Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
Moderator: Sebastian
Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?
Da unde ai mai aparut si tu dunarene,,,,,ce coclauri ai mai batut??/
bai fratilor,acum am vazut ca le-a dat baimarenilor culoarea mov ,bai fratilor v-a facut gore sergenti majori bravo nenicilor,sa vedeti si voi acum cum e de partea cealalta a baricadei
Bai ce dracu ,,ca am vrut sa postez cele de mai sus ,,la sectiunea ,,discuti generale,,,m-am zapacit dracu,,,lasa ca le muta baieti nostri ,,,scuze,,,a fost fara intentie
..........................................................................................................................dunareanu scrie:bai fratilor,acum am vazut ca le-a dat baimarenilor culoarea mov ,bai fratilor v-a facut gore sergenti majori bravo nenicilor,sa vedeti si voi acum cum e de partea cealalta a baricadei
Dunarene citeste in urma ,,ce am scris,,ca urmam si noi
pai sa nu şomeze nea Ioane, sa le dam de lucru
I Fish. Therefore I am.
Da hai sa mutam discutia ,,pe topicul ,,discuti generale
Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
Unde ai mai umblat ma?/
ce peste nea Ioane,imi arde de peste acum,am fost la Forum financiar 2010,a venit ditamai eminenta in economie Nouriel Roubini ,omul care a prevestit criza subprime din America,pana atunci nu-l baga nimeni in seama ,acum se duc toti le el ca la Mecca ,astea sant vremuri de peste,da-o-n palaria mea !
am fost defazat bre,sorry,o sa le mute ei !
A ?????? an citit despre prezicerile lui,,,nu il baga nene,in seama,,ca mai e de ros,,la ciolan,,,astia vor sa se acopere de un munte de bani ,,,in caz de ceva nenorociri
Ba ,,,sa nu zici,,ca te pune astia ,,,,consultant ,,pe probleme financiaro,,,hotesti ,,pa ci pa la noi ???????
Iar am postat dincolo.,,,,cred ca sint emotionat ,,ca plec miine pa girla,,,,i-am luat si haleala,,,sa stie ca a venit ala cu ajutoare
Cit e ma lipitoarea la aia la Tulcea?
Mai nea Sorine,,,la matale replicile vor veni tot dupa ora 3 noaptea ????
Ca ma culc dracu devreme in seara asta si nu le mai apuc
Ca ma culc dracu devreme in seara asta si nu le mai apuc
In scurt timp, dar dupa ce mergeti la nani, nani... dupa ce nu mai bazaitidunareanu scrie:am fost defazat bre,sorry,o sa le mute ei !
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin