Daca mai scrii astfel, de dau pe mana lui Haurica! Si ai sa ai atata liniste in delta, de o sa pescuiesti pe Omu!bogdan25 scrie:Nu sunt eu ala care infiereaza localnicul ,...Sau poate sunt eu prea fandosit sau ff.obosit si vad totul in culori defavorabile (asta am spus-o de complezenta ca parerea nu mi-o mai schimba nimeni )
cum sa pescuiesc linistit in delta?
Moderator: Sebastian
- craparulsef
- Veteran
Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
Marius, lasa omu sa-si exprime sentimentele. Nu-i obligat sa aiba pareri pozitive ori sa divinizeze locuitorul deltei...
Bogdane, probabil ti-ai facut o impresie gresita. In orice zona a tarii sunt indivizi certati cu toate cele... Asta nu inseamna ca trebuie sa generalizam...
Bogdane, probabil ti-ai facut o impresie gresita. In orice zona a tarii sunt indivizi certati cu toate cele... Asta nu inseamna ca trebuie sa generalizam...
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
Bre ,am zis m-ai in urma ca pe timpuri,,aveam poate 16,17 ani am stat in gazda la niste mosi in Insula Mica a Brailei o vara,nu a fost o vrajeala,,a fost real.Va dati seama in toata insula erau doar 3 case ,,insula nu e indiguita ,,ei povesteau ca primavara ,cind veneau apele mari stateau in pod cu gainile,,peste tot era o mare de apa,DESPRE SIMPLITATEA ACELOR OAMENI ,DESPRE OMENIA LOR, despre asa ceva ar trebui sa vorbim.dar multi sint dusi deja ,,iar astia tineri ,,eu unu nu am cunoscut ,,tineri cu seninatatea batrinilor de odinioara,,poate e virsta,netul,informatia,foamea,neimplinirea,vremurile care le traim ,,,toti factori enumerati conduc la alt tip de oameni,cei de astazi in goana dupa orice ca si noi.Cind voi avea timp ,,voi povesti si eu despre acei oameni care pentru mine au ramas ca un etalon al simplitati si omeniei.
Bine spus ionica. Acei tineri si...chiar foarte tineri, care nu prea au un viitor...
Da ia spune, de ce nu ai timp ? Hmmm ? N-ai terminat cu arpagicul ? Ori esti "angrenat" in vreo sindrofie, ceva degustare de mici si gratare ? Aud ?
Da ia spune, de ce nu ai timp ? Hmmm ? N-ai terminat cu arpagicul ? Ori esti "angrenat" in vreo sindrofie, ceva degustare de mici si gratare ? Aud ?
Sint ani multi de atunci si trebuie sa am dispozitie si capul limpede sa imi aduc aminte.sint si detali ,care e bine sa fie spuse dar si alea trebuiesc bine reamintite,poate la iarna ,la foc
- cosmin mihut
- Veteran
BRAVA <BRAVA nea ION...accentul de regatean nu lipseste...Paun Ion scrie:Sint ani multi de atunci si trebuie sa am dispozitie si capul limpede sa imi aduc aminte.sint si detali ,care e bine sa fie spuse dar si alea trebuiesc bine reamintite,poate la iarna ,la foc
MERCEDES S
hai bre, las-o dracu' ca-i imbatranit,de cand te pui mata cu mersul ''trenului'' ? pai asta-i viata nene,fie ca-ti convine,fie ca nu,daca te pui dea curmezisul si nu te adaptezi nu ai decat de pierdut,din poze nu arati asa naspa (sa-mi dai o bere cand trec pe la tine )dar in fapte vad ca deraiezi neicusorule,pai eu m-am saturat sa tot aud ce bine era pe vremea mea,asta aud de la strabunicu' incoace eu sant de acord ca pestii erau mai multi atunci,dar nici pescarii n-aveau mari scule,acum cand totul s-a modernizat e normal ca si pestele s-a 'smecherit',asta inseamna adaptare,cine are,are, cine n-are ,n-are !
Pai mai Ionica, ce basca mea vrei sa spui ? Ca pana la iarna o sa umbli buimac ? Pana la iarna te indopi de lecitina ? Mai umbli la arhiva, la Sahia ? Pai acu e momentu, ca apoi discutam cum se face linistit un om de zapada in deltaPaun Ion scrie:Sint ani multi de atunci si trebuie sa am dispozitie si capul limpede sa imi aduc aminte.sint si detali ,care e bine sa fie spuse dar si alea trebuiesc bine reamintite,poate la iarna ,la foc
Ba, nu am chef acu, o sa spun eu ,cind voi avea chef,ce ai cu omul daca nu are chef ?,,am altele pe cap,acu
hai sa fiu al dracu',ce ai pe cap acu ' bre? Saturday night fever,niscaiva tate goale si noi nu stim ,hai ca daca mai zici asa imi faci chef si acu' plec la Bamboo sa ma "spovedesc" !
- cosmin mihut
- Veteran
Nea ION stii cantecu lu aia de la Vama Veche ,NU AM CHEF AZI ,NU AM CHEF AZI ,N-AM CHEF DE NIMIC .....
MERCEDES S
da Cosmine,e bun songu',e foarte bun,dar daca treaba se repeta.........e de naspa!!
Mai ia husss de aici, plecati la oamenii deltei, aia cu discutii, ca tulburati linistea deltei !!!
Prima mea impresie despre oamenii deltei mi-am facut-o prin 1976, cand am stat in gazda, impreuna cu tatal meu, la nea Petrica Tulceanu, in Sfantu Gheorghe. Ceea ce retin de atunci e ca nea Petrica era leit Jean Gabin, iar impreuna cu mamasha erau un cuplu de o ospitalitate rar intalnita. La plecarea spre casa am avut senzatia ca plec de la bunici, niste bunici pe care nu aveam sa-i mai vad niciodata... Iar dupa atatia ani port inca in suflet sentimentul ca am avut doi bunici, candva, pret de vreo zece zile...
In mod sigur majoritatea considerati ca delta este un loc pustiu care prin definitie se cuvine a fi al pescarului, ori al turistului, ori al oportunistului... Din "intamplare" in delta locuiesc niste oameni, care, probabil, vad fiecare cu ochi diferiti navala celor care urmaresc diverse scopuri prin prezenta lor acolo.
Ce sa mai spuna bietul om cand vede avalansa de jeep-ane de lux ori salupe din care coboara domni sfidatori cu palariile si vestele pline de blinkere ?
Si va spun inca ceva : din momentul instalarii sunteti monitorizati mai ceva ca pe "goagal" ...asa ca... fara lamentari...
Ce sa mai spuna bietul om cand vede avalansa de jeep-ane de lux ori salupe din care coboara domni sfidatori cu palariile si vestele pline de blinkere ?
Si va spun inca ceva : din momentul instalarii sunteti monitorizati mai ceva ca pe "goagal" ...asa ca... fara lamentari...