OPERATIUNEA "MONSTRU"

discutii off-topic despre orice

Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman

Scrie răspuns
vali003
site team
site team

Re: OPERATIUNEA "MONSTRU"

Mesaj de vali003 » 03 Mar 2009, 00:24

toader nicolae scrie:Tu crezi ca nu avem si noi taunii nostri prin parlament care ne sug sangele in permanenta.Astia vin din 4 in 4 ani si tot cu sutele sunt asa ca aici nu avem nici o problema.Asta cu taunii nu prea ne mai sperie,probleme o sa avem cand nu o sa mai aruncam monturile in plasele la un lipovean sau nu ne mai face nimeni ceva masaj cu nitel curent electric.NE OBISNUIM ASA SI CAND NE INTOARCEM IN ROMANIA o sa regretam ca ne-am nascut.Nu ne place in Canada ,este prea multa civilizatie. ~x( ~x( ~x( ~x( ~x( ~x(
Cu parere de rau ....dar ... gura ta adevar graieste . Nu sint nici fitos si nu am uitat de unde am plecat , dar , de cite ori vin in concediu in tara i-mi pare rau de timpul pierdut si banii cheltuiti , noroc , mai am inca o mina de prieteni care nu s-au schimbat .

toader nicolae
Veteran
Veteran

Mesaj de toader nicolae » 03 Mar 2009, 01:46

Apropos,cat costa permisul anual acolo si cat e taxa pe o zi de pescuit pe o balta privata?

vali003
site team
site team

Mesaj de vali003 » 03 Mar 2009, 02:30

Fiecare regiune are regulile si legile ei , in Ontario permisul pe 1 an este 40 de dolari Canadieni , in Quebec este 18 dolari , se pescuieste numai cu o lanseta , cu max. 2 cirlige , sint specii care sint protejate si se ia doar un anumit nr. de pesti ,sint specii la care poti sa iei cit vrei , aici se incadreaza crapul , nu exista balti private , sau poate nu stiu eu , dar nu le vad rostul , pe orice riu , lac , colcaie de peste , pescarii mai iau si acasa , sint si din aia care rad tot , dar daca esti prins cu un singur peste peste cit ai voie , i-ti iei o amenda de la 150 in sus , depinde de gravitatea faptei , ti se poate confisca si masina si poti face si ceva puscarie , ca peste tot mai sint si pe aici (baieti destepti ) , dar nu rezista mult , pun mina pe ei si apoi se fac mielusei . Asa ca sa ai o idee intra pe www.canadiancarpclub.on.ca ,vezi ca pe prima pagina ai un mesaj si in romaneste .

toader nicolae
Veteran
Veteran

Mesaj de toader nicolae » 03 Mar 2009, 04:00

Fratele meu.eu am postat intr-o disputa de pe forum (cred ca esti la curent)ca educatia se face doar cu forta si ca taxele din Romania sunt total nejustificate si doar faptul ca nu avem legile si implicit respectarea lor duce la debandada asta ,dupa urma careia profita doar patronii de balti care fac tot ce ii taie capul.
Dar ne-am cam indepartat de la subiectul topicului si o sa te contactez pe privat pentru ca am o multime de intrebari.SPER CA NU TE DERANJEZ SI DACA DA O SA MA CONFORMEZ.NU te contactez pana nu primesc acceptul tau.

vali003
site team
site team

Mesaj de vali003 » 03 Mar 2009, 05:47

toader nicolae scrie:Fratele meu.eu am postat intr-o disputa de pe forum (cred ca esti la curent)ca educatia se face doar cu forta si ca taxele din Romania sunt total nejustificate si doar faptul ca nu avem legile si implicit respectarea lor duce la debandada asta ,dupa urma careia profita doar patronii de balti care fac tot ce ii taie capul.
Dar ne-am cam indepartat de la subiectul topicului si o sa te contactez pe privat pentru ca am o multime de intrebari.SPER CA NU TE DERANJEZ SI DACA DA O SA MA CONFORMEZ.NU te contactez pana nu primesc acceptul tau.
nici o problema , ai P.M.

costelino
senior
senior

Mesaj de costelino » 03 Mar 2009, 09:30

Oameni buni,in ultimele 15 postari nu mai aveti treaba cu Operatiunea.Haideti ca trece timpul,ce facem?

toader nicolae
Veteran
Veteran

Mesaj de toader nicolae » 03 Mar 2009, 14:29

Pentru cei interesati,distanta Bucuresti-Tulce este de aproximativ 278 de km.
Transportul ,costa cam 1 eur pe km pentru autocare de 50 sau 30 de locuri si 0.5 eur pentru microbuze.
Totalul cheltuielilor de transport se va ridica la 600 eur (aproximativ 2400 ron)asa ca cu 100 ron de la 40 de pescari =4000 de ron,deci vom avea si bani de nada.
permisul de pescuit costa cam 80 ron si se elibereaza de la Tulcea.
P.G nu este necesar daca nu pescuim in localitatile de granita.
Pasagerul de la Tulcea- nu am nici o ideie cat costa dar poate ne ajuta cineva.
Cam astea sunt cheltuielile si cred ca este rentabil sa pescuiesti 4-5 zile cu banii acestia intr-o rezervatie ca DELTA DUNARII.
Cei care cunosc LOCURILE DE PESCUIT din delta va rugam sa dati detalii pentru a putea alege o destinatie.
Rugam un moderator sa se implice sa putem face lista si sa strangem banii.
Pentru cei care sunt de pe traseul Bucuresti-Tulcea va putem ridica din drum.
Personal pot sa ofer masa si casa pentru o persoana care doreste sa mearga dar este din provincie.

costelino
senior
senior

Mesaj de costelino » 03 Mar 2009, 15:33

Hai ca incepe sa prinda contur

dragan claudiu
Veteran
Veteran

Mesaj de dragan claudiu » 03 Mar 2009, 16:13

pai eu sint din bv. dar nu-i o problema distanta am cine sa ma aduca cu masina in ziua respectiva,deci cind plecam? ~x(

toader nicolae
Veteran
Veteran

Mesaj de toader nicolae » 03 Mar 2009, 19:35

Din cate stiu eu perioada de prohibitie se intinde pana la data de 7 iunie inclusiv,asa ca putem da o data orientativa ,15 iunie care poate fi amanata cu cateva zile in functie de cerintele pescarilor.

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 03 Mar 2009, 21:09

Deschideti lista aici ori in topic separat ! Stabiliti cine e organizatorul si acela va strange banii . Stabiliti locul de intalnire si de plecare. Poate unii vor sa va intalniti la Tulcea si vin cu masina personala !Stabiliti o data limita pana la care se fac inscrieri ptr. a va face mai usor calculele privind cheltuielile cu transportul si alte alea.
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

toader nicolae
Veteran
Veteran

Mesaj de toader nicolae » 03 Mar 2009, 21:30

Gore ,se poate sa stringi tu banii deoarece ,pe buna dreptate,multi nu au incredere in mine sau in oricare altul de pe forum sa stranga si deaceia poate ca sunt reticenti.TIE NU-TI PERMITE FUNCTIA SA FACI GLUME DE ASTEA. =))

toader nicolae
Veteran
Veteran

Mesaj de toader nicolae » 03 Mar 2009, 21:32

Si totusi nici un moderator sa mearga cu noi???????????????????

toader nicolae
Veteran
Veteran

Mesaj de toader nicolae » 03 Mar 2009, 21:36

se poate face lista fara ca pescarii sa posteze continuu?????

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 03 Mar 2009, 21:49

Man ,banii trebuie sa-i stranga organizatorul ...ala care umbla dupa transport , nada , permise ,hrana ,bautura (adica apa ! :D ),etc. ...asa ma gandesc ! N-are nici un rost ,ca banii sa fie la unul si altul sa alerge de colo colo fara sa stie cat il tine buzunarul ! Deschide lista cu tine ,vedeti cati va strangeti ,inchideti lista la un moment dat ,strangeti banii (unul dintre voi care mergeti) si vedeti la ce va ajung (un autocar , un microbuz ...o Dacie :D )
Din pacate eu nu pot sa merg ...ca va aratam eu cum se pierde vremea pe malul apei ! :))
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”