Salut.Vreau sa va intreb ceva.Ieri seara,cand eram la serviciu si fumam o tigara mi-am aruncat ochii pe o revista rasfoind-o in timp ce fumam.Am ajuns la un articol care m-a frapat.Era un nr. al revistei CANCAN din data de 22 decembrie 2009.Articolul suna cam asa,citez:
"Au lăsat un pescar croat fără bagaj!
Managerul lotului national de pescuit la crap, omul de afaceri Victor Oana, a fost suspendat, dupa ce la sfarsitul Campionatului Mondial, care a avut loc in Franta, ar fi luat niste lucruri din geanta unui pescar croat.
Carieră. Membru al echipei naţionale, Marius Din este şi campion naţional de pescuit la crap.Afacerist. Managerul Victor Oană este cunoscut în lumea pescarilor ca patron al unui lac celebru.
Victor Oană este cunoscut în lumea pescarilor români ca patron al lacului Dârvari. Surse apropiate echipei naţionale ne-au spus că, în ziua în care participanţii se pregăteau să plece, un membru al echipei Croaţiei şi-a rătăcit una dintre genţi. Bagajul a fost ochit de un pescar basarabean, care i-ar fi recomandat românului Marius Din să-l ia. Ulterior, lucrurile croatului, între care şi un aparat foto, au fost împărţite, unele dintre acestea ajungând şi la managerul Oană.
Până la urmă, păgubitul a aflat cine l-a lăsat fără bagaj şi a reuşit să-şi recupereze lucrurile, care i-au fost returnate prin poştă. CM de Crap s-a încheiat la începtul lunii octombrie, iar România s-a situat pe locul cinci. In plus, pescarii noştri au reuşit să prindă şi cel mai mare peşte din concurs."
Este adevarat?
Ps.:nu vreau sa va distrag atentia de la articole mult ,chiar prea importante,cum ar fi cele doua in care doua persoane au nevoie de ajutor.Chiar imi cer scuze pentru articolul meu.
Numai bine.
Cancan - E adevarat?...
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
- Costel Jambu
- senior
Cancan - E adevarat?...
1 Aprilie...Ziua Nationala A Romaniei!
Re: Cancan - E adevarat?...
Intra pe xxx si poti sa "savurezi" acolo toata povestea
- iulian petre
- Veteran
Eu te consider un pescar fericit ca inca nu ai intrat in "mocirla " pescuitului de competitie la nivel mai inalt.
- Costel Jambu
- senior
Salut.Sincer,nici nu cred ca voi intra vreodata,daca e vorba de mine.Nu cred ca voi avea vreodata atatia bani incat sa-mi pot permite scule,nade si taxe,asa cum au competitorii.Asta este si sunt realist.Nu ca nu mi-as dori;doar macar pentru a intalni pescari adevarati.Dar, eu sunt implinit cu pescuitul meu.Pentru mine e un vis sa ajung in Delta,ca sa nu mai vorbim de concursuri.Asta e,viata nu poate oferi ,tuturor, totul.Numai bine.iulian petre scrie:Eu te consider un pescar fericit ca inca nu ai intrat in "mocirla " pescuitului de competitie la nivel mai inalt.
1 Aprilie...Ziua Nationala A Romaniei!