sorin1362 scrie:Duma'ta ma intrebi pe mine nu pe George, ca el are treburi mai importante ... George m-a delegat pe mine, daca inca n-ai observat. Nu te speria, iti las si tie niste "mazgaleli" , asta asa, ca sa se vada diferenta. Mai, da de ce nu-ti faci tu topicul tau , ca mai este loc. Si apoi intru eu cu surle si trambite, ai? Fa unul al picturilor, ca tot ai traditie in familie. Probabil al picturilor umoristice (sau naive
). Uite o idee ...
Nene
profule nu fii bre ofticosu ca eu nu is ... nu prea am inteles eu ce e cu
dumata aia de la inceputul frazei da daca zici tu prietene, ca George are trebi mai importante si matele esti de legat ... sa stii ca nu ma sperii eu asa din prima, da daca lasi, lasa bre tot ce bagaram pa aci ca sa ne radem si noi putin da noi !!!
Cat priveste diferenta e corect bre, eu recunosc traiasca familia lu matale, esti de belea, cel mai tare la sportu cu rotriguriile de 0.5., ca eu da astea nu am.
Acuma daca vrei sa ma interzici pe topicul lu matale, asta e ... fie inseamna ca ai
muschi fie ca nu stii de gluma, si lasa cand o sa mai cresti in mazzgalicele mele o sa te fac eu si cu trambita bre numai ai rabdare putinel ...