Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !

la pomul laudat...

Moderator: Sebastian

Scrie răspuns
iorgu
Veteran
Veteran

Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !

Mesaj de iorgu » 27 Apr 2010, 20:23

Si ,,NEPRIHANITA'' are un mijloc @-) Fratilor cu cat avem mai multe pacate, cu atat alearga ingerii dupa noi sa ne aduca pe calea cea luminoasa. Ce este frumos si lui Dumnezeu ii place, dar noua muritorilor :">
Ocroteste natura, merita!

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 27 Apr 2010, 23:05

Buna seara domnilor.....
MERCEDES S

dunareanu
senior
senior

Mesaj de dunareanu » 28 Apr 2010, 23:32

iti arde de caterinca Cosmine,stai linistit,anul asta fraierii de la anpa au calculat gresit prohibitia,sa vezi ce capturi or sa fie cand se da drumul,mai vorbim,numai d'alea cate 5-6 la aruncare va arat,nu v-ati inghesuit niciunul,treaba voastra,anul viitor o sa ma rugati ;) !!!

dunareanu
senior
senior

Mesaj de dunareanu » 29 Apr 2010, 00:24

Hopa,nea Ion cred ca a plecat la peste si,cum stiu unde se duce,ma duc dupa el cu potera sa-l prinda cum da in prohibitie,na =)) =)) !!

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 29 Apr 2010, 00:53

Fratioare nea Ion acum este in campania agricola de primavara,eventual sa mergi sa-l ajuti Costine ,asa ca ia sapa in spate in loc de undita ,si spor la treaba.... :))
MERCEDES S

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 29 Apr 2010, 00:55

Fratilor, avem vreo 4(patru) topicuri unde postam cam aceleasi persoane, fugim de la un topic la altul sa aflam ceva si sa postam ceva. PROPUNERE; nu crede-ti ca ar fii mult mai usor sa ne stabilim pe un topic si sa nu mai butonam aiurea pentru a ne gasii parerile? Astept si sugestiile voastre. In seara asta am butonat la greu sa postez si colo si colo #:-S Hai sa ne stabilim pe unde credeti si voi si ne vom gasii mai usor. :-?

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 29 Apr 2010, 01:46

cosmin mihut scrie:Fratioare nea Ion acum este in campania agricola de primavara,eventual sa mergi sa-l ajuti Costine ,asa ca ia sapa in spate in loc de undita ,si spor la treaba.... :))
Cred ca dupa ce a terminat cu zarzavaturile, Ionica mai "planteaza" niste mine antipersonal ca sa-l arunce pe Costin direct in bratele "schiloadei" =)) .
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 29 Apr 2010, 05:12

Da bre, ma duc pe girla, pe timpuri de 1 mai se permitea pescuitul si in baltile AJVPS (nu ca asta ar fi o scuza) e ziua mea de nastere si cu asta ne alegem,cu amintirile astea, o sa bag si un bat in apa ,chiar a-si fi bucuroc sa ii trag o palma la fund la un crap si sa il arunc in girla si sa pun si unu pe jar.Dunarene daca vrei sa vi ,beau un sprit si cu tine.

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 29 Apr 2010, 08:20

Bai Dunarene daca vi ,sa vi, cu al doilea inger care l-am trimis la tine,ca aia te ajuta sa prinzi si tu o scrumbie ,nu garda.

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 29 Apr 2010, 08:25

Dunarene.. cu,,,, NEPRIHANITA,,,ma ,vorba lui nea Iorgu.

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 29 Apr 2010, 19:04

Sefule datorita link-ului pe care m-ai trimis, deja am ales cutitul pe care l-as vrea. Ramane sa-l incerc la fata locului cum mi-ai recomandat. De acum inainte voi solicita raspunsuri pe acest topic. Doamne, credeam ca stiu si eu cate ceva dar eram si inca mai sunt ,,tufa de Venetia'' in acest domeniu culinar.

@Ioane, la cate festanii, blagosloveli, rugaminti, matanii si toate cele bisericesti, te asigur ca ai dezlegare in ceea ce vrei sa faci, iar drumurile tale sunt deschise, cu semaforul pe culoarea VERDE.
Referitor la ,,maicutele'' postate si trimise de tine, cred ca nu au o viata prea monarhala (sau monahala) nu stiu cum se scrie. Punctul lor forte ,este ca sunt darnice si stii si tu: ce primesti de la natura dai in natura, prin ,,descantecul'' de umflatura. Toate cele bune :-h

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 29 Apr 2010, 23:08

Marius, intrand pe blogul tau, m-ai facut sa invidiez viata pe care o duci tu acolo. Pe cinstea mea cred ca esti si ramai un ales al soartei. Gipanele, castelele, vilele cu garaj subteran si cate doua piscine,conturile, in valuta cu multe zerouri, sunt o nulitate pe langa traiul tau din delta. Ai mega concedii, de minim 40 de zile, ai logistica si priceperea necesara, ai locatia potrivita pentru a marii durata de viata....La comentariile facute imaginilor postate de tine, sunt mai multe admiratoare,,pescarite'', decat pescari ;) (apropo am facut comentarii la 80% din imagini, de ce nu le-a postat pe toate?) Iti sugerez, ca la imaginile cu preparate din peste sa pui interdictie gravidelor, esti constient ce se intampla cu viitorii bebelusi, cand mamicile vad asa ceva acolo? La crap, Iorgu are numai monturi cu ,,gamakatsu'' nr.6. De acord cu tine, iti pot camfirma prieteni mei de pe site. Nu sunt de acord cu nadirea masiva, dar cred ca te-ai referit la zona ta. La mine in locurile unde pescuiesc il atrag cu nada data cu zgarcenie.
Nota bene pentru promovarea si incurajarea pescuitului in delta. Esti un adevarat promotor al acestor locuri.
Elena Udrea este mic copil fata de ceea ce ne prezinti tu! Oricum nu te merita de consilier si nu dai tu viata de acolo pe compania mafiei :))
In fine si nu in ultimul rand te voi ruga cand ai timp si placere sa postezi retetele si imaginile cu: ,,musacaua din burta de crap'' si ,,burta de crap la cuptor''.
p.s. daca eram patron de mass media in domeniul pescuitului, nu te scapam din mana [-x

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 30 Apr 2010, 10:03

Sincere multumiri, domnu Iorgu.

...as mai adauga un amanunt, deloc de neglijat, care m-a determinat dupa 2006 sa ma stabilesc in Sulina, eu fiind tulcean...anume faptul ca in acest oras, e atata liniste, incat poti circula pe orice strada, la orice ora din noapte fara probleme, nu e poluare, si din orice unghi ai privi, e numai delta si mare! Oamenii in general sunt prietenosi si ospitalieri, cu mici exceptii sunt si corecti...aici mai avem ceva de lucru. Eu le acord circumstante, datorita modului cumva izolat, in care traiesc. Se mai scapa si la noi de sub control de exemplu, preturile in sezon, altfel spus se exagereaza si in final se pierde! Zona are potential turistic de neimaginat avand la un loc delta si marea...Managementul e primitiv, salbatic de multe ori, lipsit de viziune...nu e inca timpul pierdut dar nici nu se mai poate continua asa multa vreme, eu personal mai sper...de curand am descoperit ,fara a sti ca era atat de aproape de mine, o locatie care promite. Intamplator cunosc si administratorul dar nu am stiut, ca de doi ani se ocupa cu turism...am verificat personal, am fost placut surprins cand am aflat ca anul trecut sa descurcat cumva la jumate de pret fata de ceilalti in conditiile in care oferea facilitati asemanatoare alaturi de o atmosfera cumva familiala. Bravo lui!
INFO SULINA !!! - 0723.658.807

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 30 Apr 2010, 21:38

Aceasta ultima afirmatie a ta ne da certitudinea si ne ceeaza premizele de certa ospitalitate. cei care vom venii acolo (te asigur ca promovarea ta dezinteresata are multi potentiali amatori, <<intentionat nu am tastat clienti>>), avem nevoie de ruta pe care trebuie sa o facem, de legaturile fluviale, de locuri recomandate pentru stationare auto,(sa lasam masina), de minimul de bagaje luate cu noi,de perioada cand consideri ca este mai recomandata prezenta noastra acolo, eu personal vin ca turist pentru gastronomia (nu sunt gurmand), peisajul, linistea, rasaritul soarelui, malul dunarii si nu in ultimul rand tantarii care au locul lor in echilibrul habitatului (ne vom lua masuri de protectie). Aceasta postare implica din partea ta (daca accepti) informatiile solicitate.

Sebastian
site team
site team

Mesaj de Sebastian » 01 Mai 2010, 00:06

pai ce se intampla fratilor?parca suntem la o adunare de martori ai lui iehova.ceva actiune .impunsaturi etc,nimic?parca este anost cu atata periat, cu atata DA AVETI DREPTATE,A INFLORIT LIVADA ETC.

Scrie răspuns

Înapoi la “Delta Dunarii”