mai nea juniorule ia punete si citeste ,o sa vezi cand pleaca omul pe girla.Adi Trofin scrie:si prohibitia ?sorprodan scrie:ar fii frumos sa vedem ceva capturi
RESPECT PENTRU CRAPUL DE DUNARE
Moderator: Sebastian
Re: RESPECT PENTRU CRAPUL DE DUNARE
- cosmin mihut
- Veteran
Multumesc Costine de incurajari ,oricum o sa fac poze si vi le arat si voua.dunareanu scrie:Cosmine stai coane linistit,n-o sa ai apa tulbure,Sf Gheorghe e cel mai limpede dintre brate chiar si pe viitura,cel mai afectat e Chilia ca preia cea mai multa apa din Dunare si are si debit puternic,n-ai vazut ce apa cacanie are nea Craparu' pe Musura ?,stai linistit ca o sa fie bine si o sa prinzi si peste !
MERCEDES S
- craparulsef
- Veteran
Nea Cosmine, daca tot ai respect pentru crapul de Dunare...respecta si sfatul meu. Mai amana putin plecarea.
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
- cosmin mihut
- Veteran
Nea Mircea este prea tarziu baietii care pleaca, cu mine si-au luat deja concediu ,acum nu mai dam inapoi.Multumesc de sfat.
MERCEDES S
pai atunci este bine mai cosmine,ca o sa respecti si tu crapul de dunare exact ca si mine adica nu o sa l prinzi .da lasa ,ca vine el ,mustaciosul al mai mare ,fara oase si mare amator de lipitori .ps.apropo ai aruncat mono,ai pus textilul?cosmin mihut scrie:Nea Mircea este prea tarziu baietii care pleaca, cu mine si-au luat deja concediu ,acum nu mai dam inapoi.Multumesc de sfat.
- cosmin mihut
- Veteran
...........................................................................................................................cosmin mihut scrie:Da Sebi am facut exact cum am discutat,multumesc.
Mai nene Mihut,,,i-mi cer scuze,,eu nu am postat nici pozele de la ultima iesire pe topicul asta,,considerindule nerelevante pentru denumirea topicului,,si tu ,,postezi , pe topic ,parca ai fi pe mes,,,scuze pentru remarca,(e adevarat ,,am pus anterior fel de fel de poze,,,dar cred ca nu e bine totusi,,,daca nu are o legatura puternica cu subiectul topicului)
- cosmin mihut
- Veteran
Da ,scuze nea Ion de off topic ,voi fii mai atent .Si din respect pentru crap unde-s filmele de la ultima iesire a matale de care zice Sebi ?
MERCEDES S
bre COSMINE lasati crapul ca acum paste iarba prin padure , bre,,,,,,,
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
La cotele actuale ,,nu conteaza ca scade 15cm sau creste 15 (deja apa e mult prea mare ,pentru a pescui la crap.Probabil cind sa va termina cu toate viiturile astea,va urma o scadere violenta a Dunari (o scadere ce va dura probabil intre 1 sapt si max 2 ,3 sapt) Adica o coborire a cotei la Tulcea de la 380 la undeva la 200.Nici in perioada asta nu va minca crapul,,crapul nu maninca cind apa scade asa de rapid.Abia cind vom ajunge la o cota de la 200 la minim 140 la Tulcea ,,atunci vom spune ca sintem pe el.Bine, eu si multi ca mine care o iubesc pe EA,,ne vom duce ,asa de dragul EI,dar realitatea cu dl. crap cam asta e.
asa este nea ioane asa se comporta crapul de dunare
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
- craparulsef
- Veteran
Domnu Cosmin, din respect pentru crapul de Dunare...va rugam, de niste poze cu ciortanei, de la ultima ieseala!
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
Cosmin cred ca va avea, de data asta, un respect deosebit pentru crapul de supermarket, un soi de crap introdus nu cu multi ani in urma in circuit .craparulsef scrie:Domnu Cosmin, din respect pentru crapul de Dunare...va rugam, de niste poze cu ciortanei, de la ultima ieseala!
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
- Allen Besnovich
- Veteran
Ma urmareste crapul de dunare si in somn. Am visat ca eram la pescuit pe dunare, si nu aveam permisul vizat, si vai vai ma luase politia ))))
Sa nu mentionez de bucatile care le prindeam :D:D
Sa nu mentionez de bucatile care le prindeam :D:D
C.S. OLTENIA FISHING
- craparulsef
- Veteran