Sulina
Moderator: Sebastian
Re: Sulina
Continuam cu o plimbare minunata prin delta, zona Sulina, Cardon, Letea, Golful Musura.
Cineva nu ma lasat sa pun cate poze vreau io... da nu ma las, insist...
- craparulsef
- Veteran
Pune bre Cosmine, cat da multe poze ... ca abia aflam si noi ca Florin, va plimbat fara veste, ca tu conduci oleaca caii nazdravani fara permis riscand o pauza de la 3-5 ani ... ca da acolo ti sa trage privirea cu intelesuri ascunse ... si uite asa veselie mare pa forumu asta !!!!
Vorba lu Bogdan ... unii vegheaza !!!
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
Nea Mircea noi am avut veste da ne-a zis baiatu cu barca sa le purtam pana trecem de capitanie si dupa aia sa le luam pe alea transparente. ...Iar caii aia nazdravani se transformasera intr-o martoaga amarata ca mergea tare incet si nu functiona nici directia hidraulica de am facut febra musculara de cat am tras de volanu ala.craparulsef scrie:Pune bre Cosmine, cat da multe poze ... ca abia aflam si noi ca Florin, va plimbat fara veste, ca tu conduci oleaca caii nazdravani fara permis riscand o pauza de la 3-5 ani ... ca da acolo ti sa trage privirea cu intelesuri ascunse ... si uite asa veselie mare pa forumu asta !!!!
De florin nu suflu o vorba... ca cica nu-i bine
Pentru episodul de maine pregatesc ceva de la plaja Sulina, asta asa... ca sa ramanem tot la capitolul fraude si alte celea.
frumoase poze si locuri ,Cosmine.
- craparulsef
- Veteran
Bagă la greu ... ca uite așa faci reclamă locului !!!cosmin79 scrie:...
Nea Mircea noi am avut veste da ne-a zis baiatu cu barca sa le purtam pana trecem de capitanie si dupa aia sa le luam pe alea transparente. ...
De Florin nu suflu o vorba... ca cica nu-i bine
Pentru episodul de maine pregatesc ceva de la plaja Sulina, asta asa... ca sa ramanem tot la capitolul fraude si alte celea.
Si dacă mai sufli câte o vorbă cu atât mai bine !!! Aia cu vestele transparente mi-a plăcut cât despre plaja din Sulina uite am eu o poză de la tine ...
Nu stiu, nu recunosc nimic... io n-am facut poze din astea... Cred ca pixelul albastru e de vina...craparulsef scrie:Bagă la greu ... ca uite așa faci reclamă locului !!!cosmin79 scrie:...
Nea Mircea noi am avut veste da ne-a zis baiatu cu barca sa le purtam pana trecem de capitanie si dupa aia sa le luam pe alea transparente. ...
De Florin nu suflu o vorba... ca cica nu-i bine
Si dacă mai sufli câte o vorbă cu atât mai bine !!! Aia cu vestele transparente mi-a plăcut cât despre plaja din Sulina uite am eu o poză de la tine ...
Buuun... am ramas singur acasa asa ca pot sa fac orice... daca vreau pot sa pun poze decoltate de la plaja din Sulina.
- Fişiere ataşate
salut Cosmin,
eu astept cu nerabdare si ceva poze de la locul "faptei" ca banuiesc ca nu ati fost acolo doar in excursie ....sulina inca a ramas frumoasa....sa speram ca asa o sa ramina cit mai mult. Sanatate maxima
eu astept cu nerabdare si ceva poze de la locul "faptei" ca banuiesc ca nu ati fost acolo doar in excursie ....sulina inca a ramas frumoasa....sa speram ca asa o sa ramina cit mai mult. Sanatate maxima
Din pacate asemenea poze nu am. Cand am fost eu la Sulina tocmai trecuse ultimul val de inundatii si apa era foarte mare. Ca sa-ti faci o idee despre nivelul apei imagineaza-ti ca barca lui nea Mircea era tintuita intre estacade iar nivelul pe atunci era de aproximativ 120. Nea Mircea zicea ca pentru a reusi sa iasa cu barca era nevoie de un nivel de 70-75.brad scrie:salut Cosmin,
Sincer sa fiu nici nu eram noi foarte bine pregatiti pentru pescuit dar cu toate astea ne-am dus la Bazinul Mare de vreo 2-3 ori si pe D.V. o singura data. Capturile nu au fost demne de luat in seama prin urmare nici poze nu am facut.
Pentru anul asta insa ne pregatim serios la capitolul rapitor si sunt sigur (de fapt sper) ca vor fi multe poze frumoase din zona. Nea Mircea a zis ca ne duce cu barca lui in cateva locuri interesante.
SULINA!!! PAZEA CA VENIM!!!
...continuare..., de fapt ultimul episod.
am sa incerc sa pun citeva poze ....de data asta cu pesti .....si membrii echipei noastre. Primul pe lista si inima echipei....Neata.....sau bogdan pentru cunoscuti
Subsemnatul.....cu o captura mai veche dar cele de anul acesta nu sunt pe computerul de pe care postez.
- craparulsef
- Veteran
Dăi să meargă !!!
O să mai prindem noi locurile alea libere, numai în lunile ianuarie şi cu puțin noroc, februarie ...
O să mai prindem noi locurile alea libere, numai în lunile ianuarie şi cu puțin noroc, februarie ...