cum imi pot sterge contul de pe infopescar ?
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
cum imi pot sterge contul de pe infopescar ?
Cum nu am gasit nicio modalitate, un buton, ceva....deschid acest topic cu intrebarea:
Daca vreau sa imi sterg contul de pe acest site, cum procedez?
Multumesc
Multumesc
Re: cum imi pot sterge contul de pe infopescar ?
Teoretic...rogi un Admin !adda scrie:Cum nu am gasit nicio modalitate, un buton, ceva....deschid acest topic cu intrebarea:
Multumesc
Practic...eu refuz din start treaba asta ! Imi pare o razbunare pe sit si pe ceilalti useri care te-au apreciat !
E strict informativ ? Ori intereseaza pe altcineva ? Or what's the fucking problem ?adda scrie:Cum nu am gasit nicio modalitate, un buton, ceva....deschid acest topic cu intrebarea:
Multumesc
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
E suficient sa nu mai postezi. Mai greu cu stersul contului si mai ales al postarilor facute.adda scrie:Daca vreau sa imi sterg contul de pe acest site, cum procedez?
I Fish. Therefore I am.
Ei, nu cred ca e asa de simplu... Dar eu ii dau un sfat : sa lupte, pana la impacare , ori, daca nu e posibila, atunci sa-l determine pe celalalt (ori pe ceilalti) sa puna aceasta intrebare. Ca instrumente (a se citi si calitati) are la indemana ...pharaoh scrie:E suficient sa nu mai postezi. Mai greu cu stersul contului si mai ales al postarilor facute.adda scrie:Daca vreau sa imi sterg contul de pe acest site, cum procedez?
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
-
- VIP+++
ce vrajala aveti in voi . faceti topice la misto la Diverse ca sa stearga contu la singura femeie adevarata da pa forum si ca sa ma atace pa mine subversiv da interpestiv si subliminal sugestiv ! pai ce mah io nu mam prins ca ie fake ! madame Ada ca cam cand ne putem sa ne reauzim in scris pa cheatu da la radiou lu dumitale ? mie un dor da facut dedicatiuni ceva da speriat ! plus ca olandezu meu sa dat la fund da ceva vreme si nu stiu daca tot astia ia facut ceva ca cam e suspecti cum sa baga in discutie unu dupa altu parca sta ca lupi la panda sa atace oile lu Giginio !
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
- cristian505ro
- Veteran
Chiar e nasoala rau treaba asta,Ada, nu-i asa? Daca stia saracu Plesita unde sa tina dosarele, adica daca le baga aici, nu se mai pierdea nimic, nu se mai frigea nici o fila. Ramanea si Dinescu fara paine,gipan si conac. Cica "teoretic" rogi un admin. Practic, ramane de vazut si eventual de asteptat. Da, oare ce te mana-n lupta Baiazid? Lasa-i in pace nu te deranja. Te-a suparat careva cu ceva ? Eu unu, sunt foarte multumit si-mi place da baietii astia din ce in ce.adda scrie:Cum nu am gasit nicio modalitate, un buton, ceva....deschid acest topic cu intrebarea:
PS : mai bine te concentrezi pe alta tema care pa mine ma "frapeaza" al dracului da demult : Cine-i Gogu ? Daca e el din Vaslui unde e 14% somaj in scripte si aproape 30 % pa bune, cum a ajuns el VIP din prima si ce e mai important cine-i face lui monturile ?
Cristian Bebesel
-
- VIP+++
lume rea si suspicioasa si invidioasa pa sucesu si fericirea mea ! Jos guvernu da saltimbanci ! ceati avutara cu doamna Ada bai nene ca sa bagati divort ? nu mai poate lumea sa faca o amanta doua ca voi spargeti casa da piatra la oameni cinstiti si muncitori care ie la fel ca mine !
domnu Cristea sa stiti ca io apreciez munca in echipa si ca atare montajele ie facute dupa indicatile la don kirianis cu aportu lu nevastamea , cand e treaza si are chef (in rest e nenorocire mare ) in rest io fac tot ca sunt multilateral nedezvoltat pentru treburile da acest gen !
pssss
si sa sti matale ca io am agiuns vedeta pa spinarea mea nu pa ochi frumosi si pa chefu la aia care na vrut sa ma faca sef moderator sa aplic cenzura si sa modific postarile dupa bunu plac cum face alti ! cica nam caracteru necesar si pregatirea da baza ca sa ma impun in fata la aia care ma poate abuza in intelect cand sa oftica ca le dau cu sictir daca face prosti pa forum ! deci care va sa zica si in concluzie io am fost tras in piept si pedepsit si nu sunt lasat sami arat calitatile da lider conducator si consumator pe care le detin ! Aleluia !
domnu Cristea sa stiti ca io apreciez munca in echipa si ca atare montajele ie facute dupa indicatile la don kirianis cu aportu lu nevastamea , cand e treaza si are chef (in rest e nenorocire mare ) in rest io fac tot ca sunt multilateral nedezvoltat pentru treburile da acest gen !
pssss
si sa sti matale ca io am agiuns vedeta pa spinarea mea nu pa ochi frumosi si pa chefu la aia care na vrut sa ma faca sef moderator sa aplic cenzura si sa modific postarile dupa bunu plac cum face alti ! cica nam caracteru necesar si pregatirea da baza ca sa ma impun in fata la aia care ma poate abuza in intelect cand sa oftica ca le dau cu sictir daca face prosti pa forum ! deci care va sa zica si in concluzie io am fost tras in piept si pedepsit si nu sunt lasat sami arat calitatile da lider conducator si consumator pe care le detin ! Aleluia !
-
- VIP+++
pana la urma ie pa bune ca vad ca pa stia cu radiou ia terminat si nu mai ie verzi ! si io unde mai scriu pa chat ? emisiune la radio mai sa face ? e ceva suspect la situ asta ca cum sa afirma unu doi pac ai baga la mititica ! rar mai scapa cate unu care sa face frate cu iei !
pss
Viva la revolution ! jos dictatura ! i love woman ! no more Durex !
pss
Radio Renegade intra in forta din data de 15 noiembrie cu o noua grila de emisiuni, realizatori noi, emisiuni noi, dintre care vor fi cel putin doua legate de pescuit!gogu steriade scrie: pana la urma ie pa bune ca vad ca pa stia cu radiou ia terminat si nu mai ie verzi ! si io unde mai scriu pa chat ? emisiune la radio mai sa face ? e ceva suspect la situ asta ca cum sa afirma unu doi pac ai baga la mititica ! rar mai scapa cate unu care sa face frate cu iei !
pss
Te asteptam acolo, pe chat, sa ne mai delectezi cu postarile tale inconfundabile!
Sa nu te exprimi niciodata mai clar decat esti in stare sa gandesti
Vlad Dobre
CPK Carp & More
Vlad Dobre
CPK Carp & More
-
- VIP+++
Ma foarte bucur pentru dumneavoastra si sa ne scriem cu bine mai ales lu domana Ada caremi lipseste dan convorbirile da pa chatu sa luni seara !
-
- VIP+++
deci cum a ramas ? canta careva cu mine la xfactor renegatul radio sau cant singur ca sa stiu cum imi fac ziua da luni la coafor sau la babaroase ?
Emisiunile incep de luni, 28 noiembrie, asa cum am anuntat.
Prima emisiune, Carpfishing Show
Va asteptam!
Prima emisiune, Carpfishing Show
Va asteptam!
Sa nu te exprimi niciodata mai clar decat esti in stare sa gandesti
Vlad Dobre
CPK Carp & More
Vlad Dobre
CPK Carp & More