cum sa pescuiesc linistit in delta?
Moderator: Sebastian
- cosmin mihut
- Veteran
Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?
Sebi tu ai inteles gresit ce am vrut sa spun ,eu ziceam de mizeria care am gasit-o acolo nicidecum de frumusetea Deltei ,vreau sa spun ca deja pregatesc inca o iesire in jurul datei de 20 oct. De capturi nu se pune problema ca am avut destule si rateuri la fel ,dar inca o data zic ,ca nu ai inteles bine .
MERCEDES S
fire intinse sa ai.si da, mizeria ,in special mizeria umanoida este cat se poate de dezamagitoarecosmin mihut scrie:Sebi tu ai inteles gresit ce am vrut sa spun ,eu ziceam de mizeria care am gasit-o acolo nicidecum de frumusetea Deltei ,vreau sa spun ca deja pregatesc inca o iesire in jurul datei de 20 oct. De capturi nu se pune problema ca am avut destule si rateuri la fel ,dar inca o data zic ,ca nu ai inteles bine .
Cosmine, ia povesteste-ne despre capturi, arata-ne poze, fi mai stufos .cosmin mihut scrie:...De capturi nu se pune problema ca am avut destule si rateuri la fel ...
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
din seria -LINISTIT IN DELTA
Salut prieteni!Ma bucur sa va revad din nou ,mai ales ca vad ca ati fost in Delta.Super tabara pe acolo Sebi!Eu din pacate am ales alta locatie anul acesta deoarece vestile despre delta nu au fost tocmai bune ... Insa delta are farmecul ei si daca nu se prind capturi capitale...Despre farmecul deltei spun cand imi zic ca imi pare rau ca nu am ajuns in delta .Si acum sunt inca afara din tara si va salut pe toti! Recunosc ca eu am avut parte de trofee deosebite,mai ales la somn , dar imi lipseste farmecul deltei pe care Sebi il aminteste in pozele postate...
O zi buna la toata lumea si sa fim sanatosi !
Ps:la noapte plec spre casa!
te salutam si noi si ne bucuram ca ai avut capturi capitale. Am avut ceva capturi ,dar nu ca si in alti ani ,insa vorba ta farmecul deltei ,al expeditiei in sine a compensat lipsa drillurilor mai indarjite .si totusi...zamfi scrie:Salut prieteni!Ma bucur sa va revad din nou ,mai ales ca vad ca ati fost in Delta.Super tabara pe acolo Sebi!Eu din pacate am ales alta locatie anul acesta deoarece vestile despre delta nu au fost tocmai bune ... Insa delta are farmecul ei si daca nu se prind capturi capitale...Despre farmecul deltei spun cand imi zic ca imi pare rau ca nu am ajuns in delta .Si acum sunt inca afara din tara si va salut pe toti! Recunosc ca eu am avut parte de trofee deosebite,mai ales la somn , dar imi lipseste farmecul deltei pe care Sebi il aminteste in pozele postate...
- cosmin mihut
- Veteran
Sorine nu mai am chef,crede-ma....sorin1362 scrie:Cosmine, ia povesteste-ne despre capturi, arata-ne poze, fi mai stufos .cosmin mihut scrie:...De capturi nu se pune problema ca am avut destule si rateuri la fel ...
MERCEDES S
- cosmin mihut
- Veteran
Hallo Zamfi ce mai faci amice ai cam lipsit la apel ...esti la arbait dincolo ...?
MERCEDES S
- cosmin mihut
- Veteran
Cred ca nu vei avea chef anul asta. Poate chefuri...cosmin mihut scrie:Sorine nu mai am chef,crede-ma....sorin1362 scrie:Cosmine, ia povesteste-ne despre capturi, arata-ne poze, fi mai stufos .cosmin mihut scrie:...De capturi nu se pune problema ca am avut destule si rateuri la fel ...
pui de avatcosmin mihut scrie:Fain salau Sebi ,brava la ce a intrat...?
Daca la pescuit ii spui arbait atunci da ,sunt la munca! Nu ,am fost plecat o saptamana in Italia la pescuit pe un rau de seama Muresului insa asta are si pesti! Pe Tanaro. Am prin crapi mari si somni sariti de 20 de cupe binisor...Din pacate nu am putut alege Delta anul asta din motive pe care le stiti sau banuiti ...Pacat! Ajungem sa batem coclaurile altora pentru un pescuit mai de da Doamne ca de locurile noastre ne batem joc...cosmin mihut scrie:Hallo Zamfi ce mai faci amice ai cam lipsit la apel ...esti la arbait dincolo ...?
Tin sa postez aici urmatorul episod, pentru a sublinia felul in care am fost "primiti" de unii dintre localnici.
Am ales sa-mi amplasez patul sub pavilion, pentru a avea sub observatie tabara si pentru a putea interveni cat mai rapid in caz de cine stie ce urgente si...ce comoditate, mare inventie paturile astea. Sebi la cort... drujba si taie la busteni . Dimineata, inainte de rasaritul soarelui, sar din pat, atzatz focul si astept sa se faca lumina. Dar in loc de lumina mi s-a intunecat in fata ochilor. Cand se...vorba aia, noaptea cu ziua, aud zgomotul specific al unor rame lovite de barca. "Belesc" ochii in zare sa vad despre ce-i vorba. Nu prea desluseam ce se intampla. Imi puneam intrebarea de ce trag la rame, cand au motorul pe barca. Apoi vad un individ care parca dadea din coate. Hopa, imi zic, astia strang o plasa. Nu zic nimic, parca paralizat de ceea ce vedeam si nu-mi venea sa cred. Indivizii au "plasuit" exact pe frontul nostru de activitate si au intins-o. "Face ochi" si Sebi si ii povestesc intamplarea. Hmmm... ne spunem ca a fost o intamplare, un accident, doar stiau ca Dan... Vine seara. Cand se ...vorba aia, ziua cu noaptea..., iar apar indivizii. Acelasi mod de actionare. Incepe scandalul. Pleaca. Urmatoarea dimineata iar...eram in fierbere, scandal mare. Pun mana pe telefon si-l sun pe Dan: "uite ce am patit..." Nu stiu ce a facut, dar nu a mai aparut nimeni cat am stat acolo. Apoi am aflat ca sunt niste nemernici "dusi cu pluta" care le fac aceeasi treaba tuturor pescarilor care campeaza in zona. Oricum raul fusese deja facut. In fine, apa fiind murdara si vantul puternic, am ales sa ne ocupam mai mult de organizarea taberei. Si sa asteptam sa se "linisteasca" locul... VA URMA
Am ales sa-mi amplasez patul sub pavilion, pentru a avea sub observatie tabara si pentru a putea interveni cat mai rapid in caz de cine stie ce urgente si...ce comoditate, mare inventie paturile astea. Sebi la cort... drujba si taie la busteni . Dimineata, inainte de rasaritul soarelui, sar din pat, atzatz focul si astept sa se faca lumina. Dar in loc de lumina mi s-a intunecat in fata ochilor. Cand se...vorba aia, noaptea cu ziua, aud zgomotul specific al unor rame lovite de barca. "Belesc" ochii in zare sa vad despre ce-i vorba. Nu prea desluseam ce se intampla. Imi puneam intrebarea de ce trag la rame, cand au motorul pe barca. Apoi vad un individ care parca dadea din coate. Hopa, imi zic, astia strang o plasa. Nu zic nimic, parca paralizat de ceea ce vedeam si nu-mi venea sa cred. Indivizii au "plasuit" exact pe frontul nostru de activitate si au intins-o. "Face ochi" si Sebi si ii povestesc intamplarea. Hmmm... ne spunem ca a fost o intamplare, un accident, doar stiau ca Dan... Vine seara. Cand se ...vorba aia, ziua cu noaptea..., iar apar indivizii. Acelasi mod de actionare. Incepe scandalul. Pleaca. Urmatoarea dimineata iar...eram in fierbere, scandal mare. Pun mana pe telefon si-l sun pe Dan: "uite ce am patit..." Nu stiu ce a facut, dar nu a mai aparut nimeni cat am stat acolo. Apoi am aflat ca sunt niste nemernici "dusi cu pluta" care le fac aceeasi treaba tuturor pescarilor care campeaza in zona. Oricum raul fusese deja facut. In fine, apa fiind murdara si vantul puternic, am ales sa ne ocupam mai mult de organizarea taberei. Si sa asteptam sa se "linisteasca" locul... VA URMA
- Fişiere ataşate
ai uitat sorine esentialul -BARUL,CRAMA si CAMARA
cu varga la obleti sau pui de avat pt salau