wwwdan scrie:Pentru Craparulsef
Am vizitat Sulina in 07.06.2011,o vizita scurta, doar doua ore.Primele impresii:
Faleza curata dar aproape pustie. Cateva cladiri istorice din zona centrala lasate de izbeliste, pacat.
Strazile laterale doar pietruite.Cateva blocuri noi, probabil ANL,care nu se potrivesc in peisaj. Cateva pensiuni relativ frumoase ,la intrarea in oras. Persoanele cu care am vorbit, amabile. Ramele se vand la bucata
...
Daca tot sunt pentru mine, (cu atat mai mult fiind si primul post) ... aceste impresii ale dvs., dupa o scurta vizita de numai doua ore ... nu-mi ramane decat sa intaresc cumva aceste constatari caci eu am aici multe ore de stationare!
Faleza in timpul verii e animata dupa orele 21, ziua tinerii se odihnesc in timp ce parintii lor muncesc ... ceva asemanator cu ce aveti mai toti pe continent! La fel e si cu blocurile ANL, constructii de actualitate care, ca si la dvs. si la noi, se potrivesc cu restul citadin precum nuca in perete! Dar totusi sunt necesare!
Cu pensiunile sunt in mare parte de acord ... ele regasindu-se pe toata suprafata orasului, nu numai la intrare in Sulina. Sunt chiar foarte multe, unele de 3 stele.
Ramele in mod sigur sunt vandute la bucata, de catre niste copilasi de la orfelinat ... dar parca e mai bine sa vanda rame decat sa traga pe nas sau sa mai faca alte rele! Chiar va-ti facut o pomana cu ei, daca ati cumparat!
Cat despre cladirile istorice sau nu, nici nu va inchipuiti cate probleme sunt cu proprietarii lor, care s-au pierdut cu multi ani in urma, prin Grecia de exemplu, urmare acestui fapt se fac teancuri de dosare, ca peste tot in tara, pentru a putea cumva interveni in cele din urma! Dar cred ca nu v-am spus nimic nou ... toate aceste realitati sunt convins ca le aveti si dvs. oriunde in tara asta!