Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
Moderator: Sebastian
Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
Prefectul spune ca nu e problema,
.........................................................
link : http://www.agerpres.ro/media/index.php/ ... testi.html
.........................................................
link : http://www.agerpres.ro/media/index.php/ ... testi.html
Bre Ionica, pe cand va fi puietul ala de douazeci de kile, noi deabia ne vom trage izmenele, ori vom uita sa ni le tragem (la nevoie), d`apoi sa mai caram (unii) "ciomege" de alun... .Paun Ion scrie:Avem mult puiet anul asta,,,cind trece maruntisul pe linga mal,, se inegreste apa.
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
sorin bv- frate aia este prognoza din 2 iulie 2008 Cred ca ai intrat in tunelul timpului
Ocroteste natura, merita!
..........................iorgu scrie:sorin bv- frate aia este prognoza din 2 iulie 2008 Cred ca ai intrat in tunelul timpului
Aoleo ce am m-ai ris,,,,nu a fost atent,,sorin bv,, dar m-am uitat si eu si NU AM VAZUT ca nu e din 2008.Se m-ai intimpla. (da are dreptate,,,in 2008 in vara ,,a fost caldura mare)
dunareanu scrie:Sorine,fa tata un contract cu tantarii ...
Da, daaaa..., dar in contract va fi inscris dreptul si obligatia de a consuma doar sange de Costinei .
..................................................................................sorin1362 scrie:Bre Ionica, pe cand va fi puietul ala de douazeci de kile, noi deabia ne vom trage izmenele, ori vom uita sa ni le tragem (la nevoie), d`apoi sa mai caram (unii) "ciomege" de alun... .Paun Ion scrie:Avem mult puiet anul asta,,,cind trece maruntisul pe linga mal,, se inegreste apa.
Nenicule,,cind nu o sa m-ai pot , sa trag de ciomege,le las mostenire la copii,
Am facut rost de minere imbracate in pluta pentru Germine lungi la 30,40 cm ,,le schimb la toate minerele,,miine incep reparatia capitala la ele.
Nu radeti fratilor ca istoria se repeta. Pai nu acu doi ani au fost inundatiile alea grozave in iunie ?Paun Ion scrie:..........................iorgu scrie:sorin bv- frate aia este prognoza din 2 iulie 2008 Cred ca ai intrat in tunelul timpului
Aoleo ce am m-ai ris,,,,nu a fost atent,,sorin bv,, dar m-am uitat si eu si NU AM VAZUT ca nu e din 2008.Se m-ai intimpla. (da are dreptate,,,in 2008 in vara ,,a fost caldura mare)
Hahaha, Sorine, ai fost tare. Am pus botul .sorinbv scrie:http://www.realitatea.net/prognoza-mete ... 07951.html
Oricum, nu-mi vine sa cred ca am ajuns sa-mi doresc sa fie seceta si canicula.
Faleza din Tulcea:
I Fish. Therefore I am.
e grav BECHET a inundat portul.
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
Mai Prodane iar te exprimi ca-n tundra... eventual Dunarea a inundat portul la Bechet ! Da auzi fratelo, parca pe alte forumuri scrii mai coerent... Daca vrei postez niste citate semnate Prodan Ionut Sorin ! Si mai am un client care scrie cu multe virgule ... Am un sfat pentru cei care vor sa para prostanacii satului pe acest forum, incercand astfel sa scada calitatea ori ratingul ori cine stie ce gargauni le umbla prin cap : NU TREZITI MONSTRUL !sorprodan scrie:e grav BECHET a inundat portul.
Sorine s-a grabit frate sa treaca repede in barca cea noua Si voi il ironizati ca nu stiu ce culoare trebuia sa aibe, ca trebuia din lemn sau fibra, ca trebuia un motor ca la ,,Bugatti''. In caz de furtuna, orice port este bun
Era vorba ca aici se discuta orice despre Delta...ce treaba are portul Bechet cu Delta ?
Nea Prodane daca mai postezi o data de dragul de a posta oriunde, orice si oricand , o sa-ti iei cartonase...galbene ,rosii ...de care vrei !
Nea Prodane daca mai postezi o data de dragul de a posta oriunde, orice si oricand , o sa-ti iei cartonase...galbene ,rosii ...de care vrei !
Fac pariu pe un ,,cartonas galben'' ca recidiveaza Si binenteles cu modul caracteristic de exprimare
Ce aveti bre ? ,e,, de la inundati?
de la nea Ion,,una ,sa va m-ai descretiti fruntile,ca numai virgule vedeti
link : http://www.youtube.com/watch?v=9ZwNBHrr ... re=related
de la nea Ion,,una ,sa va m-ai descretiti fruntile,ca numai virgule vedeti
link : http://www.youtube.com/watch?v=9ZwNBHrr ... re=related