Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !

la pomul laudat...

Moderator: Sebastian

Scrie răspuns
cosmin mihut
Veteran
Veteran

Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !

Mesaj de cosmin mihut » 14 Iul 2010, 17:48

Bravo, sa stii ca ma bucur pentru dumneata mi-as dorii sa fiu si eu in pielea d-tale =D>
MERCEDES S

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 14 Iul 2010, 18:35

cosmin mihut scrie:Bravo, sa stii ca ma bucur pentru dumneata mi-as dori sa fiu si eu in pielea d-tale =D>
Nu stiu Cosmine cum ti-ar sta in piele de drac... :-? : >:) .
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 14 Iul 2010, 18:39

sorin1362 scrie:
cosmin mihut scrie:Bravo, sa stii ca ma bucur pentru dumneata mi-as dori sa fiu si eu in pielea d-tale =D>
Nu stiu Cosmine cum ti-ar sta in piele de drac... :-? : >:) .
Si ce bine s-a potrivit cu numarul postarii (666) ... :D

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 14 Iul 2010, 20:07

Ai dreptate Sorine :)) ,apropo am mai auzit o denumire...MICHIDUTA... >:)
MERCEDES S

pharaoh
site team
site team

Mesaj de pharaoh » 14 Iul 2010, 20:10

sau SĂRSAILĂ >:)
I Fish. Therefore I am.

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 14 Iul 2010, 20:27

cosmin mihut scrie:Iorgule raspunde-mi la o intrebare;Acum ce o sa faci ,iti cumperi scule noi???sau te tragi deoparte,adica vreau sa zic' te lasi de ,,meserie"'??
Cosmine , cei care postam pe acest forum, suntem virusati DEFINITIV, cu pasiunea pentru pescuit sportiv. Nu avem cum sa scapam de virusul asta orice am face sau orice am zice. personal consider ca toate persoanele au cate un hoby sau cate un defect de comportament. In prima categorie; pescari, vanatori, porumbei, caini, timbre, brichete, papagali etc., etc. A doua este mai dureroasa: alcoolisti, jocuri de noroc, abandonuri familiale pentru ,,mandre'' mai tinerele si binenteles dependentii de substante halucinogene. Noi, consider ca facem parte din tagma celor fericiti care stim sa ne bucuram de pasiunea noastra, cu toate bucuriile si neajunsurile ei, mai ales ca nu suparam pe nimeni si nu creem nici un fel de prejudiciu nimanui. Concluzie: am fost, suntem si vom ramane pe veci pescari :lol: :noob: **== unii mai buni, alti care doresc sa le calce pe urme primilor.
Cred ca ai citit p.m.-ul ;)
Ultima oară modificat 14 Iul 2010, 21:01 de către iorgu, modificat 1 dată în total.
Ocroteste natura, merita!

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 14 Iul 2010, 20:36

iorgu scrie: Cred ca ai citit p.m.-ul L-)
=)) Iorgule, inainte de a folosi un emoticon pune sageata pe el si vezi ce semnifica. Nu intotdeauna ce zboara se si mananca :)) ... deci( L-) ) loser = ratat =))

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 14 Iul 2010, 20:45

sorin1362 scrie:
iorgu scrie: Cred ca ai citit p.m.-ul L-)
=)) Iorgule, inainte de a folosi un emoticon pune sageata pe el si vezi ce semnifica. Nu intotdeauna ce zboara se si mananca :)) ... deci( L-) ) loser = ratat =))
Sorine, prima data nu se pune, mai ales ca sunt om batran si bolnav. Langa emoticonul tastat de mine, respectiv( L-) ) se gaseste si emoticonul ;) eu pe acesta din urma am vrut sa tastez dar m-am grabit. Nu este o scuza si interpretez chiar avantajos pentru mine faptul ca m-ai ajutat sa fiu mai atent pe viitor. Cred ca meriti aceste emoticoane=D> =D> =D>

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 14 Iul 2010, 20:50

iorgu scrie: Sorine, prima data nu se pune, mai ales ca sunt om batran si bolnav...
Dupa cum te "misti" nu s-ar spune... ;)

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 14 Iul 2010, 20:59

sorin1362 scrie:
iorgu scrie: Sorine, prima data nu se pune, mai ales ca sunt om batran si bolnav...
Dupa cum te "misti" nu s-ar spune... ;)
Mi-a transmis ,,craparulsef'', o parte din energia debardanta pe care o emana :">

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 15 Iul 2010, 10:06

Omul este supus greselii,tinand cont ca nu a fost cu rea intentie ,se iarta ,mai ales ca vine din partea unui om de mare caracter ca si Iorgu...Te salut cu aceasta ocazie Iorgule :-h . Siii ,felicitari Sorine meriti cu adevarat sa fii moderator,esti intotdeauna pe faza ,eu crede-ma nici macar nu am observat semnul....te salut si pe tine.
MERCEDES S

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 15 Iul 2010, 19:11

Sebastian, am luat-o de 2(doua) ori la rand, e meritul meu ,dar nu ma mandresc cu acest lucru. Sunt sigur ca tu esti constient de faptul ca am notiune de acest cuvant: ,,debordant'' si ca nu fac parte din categoria celor care folosesc cuvinte al caror sens nu-l cunosc. Tu vrei doar sa ma chinuiesti putin in privinta faptului ca ma grabesc. Culmea este ca am si previzualizat postarea, la care faci referire. :">

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 15 Iul 2010, 21:03

Mai Cosmine, da ia zi-ne noua, cum stai cu categoriile alea de pilotare a navelor spatiale intergalactice ? =)) Cand iei permisul ... ce zici ? Bagam o delta in cele mai secrete locuri ? ;) =))

timer
Veteran
Veteran

Mesaj de timer » 15 Iul 2010, 21:53

sorin1362 scrie:Mai Cosmine, da ia zi-ne noua, cum stai cu categoriile alea de pilotare a navelor spatiale intergalactice ? =)) Cand iei permisul ... ce zici ? Bagam o delta in cele mai secrete locuri ? ;) =))
E deja in probe:
http://www.firehosegames.com/wp-content ... artrek.jpg
deplasare cu 10 WARP
De la Klingonieni, la bratu' Sf.Gheorghe..cat ai zice ..peste ..Mamaliga o fierbi cu fazerele... :)

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 16 Iul 2010, 10:51

sorin1362 scrie:Mai Cosmine, da ia zi-ne noua, cum stai cu categoriile alea de pilotare a navelor spatiale intergalactice ? =)) Cand iei permisul ... ce zici ? Bagam o delta in cele mai secrete locuri ? ;) =))
Sorine ,saptamana ce vine instructorul imi da dosarul ,din momentul acela eu imi aleg ziua examenului ,adica in decurs de un an ,oricand pot sustine acele examene(este vorba de trei examene :C,E,D)cam asta este .Vizavi de Delta,da ,bagam si sa stii ca si pe mine ma bate gandul sa schimb putin traseul ,m-ar tenta o iesire pe Chilia (nu am fost )daca tu zici ca ar merita ,dar stii eu sunt cu masina dupa mine ,de aceea zic ,ca poate imi recomanzi tu cate ceva din bogatele tale cunostinte despre acest brat ,care sunt sigur ca nu este cu nimic mai prejos decat Sf.Ghe. :-h
MERCEDES S

Scrie răspuns

Înapoi la “Delta Dunarii”