Stiu cum e treaba cu distanta,pt ca am intalnit pescari din zona ta. Si sincer... nu prea mi-a placut.sebastian scrie:ramine da, pt mine, e alta mincare de peste delta.eu plec odata pe an stau max 3sapt .mai nou doua sapt.da ai dreptate este din ce in ce mai putina liniste in delta,tocmai de aceea si eu prefer sa fac un efort in plus si sa stau practic pe o insula unde accesul se face doar pe calea apelor.credema si in cazul meu natura ,peisajele, linistea ,relaxarea au trecut pe primul plan,iar faptul ca mai si prind peste e doar o incununare a expeditiei[si implict acesta e si rezultatul stilului meu de a pescui, in sensul ca prind cat sa maninc si sa ma satur de peste, si in rest pescuiesc numai dupa monstrii.ori ori.
In octombrie anul asta am intalnit un grup de pescari(5-6insi) pe dunarea vehe, pe bucle , la crisan. La fel au stau si ei 2 saptamani. Dupa astea doua saptamani am gasit pe locul lor de campare o gramada de lemn verde - pomi scosi din radacina sau taiate bucati din trunchi. Pe semne le-or fi pus la uscat pentru anul asta. Nu prea e ok asa!!
E vegetatie...ok,
e si nevoia de "foc", insa..... Iesirile astea rare nepregatite nu sunt deloc ok. Sunt oameni din cluj din baia mare care au impresia ca pot creste copacii intrun an de zile.
Gersit.
In prima zi se termina vreascurile si tot ce e uscat. In a doua zi se incepe cu taierea pomilor. Carbunii sau vreascurile alea de la benzinarie sunt prea scumpe sau prea voluminoase pentru un sejur de 2 saptamani.
Distanta asta mare, pana la delta, ar trebuii sa va faca mult mai responsabili fata de locul pentru care ati batut atata drum!! La anul... an de an o sa se strice din ce in ce mai rau.
NU te cuno0sc , si nu ma refer la tine. Ok?