Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !

la pomul laudat...

Moderator: Sebastian

Scrie răspuns
sorin1362
Veteran
Veteran

Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?

Mesaj de sorin1362 » 23 Iun 2010, 00:43

dunareanu scrie:abtine-te frate ca daia' esti moderator!!! :D ,nu te uita ca unul sau altul habar n-are cu ce se mananca delta,e o treaba normala dar la care tu te-ai inhamat,din pacate :)) am ceva mesaje din delta,destul de interesante,insa pana nu le trec prin filtru nu le dau pe "post"! ;)
Mai Costine, eu nu-mi permit sa-ti dau tie sfaturi gratuite ! Asa ca sper sa functioneze si reciproca :D . Dar, "din pacate" unii nu citesc ce s-a scris de-a lungul timpului intr-un topic, caci au curs "rauri de cerneala" pe diverse teme. Cunosti refrenul ala : "mi-e o lene de ma doare" ?
PS : Ai grija cu filtru ala, sa nu fie infundat... sau mai rau, gaurit ;) .
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 23 Iun 2010, 11:00

Ce atata liniste? Razboi...razboi!!!!
INFO SULINA !!! - 0723.658.807

craparulsef
Veteran
Veteran

Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !

Mesaj de craparulsef » 23 Iun 2010, 11:07

bogdan25 scrie:Sorine ai grija ca sunt invidiosi pe barca si te pun s-o semeni in solar =))
E tanar...mai umbla inca cu gonflabile, in curand o sa renunte la ideie si o sa-si ia una mai tare!!! =))
Oricum intre timp verificam si numarul de la masina de Bucuresti si vedem si a cui este barca!

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 23 Iun 2010, 11:17

craparulsef scrie:
bogdan25 scrie:Sorine ai grija ca sunt invidiosi pe barca si te pun s-o semeni in solar =))
E tanar...mai umbla inca cu gonflabile, in curand o sa renunte la ideie si o sa-si ia una mai tare!!! =))
Oricum intre timp verificam si numarul de la masina de Bucuresti si vedem si a cui este barca!
..........................................................
Miine poimiine il vezi pe Sorpodan ,cu un iaht de nu il poate intoarce pe Dunare.

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 23 Iun 2010, 11:19

Abia il asteapta baietii ... sa-l bage la ilicit!!! =)) Ca e la moda acum!

alin_85
junior
junior

Mesaj de alin_85 » 23 Iun 2010, 13:00

stie cineva ce variante de transport sunt din tulcea pana la mila 23 si la ce preturi?
multumesc si fire intinse

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 23 Iun 2010, 13:19

Ii tare feciorul asta ,citeste frate sau nu ai chef...
MERCEDES S

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 23 Iun 2010, 13:45

craparulsef scrie:
Esti tare nea Mircea :)) lasati-l nene in pace pe saracul - bogat Prodan,zic asta ptr.ca de obicei cultivatorii sunt oameni avuti ...uite acolo barca ,mercedes G class , serele pline ,deci...normal sa se simta regele olteniei..
MERCEDES S

alin_85
junior
junior

Mesaj de alin_85 » 23 Iun 2010, 15:00

pai am citit dar ma gandeam ca mergand mai des voi cunoasteti un privat...pt ca nu vreau sa fac 4 ore pana la mila 23...si de citit am citit topicul de la prima pagina pana la 59...deci nu incape vb de lene cand vine vb de pescuit!sa traiti cu fire intinse!

si avand in vedere ca e prima data cand vreau sa merg in delta sunt convins ca-mi intelegeti setea de cunoastere...vreau sa iasa cum trebuie si sa nu-mi iau tepe cu si-au mai laut si altii!
deci domnilor pescari veterani daca aveti timp si de mine va multumesc iar daca nu fire intinse!si cam atat

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 23 Iun 2010, 18:16

Buna seara la toti deltaicii :))
@ Soprodan ramai frate la ,,gonflabila'', vezi nenorocirea care a cazut pe Dan Diaconescu daca are yaht :-t Si cred ca ala nu a prea mers la pescuit, dar tu vei iesii pe apa foarte des si baietii te spioneaza, mai ales ca barca are culoare deschisa. Ai grija cand vorbesti la telefon sa-l tii inchis sa nu te asculte : locuri, momeli, specii urmarite si nu in ultimul rand capturile ;) Deja cred ca esti in vizor cu acel ,,somn'' langa tine. Ai grija mare de tot :-S
Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri ea, barca =D> <:-P
Ocroteste natura, merita!

sorprodan
Veteran
Veteran

Mesaj de sorprodan » 23 Iun 2010, 20:54

MULTUMESC bre NEA IORGULE mult pt urare :-/
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 23 Iun 2010, 21:09

alin_85 scrie:pai am citit dar ma gandeam ca mergand mai des voi cunoasteti un privat...pt ca nu vreau sa fac 4 ore pana la mila 23...si de citit am citit topicul de la prima pagina pana la 59...deci nu incape vb de lene cand vine vb de pescuit!sa traiti cu fire intinse!

si avand in vedere ca e prima data cand vreau sa merg in delta sunt convins ca-mi intelegeti setea de cunoastere...vreau sa iasa cum trebuie si sa nu-mi iau tepe cu si-au mai laut si altii!
deci domnilor pescari veterani daca aveti timp si de mine va multumesc iar daca nu fire intinse!si cam atat
Iei de la Tulcea ,cataramanu,sau racheta si ajungi repede.Nu stiu ce teapa ti-ai putea lua ?, calatorind cu niste vase de pasageri. Ai grija totusi,ca sint niste somni mari care urmaresc vasul,si ei ii cunosc pe aia, care nu au m-ai fost in Delta?, dupa mecla,,si cum gasesc prilejul ?,sar pe mal si ii alearga pina ii prinde ,,si ii duce apoi in adincuri si ii pune sa cultive arbagic.

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 23 Iun 2010, 21:30

Paun Ion scrie: Ai grija totusi,ca sint niste somni mari care urmaresc vasul,si ei ii cunosc pe aia, care nu au m-ai fost in Delta?, dupa mecla,,si cum gasesc prilejul ?,sar pe mal si ii alearga pina ii prinde
Parinte Ionica, ai uitat ca poate fi urmarit si de Uciga-l Toaca >:) , asa ca n-ar fi rau ca intre timp sa-l bagi sub sutana la o spovedanie o:-) =)) .
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 23 Iun 2010, 21:58

sorin1362 scrie:
Paun Ion scrie: Ai grija totusi,ca sint niste somni mari care urmaresc vasul,si ei ii cunosc pe aia, care nu au m-ai fost in Delta?, dupa mecla,,si cum gasesc prilejul ?,sar pe mal si ii alearga pina ii prinde
Parinte Ionica, ai uitat ca poate fi urmarit si de Uciga-l Toaca >:) , asa ca n-ar fi rau ca intre timp sa-l bagi sub sutana la o spovedanie o:-) =)) .
............................................................................................................
In numele tatalui ,al fiului,al sfintului duh,amin.

pharaoh
site team
site team

Mesaj de pharaoh » 23 Iun 2010, 22:19

Gata Aline, poti sa pleci linistit in Delta. N-o sa mai iei teapa :))
I Fish. Therefore I am.

Scrie răspuns

Înapoi la “Delta Dunarii”