kit-urile pt muste artificiale
Moderator: mini_mic
Re: kit-urile pt muste artificiale
Asta mi se pare f interesant
Salut ,krammar scrie:Ai ce invata si de aici
Sper ca si tu cauti, nu astepti doar sa primeste adrese....
multumesc mult de asta cu rapitori stiam chiar l-am citit , dar de restul nu stiam si ma uit si eu pe google , dar vadca voi stiti mai multe decat el.
Discutia asta o sa continue fara link-uri de pe alte site uri de profil ! Asa ca va rog sa va conformati
Multumesc !
Multumesc !
Şi dacă suntem ameninţaţi cu pistolul pentru nu-mi dau seama ce motiv, o să încerc altfel să dau informaţii despre pescuitul la muscă şi metode de execuţie a acestora.
Uitaţi aici un fişier.
Uitaţi aici un fişier.
Dacă sunt persoane interesate de subiectul ăsta, şi dacă nu ne împuşcă nimeni, o să mai postez şi alte fişiere de genul ăsta. Am multe informaţii în domeniul ăsta culese de pe diferite site-uri.
Sper că nu trebuie să plătesc drepturi de autor.
- Adam Mihai
- membru activ
Daca mai esti interesat de trusa da-mi un PM ca stiu eu de unde ti-o poti procura ... este vre-o 900.000krammar scrie:Dacă sunt persoane interesate de subiectul ăsta, şi dacă nu ne împuşcă nimeni, o să mai postez şi alte fişiere de genul ăsta. Am multe informaţii în domeniul ăsta culese de pe diferite site-uri.
!!! F!R !NT!NS !!!
- ladau_alex
- membru activ
a... Ma scuzatzi vreau si eu sa incep sa pescuiesc la musca si vreau sa stiu daca as merge pe crisul alb sau negru la musca ar intra cleanul sau ceva mreana
Ajutatzi-ma Va Rog!!!
Ajutatzi-ma Va Rog!!!
Mreană nu prea cred. Dar clean cu siguranţă.ladau_alex scrie:a... Ma scuzatzi vreau si eu sa incep sa pescuiesc la musca si vreau sa stiu daca as merge pe crisul alb sau negru la musca ar intra cleanul sau ceva mreana
Ajutatzi-ma Va Rog!!!
- ladau_alex
- membru activ
ok ms si poti sa imi spui cam ce muste sa folosesc k nu prea stiu
- nagy victor
- Veteran
nu stiu daca ai primit vreun raspuns la intrebarea ta , cred ca ar trebui sa urmaresti ce fel de insecte predomina in perioada respectiva in zona in care vrei sa pescuiesti (neaparat conteaza forma si coloratura lor) in functie de ele trebuie sa-ti alegi mustele artificiale (trebuie sa stii ca eu habar n-am de muscarit , dar am o cunostinta care isi confectioneaza singur mustele si de la el mai stiu cite ceva), sper sa-ti fie de folos sfatul meuladau_alex scrie:ok ms si poti sa imi spui cam ce muste sa folosesc k nu prea stiu
sa ai fire-n dril
Pescuitul Inainte de Toate !
Cine NU Respecta Natura , NU se Respecta pe SINE !
http://pescarulbihorean.ro/
http://pescarulbihorean.ro/forum/
Cine NU Respecta Natura , NU se Respecta pe SINE !
http://pescarulbihorean.ro/
http://pescarulbihorean.ro/forum/
serus mah ladu_alex , daca ai observat in acest topic se vorbea despre cu totul altceva decat inceputul pescuitului la musca . Noi vorbeam despre trusele de facut muste
Nu fi acid. Ca oricum nu prea vorbeam.tudorabr scrie:serus mah ladu_alex , daca ai observat in acest topic se vorbea despre cu totul altceva decat inceputul pescuitului la musca . Noi vorbeam despre trusele de facut muste
sal am si eu o rugaminte la toti cei care se pricep si posteaza pe aici .. am nevoie neaparat de un kit pentru muste artificiale obligatoriu sa aiba menghina
ps. am cautat pe toate siturile de gen si toate au stocurile epuizate daca ma poate ajuta cineva de aci i-as fi recunoscator
ps. am cautat pe toate siturile de gen si toate au stocurile epuizate daca ma poate ajuta cineva de aci i-as fi recunoscator