locuri de pescuit in delta
Moderator: Sebastian
Re: locuri de pescuit in delta
apa in delta e maro din cauza Siretului si Prutului,in zona Oltenita e taman buna insa e inundatie mare,am fost sa dau "gheara' si n-am putut sa ajung la Dunare,apa in padure de un metru,in schimb se bat crapii in padure ca la balamuc,am vrut sa dau cu varga ca prea era tentant insa n-am putut sa stau in apa fratilor,colcaia apa de tot felul de oratanii de ti se facea pielea de gaina,serpalai,lipitori ,te atingeau pestii de sareai in sus,poate ma duc maine cu barca ca prea e full de peste !
- cosmin mihut
- Veteran
Fa niste poze Costine...sa vedem si noi despre ce este vorba.
MERCEDES S
din pacate azi n-am apucat sa merg,poate maine,binenteles ca fac poze daca merg !
- cosmin mihut
- Veteran
- craparulsef
- Veteran
Nu le mai face poze !!! ....degeaba ne straduim amandoi, sa le explicam ca bratele Dunarii sunt tulburi, nu ne asculta nimeni ...ne fac in ciuda si tot se grabesc sa plece in delta - cica la baute!dunareanu scrie:din pacate azi n-am apucat sa merg,poate maine,binenteles ca fac poze daca merg !
Singurele locuri de pescuit in delta, sunt cele, din chiar mijlogul ei, unde mai apuca apa sa se filtreze cat de cat. Da cu cine sa te intelegi? Pana acum am spus numai adevarul ...de acum inainte dam spaga la moderatori sa ne lase sa mai mintim si noi pe aici!
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
informatiile sunt bune, dar daca nu stii sa profiti de ele ai proleme
Da matale chiar nu crezi ,,ca uneori se merge si doar la o bauta?craparulsef scrie:Nu le mai face poze !!! ....degeaba ne straduim amandoi, sa le explicam ca bratele Dunarii sunt tulburi, nu ne asculta nimeni ...ne fac in ciuda si tot se grabesc sa plece in delta - cica la baute!dunareanu scrie:din pacate azi n-am apucat sa merg,poate maine,binenteles ca fac poze daca merg !
Singurele locuri de pescuit in delta, sunt cele, din chiar mijlogul ei, unde mai apuca apa sa se filtreze cat de cat. Da cu cine sa te intelegi? Pana acum am spus numai adevarul ...de acum inainte dam spaga la moderatori sa ne lase sa mai mintim si noi pe aici!
ioane,iti cumpar eu alcool cat iti pofteste inimioara ,numai stai pa cur acasa ca uite ce se intampla,racesti si nici macar tevile sufluroase nu te mai ajuta .apropo de locul tau din delta-idem si al meu acum-inundat nevoie mare.Paun Ion scrie:Da matale chiar nu crezi ,,ca uneori se merge si doar la o bauta?craparulsef scrie:Nu le mai face poze !!! ....degeaba ne straduim amandoi, sa le explicam ca bratele Dunarii sunt tulburi, nu ne asculta nimeni ...ne fac in ciuda si tot se grabesc sa plece in delta - cica la baute!dunareanu scrie:din pacate azi n-am apucat sa merg,poate maine,binenteles ca fac poze daca merg !
- craparulsef
- Veteran
O sa va uitati la locurile voastre, prin ochelarii de scafandru, a lui nea Ion...si asta evident daca va imptumuta jucarica ca prea la-ti suparat pe om, cand a vrut sa invete a inota! Topicul ar trebui sa se numeasca...locuri de pescuit in delta din barca...
Sau de sub apa la barca
- craparulsef
- Veteran
Primele rezultate, pentru 24 ore, de la Dunarea Veche...multa albitura, platica, babusca, ceva biban dar nu mare...undeva pana in 400 grame, toate astea la fixa de 7 m.,s-a nadit cu porumb si canepa in larg, la aprox 70-80 metri...dupa amiaza eventuale informatii despre crap.
pana la urma scot ei de-un bors,mai da de-un avat,o moaca si au scos ceaunul din mizerie !
- cosmin mihut
- Veteran
Mai Costine baga nr de tel. la mine in P.M. sa vorbim mai detailat ca aici nu prea poti sau da-mi un bip ca te sun eu....
MERCEDES S
- craparulsef
- Veteran
Asa cum am promis, iata si unul din rezultatele din aceasta dupa amiaza...captura lui Florin, azi in jurul orelor 17:00, pe Dunarea Veche !!!
Dupa cantarire, vom sti si greutatea.
Dupa cantarire, vom sti si greutatea.