Eu zic ca o sa castige Germania datorita stilului lor pragmatic de joc.
Despre meciurile Romaniei nu am prea multe de zis, oricum 2 egaluri in care nu joci mai nimic si te aperi nu ma satisfac, iar meciul cu Olanda a fost unul unul amuzant dar tragic din pacate. Sa nu fii in stare sa ataci in conditiile in care aia te si lasa( vezi faza cu Codrea cand suteaza peste poarta nici macar nu s-a sinchisit vreo unu sa il blocheze ). Pt mine castigatorii acestui euro sunt Turcia si Rusia, care ne-au si serviti o lectie de barbatie, anduranta, ambitie si tot ce mai vrem noi.
Euro 2008
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
Re: Euro 2008
Lectia asta o stim de ani de zile ...de la orele de Istorie ! Hai sa ne uitam ce echipe au ajuns in sferturi si in semifinale ! 90 % sunt reprezentante ale unor popoare care stiu si le plac sa lupte ptr. a obtine ce-si doresc ... si asta spune tot ! Noi daca ne dorim ceva ,ne gandim in primul rand cum sa facem sa evitam lupta directa ,sa furam ,sa pacalim,sa trisam ,sa mintim ,etc. ,etc. numai fata in fata cu adversarul sa nu fim ...ca sigur intram in kkt !Au ramas in finala Germania (urmasii celui de-al 3-lea Reich) si Spania (urmasii conchistadorilor ce-au cucerit si "devalizat" America de Sud) iar in urma raman Turcia (reprezentand Imperiu Otoman) si Rusia (inima si sufletul din Imperiul Rus) ,plus restul ,Italia (gladiatori ,centurioni,... Imperiul Roman) Portugalia (urmasi ai Imperiului Colonial Portughez) ,Olanda (si astia cu o groaza de colonii in trecut ) , exceptia fiind Croatia (reprezentand zona, dar in nici un caz mentalitatea Balcanica ) . La o asa desfasurare de forte ,noi suntem Nimeni pe drum !
Strategia echipei noastre = ca si cum ai face un pat de voblere si dai cu oscilanta pe deasupra patuli poate prinzi ceva
Stilul de joc = montura de crap cu ancora in loc de carlig
Rezultate = "L-am intepat dar pe la circa 10m de mal l-am pierdut ,pacat cred ca avea ... multe kg"
Rezultate = "L-am intepat dar pe la circa 10m de mal l-am pierdut ,pacat cred ca avea ... multe kg"
- Qnyx
- Master Admin
Subscriu la cele de mai sus.allacica scrie:Strategia echipei noastre = ca si cum ai face un pat de voblere si dai cu oscilanta pe deasupra patuli poate prinzi ceva
Felicitari Spania ...au meritat.
Vroiam sa fac o comparatie,dar ma abtin :oops:
Vroiam sa fac o comparatie,dar ma abtin :oops:
GO FOR SPINNING ! ! !