Am primit un mp...
"Concus Floarea Popestiului
Trimitere la: Astazi, , 14:51
Expeditor: Eduard Vrabie
Destinatar: Amsterdamer
Carente in organizare? Vorbesti sa te afli in treaba. Inainte de concurs au fost prezentate standurile, iar in timpul concursului nu a existat nici o "plangere". Mai bine taci si iti vezi de treaba. E usor sa te bagi ca musca in lapte "pescarule". Ar trebui sa iti fie rusine (daca umbli cu pupincuristi nu ai decat e treaba ta)."
1. Cine-i Vrabie?
2. Cine "e" pupincuristii?
"umbli cu pupincuristi"...
Moderator: florentiniuga
- florentiniuga
- Master Admin
Re: "umbli cu pupincuristi"...
Eduard Vrabie e in primul rand un pescar de-al nostru. Eu sunt convins ca este un tip bine intentionat doar ca de data asta a fost depasit de situatie, a pierdut de sub control organizarea. La fel sunt convins ca va lua criticile aduse, ca pe un lucru constructiv, nu ca o jignire si la viitorul concurs se va baza mai mult pe sprijinul participantilor (care vor da si ei dovada de mai mult fair-play ) si va lua in considerarea angajarea unor arbitri care sa cunoasca regulamentul la crap, chiar daca asta ar ridica putin valoarea taxei de participare.
Multumesc Florentine pentru rapsunsul dat la prima mea intrebare. Astept un feedback si la cea de-a doua intrebare si apoi o sa fiu in masura sa-i raspund acestui "tip bine intentionat".
-
- VIP+++
vezi olandezule ce patesti daca ttea mancat in dos sa te duci in tara lu laleaua vesela si rosie care sta infiptan geamu la bicicleta ! la noi lumea ie suspecta pa dastia slobozi la gura care le zice pa dea dreptru ! ia zi mai merge lumea cu saboti daia da lemn pa bulevardu ala plin da vitrine pline cu curve si felinare rosii ? ce mie dor sa dau si io odata buzna printre bagaboantele alea !
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
De e vultur, de e vrabie, fiecare pasare pe limba ei piere... .