Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !

la pomul laudat...

Moderator: Sebastian

Scrie răspuns
craparulsef
Veteran
Veteran

Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !

Mesaj de craparulsef » 16 Aug 2010, 10:56

La multi ani, Pharaoh !!! Sa ne traiesti, sa fii sanatos si sa te lauzi fara modestie cu cat de multe capturi!
INFO SULINA !!! - 0723.658.807

pharaoh
site team
site team

Mesaj de pharaoh » 16 Aug 2010, 11:00

Va multumesc :"> .
La fel va doresc si dumneavoastra. >:D<
I Fish. Therefore I am.

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 16 Aug 2010, 11:50

La multi ani Marius ! Iti doresc fericire si sanatate !
PS : Vezi pe "Delta linistita" :D tarifele de pe Chilia... iti ramasesem dator.
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin

timer
Veteran
Veteran

Mesaj de timer » 16 Aug 2010, 11:51

La Multi Ani!Sa fii iubit!

pharaoh
site team
site team

Mesaj de pharaoh » 16 Aug 2010, 11:56

Multumesc Imagine

Sorin, am vazut, saru-mana :).
I Fish. Therefore I am.

dec3ntul
utilizator
utilizator

Mesaj de dec3ntul » 16 Aug 2010, 23:09

craparulsef scrie:
dec3ntul scrie:... oare cine mai apreciaza ,,lipsa de modestie" unde si ce sa verificam?
Bre, de ce esti cent?
Daca textul era pentru matale, ma straduiam sa-ti raspund...altul era adrisantul! Oi fi si tu facand parte din lista celor care doresc interzicerea corturilor in delta?

Va rog sa fiti convins ca v-am lecturat 100% tot ce ati postat in legatura cu Delta Dunarii si celelalte topicuri referitoare la acest minunat fluviu, precum si cele date spre tipar revistei care v-a acceptat impresiile dumneavoastra referitoare la locurile, obiceiurile si modul de viata al celor care v-au acceptat sa faceti parte din comunitatea lor. Nu uitati totusi ca sunteti un provenit in aceasta zona. Prin ceea ce vreti sa ne comunicati, reiese ca aveti verticalitate si sunteti un om integru in comportament si in relatiile cu semenii dumneavoastra. Nu imi pot exprima sub nici o forma modul de raspuns la postarea pe care am facut-o. Intentia mea a fost sa, scot in evidenta modul sincer al comportamentului dumneavoastra, recte de aceasta situatie samavolnica a persoanelor rapace din aceea zona. Din aliat am devenit persoana ,,non grata''. Cu speranta sincera ca am fost inteles, va rog mult sa ma edificati in legatura cu gresala pe care am facut-o. Mentionez ca sunt convins in legatura cu responsabilitatea dumneavoastra de raspuns, nefiind nevoie de opinia asa zisilor cerberi in ale comentariilor. Va multumesc sincer si va asigur de toata stima si respectul pe care cu siguranta il meritati.

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 17 Aug 2010, 08:26

Dunarea 17 august

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 17 Aug 2010, 09:38

dec3ntul scrie:... oare cine mai apreciaza ,,lipsa de modestie" unde si ce sa verificam?...

... Va rog sa fiti convins ca v-am lecturat 100% tot ce ati postat in legatura cu Delta Dunarii si celelalte topicuri referitoare la acest minunat fluviu, precum si cele date spre tipar revistei care v-a acceptat impresiile dumneavoastra referitoare la locurile, obiceiurile si modul de viata al celor care v-au acceptat sa faceti parte din comunitatea lor. Nu uitati totusi ca sunteti un provenit in aceasta zona. .....

Cu speranta sincera ca am fost inteles, va rog mult sa ma edificati in legatura cu gresala pe care am facut-o....
In primul paragraf, ai intrat cu bocancii in sufrageria mea...nu ca as fi etalonul modestiei ... dar intrebarea directa, imediat dupa aceasta introducere, necesita numele inspectorului, tipul ambarcatiunii, culoarea acesteia, numarul de inmatriculare, tipul motorului, eventuale imagini si in mod evident data intamplarii pe care le pot oferi ... dar nu stiu in ce calitate mi le soliciti ?! :-?
Din 9 septembrie 2009 ai avut cu totul 7 postari din care ultima adresata tocmai mie...curios! Cat despre faptul ca deltaicii zonei m-au acceptat aici, timp de un sfert de secol aproape varsta ta - asta spune multe!
Referitor la revista, in fapt au fost reviste ... care mi-au solicitat opinia, nu eu i-am induplecat sa mi-o accepte...sa fie foarte clar!
In rest...
No more comment !!!

bogdan25
membru activ
membru activ

Mesaj de bogdan25 » 17 Aug 2010, 22:44

Esti cu nervi la pamant de nerabdare :-t >:) lasa domne baiatul in pace ,ca vin si te controlez la cort si poate te evacuez sa nu fii in pericol sa te intepe tantarul ala nebun =)) =)) (grija mi-a transmis-o don guvernator)si sa te faca bine :D

dec3ntul
utilizator
utilizator

Mesaj de dec3ntul » 17 Aug 2010, 23:24

craparulsef scrie:
dec3ntul scrie:... oare cine mai apreciaza ,,lipsa de modestie" unde si ce sa verificam?...

... Va rog sa fiti convins ca v-am lecturat 100% tot ce ati postat in legatura cu Delta Dunarii si celelalte topicuri referitoare la acest minunat fluviu, precum si cele date spre tipar revistei care v-a acceptat impresiile dumneavoastra referitoare la locurile, obiceiurile si modul de viata al celor care v-au acceptat sa faceti parte din comunitatea lor. Nu uitati totusi ca sunteti un provenit in aceasta zona. .....

Cu speranta sincera ca am fost inteles, va rog mult sa ma edificati in legatura cu gresala pe care am facut-o....
In primul paragraf, ai intrat cu bocancii in sufrageria mea...nu ca as fi etalonul modestiei ... dar intrebarea directa, imediat dupa aceasta introducere, necesita numele inspectorului, tipul ambarcatiunii, culoarea acesteia, numarul de inmatriculare, tipul motorului, eventuale imagini si in mod evident data intamplarii pe care le pot oferi ... dar nu stiu in ce calitate mi le soliciti ?! :-?
Din 9 septembrie 2009 ai avut cu totul 7 postari din care ultima adresata tocmai mie...curios! Cat despre faptul ca deltaicii zonei m-au acceptat aici, timp de un sfert de secol aproape varsta ta - asta spune multe!
Referitor la revista, in fapt au fost reviste ... care mi-au solicitat opinia, nu eu i-am induplecat sa mi-o accepte...sa fie foarte clar!
In rest...
No more comment !!!
,,Doua lucruri sunt infinite: Universul si prostia umana, si nu sunt sigur cu Universul"
Sursa: O cunoasteti!!!

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 18 Aug 2010, 02:03

Decentule, te sfatuiam sa nu trezesti monstrul (nu cerberul)...
Si eu ti-am citit postarile si foarte multe aspecte ma trimit cu gandul la alt personaj care nu iubeste deloc cenzura.
Stilul, cand mieros si lingusitor, cand perfid, jignitor... In plus un cuvant pe care l-ai folosit : "recte". Apoi utilizarea emoticoanelor " =D> =D> =D> " , de exemplu. De esti tu acela ...
Poate fi o trista coincidenta... sau poate nu... , oricum te rog sa nu mai involburezi apele cu atacuri sub centura !
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 18 Aug 2010, 06:27

SPAM !!!
Iarta-l Doamne, ca-si doreste si el un „laptop Ericsson” ! =))
Sau o fi in cardasie cu Anna Swelung? :-?
Ultima oară modificat 18 Aug 2010, 06:54 de către craparulsef, modificat 1 dată în total.

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 18 Aug 2010, 06:37

bogdan25 scrie:Esti cu nervi la pamant de nerabdare :-t >:) lasa domne baiatul in pace ,ca vin si te controlez la cort si poate te evacuez sa nu fii in pericol sa te intepe tantarul ala nebun =)) =)) (grija mi-a transmis-o don guvernator)si sa te faca bine :D
Il lasam dom-le ca e doar cent si nu stie ce zice ... cat despre control...je m'en fiche reellement ... ca tantarii nu mai inteapa, fura doar eugeniile!

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 18 Aug 2010, 20:29

Dunarea 18 august

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 18 Aug 2010, 20:32

Dupa cum se invirt ploile anul asta ,in zona care influenteaza Dunarea ,nu m-ai vedem noi ciorba calda de crap mare , in toamna asta.

Scrie răspuns

Înapoi la “Delta Dunarii”