sal,..pescar de competitii,....frumos spus,...oare citi vor ramane?? la salariile actuale ,..la ce locuri de munca sunt ,la preturile ce le implica un concurs ,..va asigur ca vor ramane cei care sunt si acum in top ,si cine stie poate se mai baga cineva gen ,...becali sau patriciu. Cum sa cerem pescarilor sa devina pescari SPORTIVI?? C&R ,,PTR MAJORITATEA PESCARILOR inseamna prostie in opinia lor,..si intr-un fel le dau dreptate ,..la 10 mil salariu ,..cu un copil acasa ,datorii te miri unde ,dute la peste daca poti.O iesire de placere te costa minim 2 mil ....si sa mai vi si cu mana goala acasa ,..s-ar putea saracu pescar sa o tina pe conserve toata luna ,asta in cazul fericit,..sa nu zic ca poate se trezeste si cu un divort. SUNTEM RAI. Am un mag de artc.de pescuit si ma lovesc de ei permanent,..spun asta in cunostinta de cauza,..
Pina si eu ,am inceput sa sortez concursurile,..fara sponsor nu se merita efortul.Cunosc o groaza de pescari ,nu buni,...foarte buni,care ar da lectii la multi pescari de competitii,..i-ar surclasa mult ,..dar bietii de ei ,nu-si permit nici macar sa citeasca un regulament de concurs ,nu au bani sa ia un pc. ,si sa vina dupa 3 zile cu mina goala acasa ,cu bani cheltuiti ar insemna sa-si dea foc la valiza.
Eu as propune sa se organizeze un concurs ,fara taxa ,...dar cu premii,..C&R,..dar la sfirsit sa plece toti cu un 5kg de peste,..,nada sa o ofere diversi sponsori ,..eventual pescarii de competitie,..campionii nostrii,..credeti ca ar face cineva asta ??/GARANTAT NU,...toti vor bani ,..totul se invarte in jurul cistigului,..asta nu mai este sport ,..
sper ca nu am jignit pe nimeni ,imi cer scuze ,..dar cam asta e adevarul ,..ii vad zilnic la magazin si chiar ii inteleg .