STIUCA IN DELTA DUNARII !!!
Moderator: Sebastian
- ionutniculae
- membru activ
Re: STIUCA IN DELTA DUNARII !!!
cam bine poza realizata in "photoshop"
asa e bine
promitem ca de acum inainte sa fim seriosi
asa e bine
promitem ca de acum inainte sa fim seriosi
Never give up
trucaj la stiuca prinsa de bogdan....cel mai mare pescar la crap este telespan florin din sulina...
DA DA.....nu este stiuca ci nisetru si nici boaba de porumb ci perla
- craparulsef
- Veteran
Mesaj pentru Ionut, Dany si Bogdan ... topicul "Stiuca in Delta Dunarii" a fost creat pentru a fi completat de profesionistii in domeniu ... cei ce nu au nimic a spune, e de preferat doar a citi textele, sau vizualiza imaginile. Pentru corespondente gen messenger-bancuri, folositi rubrica diverse. Forumul acesta cred eu, se vrea a fi unul serios, cu informatii concrete, la obiect, conform titlului fiecarui topic in parte. In concluzie nu ma enervati, caci mai am un an, pana la concediul urmator si nu sunt sigur ca voi rezista in astfel de conditii improprii de dialog!
Si apropo, cine-i dom`le telespan asta? Ar trebui sa ne fie frica de el?
Si apropo, cine-i dom`le telespan asta? Ar trebui sa ne fie frica de el?
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
Pentru nervi exista XANAX pe care ti-l recomandam cu mare caldura dar neaparat luat dupa ce imprumuti casca de scafandru de la nea ION fara butelii de oxigen ca intra in reactie cu tuica expirata si .............. .
Despre stiuca poti sa ma intrebi ce doresti sa afli desi ti-am impartasit multe din secretele mele
Iar Telespan este ce vrea EL
Despre stiuca poti sa ma intrebi ce doresti sa afli desi ti-am impartasit multe din secretele mele
Iar Telespan este ce vrea EL
- cosmin mihut
- Veteran
Prietene Bogdan 25 ,scuze de interventie ,dar sunt cu totul de acord cu domnul Mircea ,si parerea mea este sa fii calm ,nea Mircea este un pescar in cel mai adevarat sens al cuvantului,un adevarat profesionist nu doar un povestitor ,asa cum crezi tu, asa ca eu iti recomand ...prudenta si atentie...
MERCEDES S
Cine-i contesta calitatile??????????????povestitor chiar este si unul ff.bun spre narator chiar.cosmin mihut scrie:Prietene Bogdan 25 ,scuze de interventie ,dar sunt cu totul de acord cu domnul Mircea ,si parerea mea este sa fii calm ,nea Mircea este un pescar in cel mai adevarat sens al cuvantului,un adevarat profesionist nu doar un povestitor ,asa cum crezi tu, asa ca eu iti recomand ...prudenta si atentie...
Eu unul dupa cum vezi sunt calm si de aceea recomand XANAX pt "nervosi" si nevricosi
Prudent si atent sunt si am fost intotdeauna mai ales cu cei ce detin cutite MORA
Dar una peste alta ma bucur ca mai are cine sa-l apere si pe Craparulsef ca fara oxigen nu va mai putea sa asculte invatamintele MELE
Am rugamintea sa incetati discutiile de genul asta pe un asa topic ,precum cel de fata !
La Diverse puteti posta cat si ce vreti despre Photoshop ,tuburi de oxigen , cutite ,Xanax & etc. ,dar aici trebuie sa discutam despre Stiuca , Delta , tehnici, scule de pescuit , locuri , si alte cele ce tin de pescuitul sportiv !
Multumesc !
La Diverse puteti posta cat si ce vreti despre Photoshop ,tuburi de oxigen , cutite ,Xanax & etc. ,dar aici trebuie sa discutam despre Stiuca , Delta , tehnici, scule de pescuit , locuri , si alte cele ce tin de pescuitul sportiv !
Multumesc !
Cred ca cei de mai sus nu se certau ci mai degraba se harjoneau... prieteneste.
Propun totusi acestor minunati impatimiti ai deltei sa posteze aici imagini si denumiri exacte cu scule si monturi pe care ar trebui sa le aibe omu la el cand vine in delta. Adicatelea sa nu care ca nebunu (ca mine de exemplu) tot ce are in materie de pescuit pe acasa si sa ajunga pe balta, sa se intalneasca cu un pescar adevarat care dupa o privire mai atenta sa-i spuna ca nu prea are ce-i trebuie.
Rugamintea este adresata doar celor care chiar au experienta in delta si nu acelora care posteaza imagini cu anumite echipamente doar pentru ca asa le spune lor intuitia ca ar fi bune la ceva in delta. Spun asta pentru ca am intalnit multi pescari din astia... la tastatura.
Mai clar eu as dori sa vad o serie de imagini,cu explicatii desigur, pe care sa le bag la cap si la vara cand vin in delta sa am ce-mi trebuie la mine.
Cu siguranta asta ar prinde bine oricui, chiar si celor care mai stiu cate ceva.
Propun totusi acestor minunati impatimiti ai deltei sa posteze aici imagini si denumiri exacte cu scule si monturi pe care ar trebui sa le aibe omu la el cand vine in delta. Adicatelea sa nu care ca nebunu (ca mine de exemplu) tot ce are in materie de pescuit pe acasa si sa ajunga pe balta, sa se intalneasca cu un pescar adevarat care dupa o privire mai atenta sa-i spuna ca nu prea are ce-i trebuie.
Rugamintea este adresata doar celor care chiar au experienta in delta si nu acelora care posteaza imagini cu anumite echipamente doar pentru ca asa le spune lor intuitia ca ar fi bune la ceva in delta. Spun asta pentru ca am intalnit multi pescari din astia... la tastatura.
Mai clar eu as dori sa vad o serie de imagini,cu explicatii desigur, pe care sa le bag la cap si la vara cand vin in delta sa am ce-mi trebuie la mine.
Cu siguranta asta ar prinde bine oricui, chiar si celor care mai stiu cate ceva.
- craparulsef
- Veteran
Spam !!!
Cand va spuneam eu, sa fiti seriosi ... uite rezultatul! Virusi peste tot! Suparare mare, oamenii cer poze si explicatii si voi recomandati XANAX si MORA. Pai e frumos?
Hai ca o dreg tot eu, cu niste imagini si eventuale explicatii ... pe canal din barca, de vrei sa pescuiesti la stiuca, ai doua variante: fie cu toata viteza si nu prinzi nimic, fie la relanti la trena si poate pica ceva?!
Cand va spuneam eu, sa fiti seriosi ... uite rezultatul! Virusi peste tot! Suparare mare, oamenii cer poze si explicatii si voi recomandati XANAX si MORA. Pai e frumos?
Hai ca o dreg tot eu, cu niste imagini si eventuale explicatii ... pe canal din barca, de vrei sa pescuiesti la stiuca, ai doua variante: fie cu toata viteza si nu prinzi nimic, fie la relanti la trena si poate pica ceva?!
Wau... m-am lamurit... de tot. Nea Mircea pana la urma cand vin la vara imi i-au o trena pe care o leg cu un nod fara nod de ralanti si o tarai tot asa prin toata Sulina.
Doooomle si eu care credeam ca tre sa-mi aduc nu-s ce lansete cu nu-s ce puteri... Deci asta era.
Atunci... saru-mana nea Mircea si sa ne vedem sanatosi la relanti, pardon... la vara.
Doooomle si eu care credeam ca tre sa-mi aduc nu-s ce lansete cu nu-s ce puteri... Deci asta era.
Atunci... saru-mana nea Mircea si sa ne vedem sanatosi la relanti, pardon... la vara.
"Cand va spuneam eu, sa fiti seriosi ... uite rezultatul!"
Iaca rezultatu : in prima poza semanati bine cu un martian cazut in barca unui pescar.
Abia a doua e una reusita. Personaj de poveste si nu altceva.
Iaca rezultatu : in prima poza semanati bine cu un martian cazut in barca unui pescar.
Abia a doua e una reusita. Personaj de poveste si nu altceva.
- craparulsef
- Veteran
cosmin79 scrie:...in prima poza semanati bine cu un martian cazut in barca unui pescar...
Abia a doua e una reusita. Personaj de poveste si nu altceva...
Just!
In prima e din cauza vitezei ... iar despre a doua ce sa mai spun ... de poveste, asa cum zici. Pot doar sa promit, ca in curand, te voi edifica (daca mai e nevoie), in imagini povestite, cum e cu pescuitul la trena iarna, ai putintica rabdare ... dupa episodul noiembrie. Multi dintre dvs. au prins stiuca, cu mine in barca, la trena desi au fost foarte neincrezatori la inceput. La timpul potrivit, dupa caderea a doua trei brume,iarba cade si ea la fund si in mod evident putem aplica si aceasta tehnica, (se poate si vara pe ape ceva mai adanci) ... dar banuiesc ca despre toate acestea tu stii mai bine! Si inca ceva, nu va grabiti sa-mi sariti la gat, cititi si printre randuri ca poate mi-a scapat ceva interesant!?
Ce? Asa arata stiucile la noi la Piatra Neamt.
"... (se poate si vara pe ape ceva mai adanci) ... dar banuiesc ca despre toate acestea tu stii mai bine!"
Pai daaa, cum sa nu. Nea Mircea eu cand merg de la Piatra la Bacau am numai ape adanci si prind numa la trena. Da stii... de-alea babane.
Pai daaa, cum sa nu. Nea Mircea eu cand merg de la Piatra la Bacau am numai ape adanci si prind numa la trena. Da stii... de-alea babane.
Ultima oară modificat 29 Oct 2010, 22:12 de către cosmin79, modificat 1 dată în total.