Atentie!!!

discutii off-topic despre orice

Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman

Scrie răspuns
Ion Mironov
Partener
Partener

Atentie!!!

Mesaj de Ion Mironov » 29 Noi 2011, 08:56

Am primit pe mail urmatorul mesaj de avertizare,pe care o sa-l postez mai jos:

"Pentru calculatorul tau si al meu, fa sa circule acest sfat catre prietenii tai, familie, contacte!!

In urmatoarele zile fii atent: nu deschide nici un mesaj avand un fisier atasat numit: Actualizarea Windows live, indiferent cine este cel care ti-l trimite. Este un virus care arde intregul hard disc. Acest virus va veni de la o persoana cunoscuta, pe care tu o ai in lista de adrese. Acesta-i motivul pentru care trebuie sa trimiti acest mesaj tuturor contactelor tale.
Daca primesti mesajul numit: Actualizarea Windows live, chiar daca este trimis de un prieten, nu-l deschide si opreste-ti imediat calculatorul. Este cel mai rau virus anuntat de CNN. El a fost clasat de Microsoft drept virusul cel mai distructiv .
Acest virus a fost descoperit ieri dupa-amiaza de catre Mc Afee, iar el n-a avut posibilitatea de a face reparatia pentru acest gen de virus. El distruge pur si simplu Sectorul Zero al hard discului.

Aminteste-ti: daca trimiti mesajul cunostintelor tale, asta ne va avantaja pe toti."

autor vali bonto .carpnews.
Mironov Ion Valentin alias jonny_23
http://www.barcute-plantat.com
0726.424.099

gor965
Site Admin
Site Admin

Re: Atentie!!!

Mesaj de gor965 » 29 Noi 2011, 10:06

:)) ... iar ne-a atacat virusul asta care face praf calculatoarele de 3-4 ani incoace si nimeni nu-i da de cap ! Serios...ptr. problema asta, Google e cel mai tare "antivirus" ! ;)
p.s.
http://www.infopescar.tv/forum/diverse/ ... t8421.html
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

mircea62
Veteran
Veteran

Re: Atentie!!!

Mesaj de mircea62 » 29 Noi 2011, 10:30

Trimitand acest mail de colo-colo nu facem decat sa-l ajutam pe cel care l-a initiat sa-si atinga scopul, adica spam-ul. E din aceeasi categorie cu cele care zic ca yahoo sau mai stiu eu cine da cativa centi ca sa ajute pe cineva daca trimiti mail-ul mai departe.

Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”