Sulina
Moderator: Sebastian
- craparulsef
- Veteran
Re: Sulina
Marius, in Sulina nu mai aveti sala de cinema ? Va difuzeaza filme 3D in aer liber ?
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
- craparulsef
- Veteran
Nu bre, făceam şi eu reclamă ascunsă la ochelarii achiziţionaţi cu ocazia eclipsei totale de soare din 11 august 1999sorin1362 scrie:Marius, in Sulina nu mai aveti sala de cinema ? Va difuzeaza filme 3D in aer liber ?
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
hahaha, vezi ca intre timp au aparut alti ochelari, universali, cu care poti observa si eclipsele partiale, femeile goale, crapii din Dunare, etc...craparulsef scrie:Nu bre, făceam şi eu reclamă ascunsă la ochelarii achiziţionaţi cu ocazia eclipsei totale de soare din 11 august 1999sorin1362 scrie:Marius, in Sulina nu mai aveti sala de cinema ? Va difuzeaza filme 3D in aer liber ?
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
- craparulsef
- Veteran
Pentru cei interesați, anul acesta vă pot pune la dispoziție o ambarcațiune sport, din fibră, se pretează bine la un motor de 15 CP, varianta optimă 9,9 CP pentru cei ce au permise de conducător ambarcațiune ... sau pentru ceilalți se deplasează foarte bine şi cu un motor de 4 CP. Singura condiție este ca motorul să aibă cizmă lungă. M-am gândit la această soluție pentru cei ce vin în zona noastră, au un motor şi doresc a închiria o barcă stabilă, compartimentată şi încăpătoare în acelaş timp.
- craparulsef
- Veteran
Acu... daca tot mi-a dat cineva o cireasa o sa mai pun o poza cu orasul cel drag sufletului meu.
Daca tot nu mai doreste nimeni sa posteze imagini o sa incerc eu sa atasez niste imagini din concediul de asta-vara de la Sulina.
- Fişiere ataşate
Senzational! Urmeaza...
Nava plina de comori.
Nava plina de comori.
Sanatate maxima nea Mircea si sa avem un an bun......anul trecut a fost promitator in locul acela....stiti dumneavoastra.......noi inca-i spunem locul lui nea Mircea......daca nu reusesc sa cumpar un motor de 40-60 CP pt barca noastra din sulina , poate apelez si eu la varianta inchirierii . Toate bune
...continuare...
doar " vegheaza" dar NU ACTIONEAZA
- craparulsef
- Veteran
- craparulsef
- Veteran
Da, Brăduţ, locul acela a făcut istorie şi în mod cert îşi va mai adăuga la palmares multe capturi pe care le-ai confirmat şi tu şi Vlad ... personal mi-am petrecut acolo o bună parte din viață ... cât despre barca sau orice alt ajutor, oricând cu mare plăcere !brad scrie:Sanatate maxima nea Mircea si sa avem un an bun......anul trecut a fost promitator in locul acela....stiti dumneavoastra.......noi inca-i spunem locul lui nea Mircea......daca nu reusesc sa cumpar un motor de 40-60 CP pt barca noastra din sulina , poate apelez si eu la varianta inchirierii . Toate bune
Sănătate maxima și vouă !!!