pe la Tr.Severin. Se ocupa cu batutul cazanelor mari... de tuica.
[quote="anjou"][quote="florentiniuga"]Se zice ca Gogu, desi sta in Moldova, ar fi de origine sârb de pe la Tr.Severin. Se ocupa cu batutul cazanelor mari... de tuica.
Domnu Florentin ,eu nu va contrazic ,dar sa stai an Moldova,sa fi sarb de origine de la Tr.Severin,eu cred ca e ungur domnule!Dupa mustata asa pare,sau nu?Acuma, ca ce bate?Io nu stiu, ce stiu e ca n-o bate pe Bubulina lui,nu ca n-ar vrea , dar nu poate domnulee,dar mai bine sa ne spuna el.Dar de ce s-o bata?
Domnu Florentin ,eu nu va contrazic ,dar sa stai an Moldova,sa fi sarb de origine de la Tr.Severin,eu cred ca e ungur domnule!Dupa mustata asa pare,sau nu?Acuma, ca ce bate?Io nu stiu, ce stiu e ca n-o bate pe Bubulina lui,nu ca n-ar vrea , dar nu poate domnulee,dar mai bine sa ne spuna el.Dar de ce s-o bata?
Am ramas restant cu unele din 2011...
P-astea tari le-ai tinut pentru final!Felicitari,sunt extraordinare!
- florentiniuga
- Master Admin
Vezi sa nu! Finalul o sa fie cand nu o mai putea tine aparatul in mana. Pana atunci e condamnat la fotografie, la arta.bebe2011 scrie:P-astea tari le-ai tinut pentru final!Felicitari,sunt extraordinare!
Bravo George, ca de fiecare data!
Excelente fotografiile!
Te-ai gandit vreodata sa faci un calendar cu ele?
Merci ptr. compliment ! Nu m-am gandit sa fac nimic deosebit cu pozele...ptr. ca nu mi-am propus sa fac altceva decat sa surprind niste imagini "normale", din concursuri. Nu stiu cat de apreciate sunt de catre alti pescari (amatori) sau de catre alte persoane neimplicate in sportul asta.adda scrie:Excelente fotografiile!