Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !

la pomul laudat...

Moderator: Sebastian

Scrie răspuns
Paun Ion
Veteran
Veteran

Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !

Mesaj de Paun Ion » 26 Mai 2010, 09:24

pharaoh scrie:nea Ion, fir intins si vreme frumoasa. **==
.......................................................................................................
Mai pharoh ,,,e apa prin padure de 30cm,,daca nu ai scaun mai inalt nici nu ai unde sta,,,dar poate filmam si noi crapi mergind prin padure,,(vise) rar apuci asa ceva,,era cit pe aci sa nu mai mergem.oricum nici nu ai unde sa te c...i,,,,,,, da atita apa,,,,si atiti tintari,,

pharaoh
site team
site team

Mesaj de pharaoh » 26 Mai 2010, 09:36

pai nea Ioane, ce sa-ti fac daca te grabesti? Poate o sa-i vezi mergand prin padure. Daca mergi numai la filmare, nu-ti mai zic fir intins :P. De-abia astept vesti. Iti dai seama ca stau cu ochii pe forum ca pe butelie :)) . Sunt curios si eu cum se merge pe partea cealalta.
I Fish. Therefore I am.

Sebastian
site team
site team

Mesaj de Sebastian » 26 Mai 2010, 13:17

BRE nea ioane fire intinse iti urez si eu si relax la maxim ,desi esti rau si uite pleci fara sa imi faci o festanie :))

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 26 Mai 2010, 13:25

sebastian scrie:BRE nea ioane fire intinse iti urez si eu si relax la maxim ,desi esti rau si uite pleci fara sa imi faci o festanie :))
............................................................................................................................
Bre ,,si mama daca moare acu ,,,nu ii fac festanie,,,o bag la congelator,,si ii fac cind vin

sorprodan
Veteran
Veteran

Mesaj de sorprodan » 26 Mai 2010, 14:17

necunoscute sunt caile DOMNULUI #:-S
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 26 Mai 2010, 16:06

sebastian scrie:ms ,ms,dansul si masa dupa ce vin din delta ;) .sa stiti ca ,in ceea ce ma priveste nimic nu se va schimba,poate doar un oarecare iz si o tenta de impartialitate,in rest am sa incerc ca din tot ce se scrie nimic sa nu se piarda[oricum sa stiti pt linistea voastra ca nimic nu se sterge ,totul se arhiveaza] poate doar am sa incerc cu acordul celorlalti bossi sa facem o comasare a subtopicurilor in ceea ce priveste delta dunarii ,deoarece multi posteaza doar de dragul postarii,si in acest fel multe topicuri[cu acelasi subiect]sunt muribunde inca din fasa.VA MULTUMESC PT INTELEGERE SI VA UREZ LA TOTI SANATATE SI FIRE INTINSE **==

Subscriu la ideea de comasare a subtopicurilor. Am avut aceasta sugestie cu putin timp in urma. Nu sunt eu in masura sa sustin asa ceva, nu-mi arog nici un drept, dar sincer cred ca este o idee de apropiere referitor la Dunare si Delta Dunarii. Fara bla,bla,bla, iti recunosc rolul de moder si sa ai acelasi echilibru in gestionarea discutiilor noastre =D>
P.s. Te-ai apropiat pe scala culorilor la doar un pas de ,,NEPRIHANITA'' =P~
Ocroteste natura, merita!

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 26 Mai 2010, 16:59

Stiri de ultima ora:ieri la Tulcea ,la statia de masurare a particulelor in apa (pe nustiu ce unitate de masura),,densitatea era de 300 (adica destul de tulbure) ,,,,astazi densitatea este de 80(pe unitatea respectiva) deci apa sa mai limpezit,destul de bine.

Sebastian
site team
site team

Mesaj de Sebastian » 26 Mai 2010, 17:01

ms.si ca o intimpinare a doleantelor sustinute de tine ,dar si de mine propun [recomand]incepatorilor in ale deltei,sa nu deschida topicuri noi ci sa aiba rabdare si sa citeasca ce sa scris pina acum pe cele existente,iar daca ceva este neclar sau lipseste sa adreseze incadrul topicului sau in particular intrebari pertinente.ca oamenii care sa raspunda concret si in masura sunt destui,recomand craparulsef,paun ion ,dunareanu,etc

Sebastian
site team
site team

Mesaj de Sebastian » 26 Mai 2010, 17:03

Paun Ion scrie:Stiri de ultima ora:ieri la Tulcea ,la statia de masurare a particulelor in apa (pe nustiu ce unitate de masura),,densitatea era de 300 (adica destul de tulbure) ,,,,astazi densitatea este de 80(pe unitatea respectiva) deci apa sa mai limpezit,destul de bine.
semne bune nea ioane,deci pe ei pe mama lor :D intr o alta ordine de idei ,hai ca poate iti foloseste la ceva ajutorul meu-densitatea apei se masoara in kg/l si implicit in multiplii sau submultiplii kg in functie de volumul de apa masurat si implicit de gradul de suspensii existente in apa in timpul masurarii.cam asta ar fi cu densitatea apei,iar pe partea cu statii specializate pe asa ceva sa stii ca e oarecum impropriu spus ,exista cei drept in cadrul regiei apele romane sau al agentiilor de mediu .laboratoare specializate care fac analize complecte ale apei nu doar a denstitati ei.[cat or mai face si aia ceva ca la 25% cu japca din salar nici macar din pat nu cred ca se vor mai da jos] #-o

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 26 Mai 2010, 17:43

Oooo,FELICITARI prietene.... =D> =D> =D>
MERCEDES S

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 26 Mai 2010, 17:43

,iar pe partea cu statii specializate pe asa ceva sa stii ca e oarecum impropriu spus ,exista cei drept in cadrul regiei apele romane sau al agentiilor de mediu .laboratoare specializate care fac analize complecte ale apei nu doar a denstitati ei.
...................................................................................................................................
Da bre ,,informatie e de la nea Vasile ,,el lucreaza al apele romane,,,la statia din tulcea

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 26 Mai 2010, 18:16

Paun Ion scrie:Bre miine plec pe girla,,,o sa fie una din cele mai mare cote, (in jur de 370 la tulcea), cind am fost eu pe girla,,o sa merg tot in zona frecventata,,dar sa vad la fata locului ,,ca e posibil sa nu avem unde baga masina.oricum merita experienta,sa fi pe girla pe cotele astea,,,macar sa vezi cum arata girla acum.vor fi poze si filme la greu cu girla asta mare.
Sa ne zici noutatile de pe acolo nea Ion,si fire intinse iti doresc si eu... ---<>< ---<><
MERCEDES S

pharaoh
site team
site team

Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?

Mesaj de pharaoh » 26 Mai 2010, 18:57

Hopa, Sorine, felicitari si tie dom`le. Tre` sa dati de baut. <:-P
I Fish. Therefore I am.

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 26 Mai 2010, 19:25

Aoleo ,,sa moara mama,,la facut pa satana moderator???????

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 26 Mai 2010, 19:37

Pai ,,mai are sa il faca ,,pa dunareanu ,pa popa,,pa mihut,, pa sorpodan,,si pa craparusef,,,si sintem toti moderatori,,,,o moderam pa NEPRIHANITA,,,pa nea Iorgu,,pa pharoh,,si pa liviu,neacsu,,,ca ,,,,cam astia sintem toti,,da pa noi astia,,laiti ,,ne face base,,cu blonda,,ca noi avem viziunea mai larga,,,probabil cind lo spinzura pa base???
SI sa te ti atunci moderatori,vere,,,(ba stiti de ce cred eu ca va facut moderatori,,,,am zis eu ca ne luam talpasita,,,)si astia ,,ce au zis,,,,ia sa ii bagam mai mult in seama pe astia,,,ca ramine sectiunea ,,,DELTA DUNARI,,,fara flencanitori
Una peste alta ,,rindurile de mai sus ,,sint o gluma ,,in stilul meu caracteristic,,,si nu trebuie sa deranjeze pe nimeni.
Sa traiesti si matale nea Sorine,,macar cit nea Jan (din partea mea inca 20 de ani) da sa lasam dracu tigarile astea,,ca ne maninca si ultima suta de metri care o mai avem.

Scrie răspuns

Înapoi la “Delta Dunarii”