Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
Moderator: Sebastian
- craparulsef
- Veteran
Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
Nu prea am inspiratie...la o cota de aproximativ 115 cm. la Sulina, desi apa s-a mai limpezit eu tot mai astept vremuri mai bune.
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
- craparulsef
- Veteran
Vand eu locuri de mine stiute, le vand ieftin, mai ieftin ca dincolo...2-3 kile de palinka si o bucata de slana de la mama iei...sa fie cu usturoiul incorporat si ne intelegem cu locul de pescuit, mai negociem, mai luam din slana, mai adaugam palinka, vedem noi si nu mai apelam la lumea rea, de care face vorbire Prodan! Cine se baga?sorprodan scrie:frate ce lume rea se vede ca vine foametea,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ma bag eu...da' de unde facem rost de palinka si slana ?! ... ...craparulsef scrie:Vand eu locuri de mine stiute, le vand ieftin, mai ieftin ca dincolo...2-3 kile de palinka si o bucata de slana de la mama iei...sa fie cu usturoiul incorporat si ne intelegem cu locul de pescuit, mai negociem, mai luam din slana, mai adaugam palinka, vedem noi si nu mai apelam la lumea rea, de care face vorbire Prodan! Cine se baga?sorprodan scrie:frate ce lume rea se vede ca vine foametea,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
- craparulsef
- Veteran
Grea intrebare...asteptam raspunsuri...sa fie oare de la targurile cu haleala ecologica?
Nea Crapare,,in maxim o luna iese prima recolta de ceapa,,,dar la mine,cultura , e pe mai multe seri,,eu si acum m-ai pun arbagic,,si voi avea ultimele recolte la toamna.(deci daca vrei 2,3 saci nu e problema)
Cit despre crap,,m-ai lasane cu povesti dinastea ,,s-au ai vrut sa zici altceva ? (crap-a guvernu?)
Cit despre crap,,m-ai lasane cu povesti dinastea ,,s-au ai vrut sa zici altceva ? (crap-a guvernu?)
- craparulsef
- Veteran
N-am zis nimic de crap...am zis de locuri de pescuit, de mine stiute! Si ma multumesc si cu o singura ceapa numai sa fie de la matale, ca-s convins ca e crescuta si ingrijita ecologic!!!
Bre si acuma avem pe unu in grupul nostru,,nu dau nume ,,,,il mai luam pe cite unu din afara grupului ,,care ne roaga sa il punem pe un loc bun si pe el ,,sa prinda si el un crap,,,( baga omu 2 sticle de wiziki si ce bautura, ii comanda asta?) mama ? si asta il pune pe cite un loc (delicat ,unde nu agata,ii zice ,ma, da de aici,, pina acolo,,ca asta e zona buna) da nici nu vede o trasatura 5 zile .(asa sa le faci si matale) dar iei slana si palinca inainte,,ca asta asa face,,craparulsef scrie:Vand eu locuri de mine stiute, le vand ieftin, mai ieftin ca dincolo...2-3 kile de palinka si o bucata de slana de la mama iei...sa fie cu usturoiul incorporat si ne intelegem cu locul de pescuit, mai negociem, mai luam din slana, mai adaugam palinka, vedem noi si nu mai apelam la lumea rea, de care face vorbire Prodan! Cine se baga?sorprodan scrie:frate ce lume rea se vede ca vine foametea,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
- craparulsef
- Veteran
Nea Ioane, te rog, nu-mi speria potentialii amatori de chilipiruri...caci asa cum am zis, la mine e mai ieftin ca dincolo. Pai fa si matale socoteala...cu pretul la 2 sticle de wiziki cata palinka iei? Basca slanina? Si cu ceapa de la matale o pun de un concediu moca! Ei ce zici?
Marius, palinca si slana afumata ca la Maramu` nu mai gasesti pe globul pamantesc . Iar eu as pune altfel problema trocului... : pe o sticla de palinca oare cate de wisky dai ? Oricum pentru prieteni, o eventuala intalnire in delta inseamna o adevarata sarbatoare, stropita cu suficienta palinca, adica atata cat poate duce fiecare...in cap si in picioare .craparulsef scrie:Nea Ioane, te rog, nu-mi speria potentialii amatori de chilipiruri...caci asa cum am zis, la mine e mai ieftin ca dincolo. Pai fa si matale socoteala...cu pretul la 2 sticle de wiziki cata palinka iei? Basca slanina? Si cu ceapa de la matale o pun de un concediu moca! Ei ce zici?
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
Si-o damigeana de zaibar..O data,de doua ori,de trei ori...Adjudecat!craparulsef scrie:Nea Ioane, te rog, nu-mi speria potentialii amatori de chilipiruri...caci asa cum am zis, la mine e mai ieftin ca dincolo. Pai fa si matale socoteala...cu pretul la 2 sticle de wiziki cata palinka iei? Basca slanina? Si cu ceapa de la matale o pun de un concediu moca! Ei ce zici?
- craparulsef
- Veteran
sorin1362 scrie:...Marius, palinca si slana afumata ca la Maramu` nu mai gasesti pe globul pamantesc . Iar eu as pune altfel problema trocului... : pe o sticla de palinca oare cate de wisky dai ? ...
Bre ce dracu, s-a ieftinit wisky-ul si eu nu am aflat? Pai mai mult de 25 ron pe palinka de maramu eu nu am auzit, iar la slanina cam 15 ron!? Cand spuneam eu ca la mine e mai ieftin!!!
Vrei sa spui de bautura aia compusa din alcool, coloranti si aromatizanti ? Adevarata valoare nu e pretul de pe raftul magazinului... Oricum in delta e clar care are valoare mai mare .craparulsef scrie:Bre ce dracu, s-a ieftinit wisky-ul si eu nu am aflat?
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
Bre ,poate sti ? , poate nu sti ? cum e cu viziki asta,,, c-am tot ce este in magazine la noi ,,e un viziki facut fortat (alcol de cereale ,se adauga arome,coloranti si atit,nicio imbatrinire,totul dureaza poate 1 ora) de aia si pretul atit de mic (incepe de la 35ron si ajunge pina la in jur de 200 ron.)(toti ati baut si stiti cum te doare capul a doua zi si cit de rau iti e in general de panarama asta) eu am baut o singura data viziki original ,nu stiu cit a costat si de unde era adus sint vreo 14 ani de atunci,3 insi am baut aproape 3 sticle in vreo 6 max 8 ore .(dupa ce am terminat de baut ,,eram aparent treaz(doar genuchi putin moi,atit) ,capul limpede ,nu agresiv,am dormit bine ,iar a doua zi nu ma durut deloc capul,Eeeeeeeeee sint citeva firme la noi, care importa asa ceva ,,viziki autentic cu imbatrinire naturala de la 10 ani in sus.Pret ,intre 20 si 25 de milioane lei vechi sticla la 750ml cred.La noi sint citiva producatori, in zona Valeni de Munte care vind tuica de pruna veche de la 8 la 12 ani,de la 30 ron la 60 ron litrul ( tuica astora se bate cu vizikiul ala autentic de 20 de milioane) o delicatesa,nu am cuvinte.craparulsef scrie:sorin1362 scrie:...Marius, palinca si slana afumata ca la Maramu` nu mai gasesti pe globul pamantesc . Iar eu as pune altfel problema trocului... : pe o sticla de palinca oare cate de wisky dai ? ...
Bre ce dracu, s-a ieftinit wisky-ul si eu nu am aflat? Pai mai mult de 25 ron pe palinka de maramu eu nu am auzit, iar la slanina cam 15 ron!? Cand spuneam eu ca la mine e mai ieftin!!!
Pacat ca acum ,cind nu mai beau,am inceput sa apreciez bautura de calitate,cit timp am baut ? beam toate panaramele .
- craparulsef
- Veteran
Nea Ioane, eu de asta mai beau...peste 12 ani vechime...ei ce ziceti acum, cunoscatorilor!!!???