zona Dunavat
Moderator: Sebastian
Re: zona Dunavat
toata lungimea cu rosu sunt locuri de campat.care se ajunge cu masina destul de usor...acum 2 ani era drum de pamant (drept,nu rupt),acum din cate am inteles eu este deja asfaltat......ca sa nu fie trafic de barci/ambarcatiuni etc tre sa te duci mai mult pe canale sau bucle.....
Ca un SFAT.incercati sa inchiriati o barca sa va duca pe locuri de pescuit,nu unde se poate ajunge cu masina.
Pentru mai multe detalii: andu105 (messenger)
Ca un SFAT.incercati sa inchiriati o barca sa va duca pe locuri de pescuit,nu unde se poate ajunge cu masina.
Pentru mai multe detalii: andu105 (messenger)
un nr. de telefon?
stima.
stima.
un nr de telefon din zona respectiva sau al meu?
al tau dar am rezolvat cu un localnic care ne va duce cu barca ( multumesc) Vineri noaptea plecarea sper sa se indrepte vremea,
ma bucur pentru tine.sa ai fire intinse..cat te-ai inteles cu el pe ora? si sa fie dus-intors...ai grija ca sunt multi tepari
am negociat la 150 ron dus si 150 ron intors suntem 8 persoane stai linistit ca nu o sa-i rup cu banii , revin cu poze la intoarcere
m i se pare destul de putin.noi in 8 pers nu am scapat niciodata de 7-8 mil(bine mereu 2 barci+parcare masini).
Eu in fiecare an cand discutam cu barcangii imi spuneau ca se calculeaza dusu vostru,intorsu lor (a barcangiului) si cand vine sa va ia dusu lui si intorsu vostru..
sper sa fie 300ron FINAL si sa ai parte de o iesire placuta .
ps:sa nu uitati de permisul si cei 5ron de pers pe zi pentru iesirea pe delta.
Eu in fiecare an cand discutam cu barcangii imi spuneau ca se calculeaza dusu vostru,intorsu lor (a barcangiului) si cand vine sa va ia dusu lui si intorsu vostru..
sper sa fie 300ron FINAL si sa ai parte de o iesire placuta .
ps:sa nu uitati de permisul si cei 5ron de pers pe zi pentru iesirea pe delta.
pentru permis am vorbit la Tulcea , parcarea 10 ron 24h revin cu detalii mai exacte la intoarcere
maine seara plecarea
maine seara plecarea
astept sa dai mai multe detalii.unde ai campat si etc....joi seara nu se doarme pana la plecare
am ajuns la Murghiol pe Dunarea veche bineinteles cu ajutorul lui NICU barcagiul din zona care ne-a dus pana acolo , poze cu locul de pescuit si campat
Salutare!Cunoaste-ti pe cineva din dunavat unde sa imi pot lasa si eu masina 6-7 zile? Vreau sa plec in perioada 21-28 septembrie in delta si as vrea sa imi las masina la cineva in curte iar de acolo eu plec cu barca proprie.Daca se poate sa imi lasa-ti un numar de telefon pe privat ar fi perfect,asta in cazul in care se poate si doriti. Respect!
din pacate la Dunavat nu stiu pe nimeni , doar la Murghiol.
salut.sa prins ceva peste ?vreau sa plec pe 7. si ma gandeam sa mergem aici.LA insula eru pescari?
nu exagerat , ciortan caras ar fi indicat sa dai din barca pe malul opus , nadit bine cu porumb daca vrei sa dai la crap altfel sanse mici.
multumesc frumos.