Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !

la pomul laudat...

Moderator: Sebastian

Scrie răspuns
Paun Ion
Veteran
Veteran

Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !

Mesaj de Paun Ion » 03 Mai 2010, 18:14

Mizerie ca la balamuc nene ,a adus girla plasticuri de te speri,astea sint adunate de pe vreo 200mp

Sebastian
site team
site team

Mesaj de Sebastian » 03 Mai 2010, 18:23

RESPECT,bre ioane.eiii daca toti ar face la fel :-<

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 03 Mai 2010, 18:47

Si de ce sa nu recunosc ,cind ,mergem doar barbati ,si de regula iesirile sint scurte 2,3 zile nu mai facem si wc.Acum a trebuit.

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 03 Mai 2010, 18:56

sebastian scrie:RESPECT,bre ioane.eiii daca toti ar face la fel :-<
Ce respect ,mai Sebi ,asta e normal sa faci,stind atitea ore degeaba pe malul girli si impiedicindute de ele mereu ,le aduni si le dai foc,abia apoi simti si tu ca esti in natura.Poate sa fi prea beat,sa nu iti arda sa faci curat ,dar la un moment dat vezi ca esti inconjurat numai de gunoaie si trebuie sa faci ceva.

dunareanu
senior
senior

Mesaj de dunareanu » 03 Mai 2010, 19:07

salutere la toata lumea si La multi ani nea Ioane,bine ai venit! :D

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 03 Mai 2010, 21:27

Hopa, a aparut Costinel ca sa ne "afume" iar cu scrumbia... pe unde umbli omule, ca apari tot mai meteoric.
Ionica ai facut treaba buna din cate am vazut. Precis mai ai cateva surprize in joben.
Gunoaiele pe care le-ai strans si le-ai ars sunt mai mult ca sigur aduse de viitura si nu lasate de pescari. Pana la ora asta doar impatimitii au ajuns pe "garla" ta. Cei care lasa gunoaiele pe care le gasim vara si toamna sunt aia periculosi si needucati, mai mult "turisti" decat pescari adevarati. Sunt cei care merg in delta doar ca sa prinda peste, cei care intreaba mereu : " Nu puteti sa-mi recomandati un loc bun ? "
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 03 Mai 2010, 21:37

Sorine si eventual la ce si cand mananca :-@
Ocroteste natura, merita!

dunareanu
senior
senior

Mesaj de dunareanu » 03 Mai 2010, 22:24

Sorinele,ce sa-i faci coane am fost si io pe la peste cateva zile,da io n-am stiut ca a fost liber la pescuit de 1 Mai asa c-am plecat la Dunare...braconier :)) insa la intoarcere am aflat c-am fost corect,a dat Boc bula papala =)) deci am prin s un peste legal,mi-am luat soata la rost cum ca habar n-are sa faca icre si dupa c e am scos niste icre de crap,am pus-o sa lectureze tot topicul lui Craparsef despre prepararea icrelor,sa se chinuiasca ,mama ei de femeie,ma otraveste de-o viata intreaga =)) =)) =))

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 03 Mai 2010, 22:39

iorgu scrie:Sorine si eventual la ce si cand mananca :-@
Da Iorgu, si multe alte amanunte pe care un pescar adevarat adora sa le descopere singur...

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 03 Mai 2010, 22:58

Costin, sa stii ca reteta salatei de icre descrisa de Marius e cea valabila, cu o mica imbunatatire, ...in final in loc de doua picaturi de apa, un mic jet de sifon (apa minerala proaspata), le face mai pufoase... :D

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 03 Mai 2010, 23:29

sorin1362 scrie:Costin, sa stii ca reteta salatei de icre descrisa de Marius e cea valabila, cu o mica imbunatatire, ...in final in loc de doua picaturi de apa, un mic jet de sifon (apa minerala proaspata), le face mai pufoase... :D
Sorine, promit cand prepara Iorgu icre, inregistrez si dau pe topic, pe pariu ca dupa informatiile voastre reale, voi reusi din prima. Acum am doua borcane, dar sotia mea le-a pus cu ulei la pastrare. Vreau sa urmez de la A la Z tehnologia si reteta respectiva. Cu celelalte postari referitoare la comportamentul si organizarea taberei la o partida de pescuit, sunt sigur ca trebuiesc sensibilizati ceilalti pescari, aici la voi deja sunteti pe aceias lungime de unda si va complectati constructiv unul pe celalalt. Ar fii buna si o imagine foto cum gasim si cum lasam locul unde am pescuit. Nu toti sunt pe un site de pescuit, dar cei care citesc pot transmite mai departe mesajul prin exemplul lor. De obicei doar ,,zilnicii'' lasa mizerie. In speranta ca nu v-am stresat cu opiniile mele, astept alte exemple pozitive. :">

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 03 Mai 2010, 23:58

dunareanu scrie:Sorinele,ce sa-i faci coane am fost si io pe la peste cateva zile,da io n-am stiut ca a fost liber la pescuit de 1 Mai asa c-am plecat la Dunare...braconier :)) insa la intoarcere am aflat c-am fost corect,a dat Boc bula papala =)) deci am prin s un peste legal,mi-am luat soata la rost cum ca habar n-are sa faca icre si dupa c e am scos niste icre de crap,am pus-o sa lectureze tot topicul lui Craparsef despre prepararea icrelor,sa se chinuiasca ,mama ei de femeie,ma otraveste de-o viata intreaga =)) =)) =))
Da mai Costine ,pe timpuri se pescuia de 1 Mai si in baltile AJVPS si pe Dunare,acum, a ramas asa ,ca o amintire,
oricum ,girla era plina de pescari,gratare si corturi,ca vara.

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 04 Mai 2010, 00:14

Iorgule ,fii mai REAL ,ce le tot canti in struna baimarenilor frate ,doar sunt si ei doar niste pescari de aici din aceasta sectiune ,ca si noi de alt fel ,nimic mai presus ,de ce atata atentie, ca nu cumva sa gresesti ceva ,lasa frate gresala e omeneasca ,greseste ca sa FII IERTAT ....ATAT.
MERCEDES S

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 04 Mai 2010, 00:38

Cosmine, nu sunt genul sa pup pe nimeni, nu am facut complimente nimanui. Au fost doar constatari reale. Te-ai convins ca ma exprim liber in orice situatie, dar extremele nu sunt indicate. PE BUNE, unde ai mai vazut sau auzit, ca un pescar sa dea foc la gunoaie si sa faca ,,locuri intime", in zona unde campeaza? Frate, ar fii cazul cum ai spus si tu sa ne apropiem de natura. Ea se afla langa noi, trebuie doar sa o mentinem asa cum o gasim. Hai ca nu bat campii, sa nu zici ca nu esti de acord cu mine. Cosmine stii care este in fond problema mea? Merg la pescuit nu sa mai fac performanta in kg., dau numai dupa doua specii de pesti-tu stii care. ma oftic rau de tot cand gasesc ce gasesc acolo (gunoaie).Nu mai continui ca acum am logoree si te plictisesc. Odihna placuta, somn lin, si o zi usoara iti doresc azi I-)

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 04 Mai 2010, 01:11

cosmin mihut scrie:Iorgule ,fii mai REAL ,ce le tot canti in struna baimarenilor frate ,doar sunt si ei doar niste pescari de aici din aceasta sectiune ,ca si noi de alt fel ,nimic mai presus ,de ce atata atentie, ca nu cumva sa gresesti ceva ,lasa frate gresala e omeneasca ,greseste ca sa FII IERTAT ....ATAT.
Cosmine, dupa cum bag de seama, din marca de masina (Mercedes) te-ai transformat in zeul razboiului (Ares), ...ori vrei cumva asta (adica razboi) ? Am trecut de mult de fazele Iorgu vs Sebi vs Sorin, am batut de mult 5 ! Ai ceva de impartit cu doi baimareni ? Spune-le direct in fata ! Cat despre mai presus ori mai prejos...cred ca incerci niste glume nesarate ( Iorgu nu intra in discutie ).

Scrie răspuns

Înapoi la “Delta Dunarii”