Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
Moderator: Sebastian
- pescarugigel
- membru activ
Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
pe 25-08 ,am vazut 'uscatul' .noroi pina la glezne.
- pescarugigel
- membru activ
- pescarugigel
- membru activ
'graba strica treaba' canalul turcesc-farul vechi
Pai nu te mai grabi . Poti pune mai multe poze in cadrul aceleasi postari.
I Fish. Therefore I am.
- pescarugigel
- membru activ
poze am multe.PESTELE a fost MIIIIIIC !
Scuze Sorine dar am fost f ocupat,deabia am ajuns 'acasa' in uk dar special pt tine am vb cu sebi si i-am povestit ce si cum ,voi face o prezentare generala a acestei iesiri cu tot ce s-a intimplat dar sa ma linistesc putin ! Merci de intelegere!
Dunarea 4 septembrie
Poate se stabilizeaza putin ,ca, ba urca ,ba coboara ,
Poate se stabilizeaza putin ,ca, ba urca ,ba coboara ,
- jila pitis
- senior
Va salut oameni ai Deltei.Zilele acestea as vrea sa plec in delta impreuna cu cativa prieteni si am tot citit aici ce spuneti voi.As fi vrut sa va intreb daca pana la urma avem voie sa campam unde vrem noi sa pescuim si daca este cumva o taxa care se plateste la intrarea in delta unde poate fi platita.Mentionez ca avem permise de pescari si permise anpa.Astept raspunsul vostru.
Dunarea 5 septembrie,,,
Dupa cum se vede astazi girla,promite,daca se mentine ? graficul si in zilele urmatoarele ,tot in linie dreapta
Dupa cum se vede astazi girla,promite,daca se mentine ? graficul si in zilele urmatoarele ,tot in linie dreapta
.................................................................................................................jila pitis scrie:Va salut oameni ai Deltei.Zilele acestea as vrea sa plec in delta impreuna cu cativa prieteni si am tot citit aici ce spuneti voi.As fi vrut sa va intreb daca pana la urma avem voie sa campam unde vrem noi sa pescuim si daca este cumva o taxa care se plateste la intrarea in delta unde poate fi platita.Mentionez ca avem permise de pescari si permise anpa.Astept raspunsul vostru.
Campezi unde vrei,,(sa nu fie proprietate privata) (dute fara taxa de intrare in delta ,,pe noi nu nea intrebat anul asta de ea), pescuiesti unde vrei, cu permisul normal, pe frontiera trebuie suplimentar P.G.
unde se poate achita taxa anuala in bucuresti ??
..............................................................Dragos85 scrie:unde se poate achita taxa anuala in bucuresti ??
Daca intrebati de taxa tip ? ,permis pescuit sportiv ,cotizatie pe anul in curs ,la toate asociatile de pescuit din bucuresti,,dati o cautare pe google ,,si veti gasi telefoane de contact destule,,,,puteti achita si la Tulcea la filiala ,,cu niste telefoane date aflati si preturi de la toti.
O zi buna
- jila pitis
- senior
Vrem sa mergem in zona Dunavat.Ne trebuie permis p.g. si aici si daca da de unde poate fi luat?
Nu va trebuie P.G. pe bratul Sf Gheorghe si pe bratul Sulina (aici e inclusa si zona Dunavat)jila pitis scrie:Vrem sa mergem in zona Dunavat.Ne trebuie permis p.g. si aici si daca da de unde poate fi luat?
Doar permis va trebuie
- jila pitis
- senior
Multumesc mult.Acum nu mai ramane decat sa traga pestele.