...........................................................................................................sorin1362 scrie:Costine, se vede de departe ca Ionica nu a vazut Lebada pana acuma. Ma refer la hotel nu la gratioasa pasare. Are timp, dar trebuie sa renunte la masina si rulota. Confirm locatia, ... mai da ce modificari... Pe cand am fost eu pe acolo, parca nu erau bolovani si betoane, si nici alge. Era un loc foarte bun pentru salau si avat. Acolo am vazut si cel mai mare avat (nici la televizor n-am vazut asa ceva) prins de niste prieteni din Bucuresti. Era enorm, cred ca avea peste 10kg, o frumusete.
Nu am fost bre,decit in zonele unde ai acces cu masina,(stiam ca in zona hotelului au pescuit,,dar de ce sa zic de locatie ,daca nu am fost niciodata acolo si stiam ca Dunareanu stie m-ai bine zona) Am timp sa o vad ,,dar deocamdata,a-si vrea sa revad Insula Mica a Brailei ,,care e tot o Delta si de care ma leaga multe amintiri.Delta o pot cutreiera oricind,,dar Insula Mica e m-ai problematic (acu, daca a-si avea o barca ,,acum ar fi bine ,,ca e toata inundata) mergi ca pe bulevard.