cum sa pescuiesc linistit in delta?
Moderator: Sebastian
Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?
Ha, ha, ha, fiul ratacitor s-a intors
In sfarsit s-a-ntregit haita...
In sfarsit s-a-ntregit haita...
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
- cosmin mihut
- Veteran
Ooooo,WELCOME,my friend.Pe unde ai circulat de nu ai mai aparut .Ai fost cumva pin norvegia???
MERCEDES S
da pe unde nu am umblat? am fost tot timpul aici am vegheat asupra voastra sa nu imi spui ca nu ai simtit in timp ce postai o unda de energie dumnezeiasca ce te cuprinde brusc si iti conduce gandurile si implicit scrisul. EII BINE EU ERAM ,cel ce transmitea aceea energie.nu astept multumiri caci sau scris destule carticosmin mihut scrie:Ooooo,WELCOME,my friend.Pe unde ai circulat de nu ai mai aparut .Ai fost cumva pin norvegia???
Nu sa terminat mai Seby,hai sa iti mai zic una : cu hotomanul de Pharoh (adica Marius) am eu banuiala ca ma cunosc bine de pe Sf.Gheorghe, dar el tace momentan, ii dau cuvintul vizavi de chestia asta:pharaoh scrie:Marius.sorin1362 scrie: Dar totusi, pe viitor as putea sa-ti spun pe nume?
PS : multi inainte si toti fericiti!
Imi pare bine Sorin si multumesc de urari. Asemenea si tie .
Ia zi Mariuse?..........
Mai Ionica, ia mai zi tu una, alta...cum ai planuit cu Costin sa tulburati apele linistite ale deltei...? Si apoi sa stai si sa razi bine in barbison. In loc sa va tineti de shotii, ia puneti-va umerii aia vajnici de pui de aprozar la propovaduirea deltei, ca altfel...vezi titlul topicului...nu stiu cat de linistiti veti fi...
Stai sa vezi cind o incepe sa se spovedeasca Pharhon(adica Marius )
- cosmin mihut
- Veteran
Deci mari secrete pe aici prin linistea Deltei...
MERCEDES S
Nea Ion, nu, din pacate nu am avut placerea. Poate am trecut asa, unul pe langa celalalt, dar nu cred.
Pe dumneata te cunosc, ca sa zic asa, de pe youtube, din filmulete , nu m-asteptam sa ne "ciocnim" pe-aici
Forumul il citesc mai de mult timp, dar de-abia anul asta m-am incumetat sa ma si inscriu. Deh, a fost iarna lunga, si pozele lu` Sebastian irezistibile .
Pe dumneata te cunosc, ca sa zic asa, de pe youtube, din filmulete , nu m-asteptam sa ne "ciocnim" pe-aici
Forumul il citesc mai de mult timp, dar de-abia anul asta m-am incumetat sa ma si inscriu. Deh, a fost iarna lunga, si pozele lu` Sebastian irezistibile .
I Fish. Therefore I am.
si nu numai pozelepharaoh scrie:Nea Ion, nu, din pacate nu am avut placerea. Poate am trecut asa, unul pe langa celalalt, dar nu cred.
Marius, consider ca orice poza din delta e irezistibila...delta e frumoasa indiferent de obiectiv !
Indiscutabil.
Dar revenind la oile noastre, eu o sa-mi iau la iesirile din anul asta numai permisul anpa. Cam asta inteleg eu din lege. Pana acum am fost "clandestin", adica doar cu anpa, recunosc, si nici nu m-a intrebat nimeni de permise vreodata. Cred ca ar fi bine de centralizat niste informatii gen: permise, taxe, cine ce si-a procurat si de unde.
Dar revenind la oile noastre, eu o sa-mi iau la iesirile din anul asta numai permisul anpa. Cam asta inteleg eu din lege. Pana acum am fost "clandestin", adica doar cu anpa, recunosc, si nici nu m-a intrebat nimeni de permise vreodata. Cred ca ar fi bine de centralizat niste informatii gen: permise, taxe, cine ce si-a procurat si de unde.
I Fish. Therefore I am.
Marius, hai sa mai spun odata cum fac eu la intrarea in delta...asta ca sa nu ma considere nimeni un fel de evazionist, asa cum banuiesc unii sau cum vor sa insinueze.
Deci, fi atent :
-in prima faza achit ce-i de achitat la AJVPS, unde obtin si permisul ANPA;
-la plecarea in delta trec (la prima ora) pe la Politia de Frontiera Tulcea, unde, in cateva minute imi rezolv autorizatia de pescuit pe frontiera;
-pana in Chilia Veche trec prin trei puncte de control ale Politiei de Frontiera, unde trebuie sa respect formalitatile de rigoare, prezentarea cartii de identitate, sa stau cat mai firesc in fata privirilor scrutatoare, iar in final sa impart zambete cu politistii care imi ureaza sedere placuta si si imi pun intrebarea " Tot asa, trei saptamani ca anul trecut...?";
-pentru taxa de intrare in delta te cauta agentii, nu scapi sau nu-i obligatoriu sa treci pe la sediul din Tulcea.
Cam asa au decurs ostilitatile in anii trecuti. Si nu am avut nici un fel de probleme.
Daca iti place sa pescuiesti linistit in delta, esti obligat sa parcurgi etapele de mai sus.
Deci, fi atent :
-in prima faza achit ce-i de achitat la AJVPS, unde obtin si permisul ANPA;
-la plecarea in delta trec (la prima ora) pe la Politia de Frontiera Tulcea, unde, in cateva minute imi rezolv autorizatia de pescuit pe frontiera;
-pana in Chilia Veche trec prin trei puncte de control ale Politiei de Frontiera, unde trebuie sa respect formalitatile de rigoare, prezentarea cartii de identitate, sa stau cat mai firesc in fata privirilor scrutatoare, iar in final sa impart zambete cu politistii care imi ureaza sedere placuta si si imi pun intrebarea " Tot asa, trei saptamani ca anul trecut...?";
-pentru taxa de intrare in delta te cauta agentii, nu scapi sau nu-i obligatoriu sa treci pe la sediul din Tulcea.
Cam asa au decurs ostilitatile in anii trecuti. Si nu am avut nici un fel de probleme.
Daca iti place sa pescuiesti linistit in delta, esti obligat sa parcurgi etapele de mai sus.
sorine ai uitat ca pe linga toate chestiile astea oficiale mai trebuie ,pt CA SA POTI cu adevarat sa pescuiesti linistit in delta,sa te achiti si de cele neoficiale,peschesuri ,cadouri lichide ,reminiscente ale epocii fanariote, ca, de ,traim in Romania si asta.....ne ocupa foarte mult timp
Am avut treaba,tragea la o lanseta si am facut si ceva vad cu boabe acu pe seara ,,bai astia de la Baia Mare ,,anu asta trebuie sa luati cantitate dubla de palinca pentru intilnirea cu mine.
pt.Marius de la Constanta (am vreo 3 de Marius cunostinte de la voi ,am crezut ca esti unu din ei)
pt.Marius de la Constanta (am vreo 3 de Marius cunostinte de la voi ,am crezut ca esti unu din ei)
Sorin, multumesc.
Prin taxa de intrare in delta te referi la taxa ARBDD? Unde ar putea fi platita asta in Tulcea?
Politia de frontiera cred ca am localizat-o pe str. Isaccei, paralela cu faleza. Se poate plati la sediul lor?
Cu ANPA cred ca toata lumea-i lamurita si anul asta.
Sebastian, aia se stie. De fiecare data avem "trotil" la noi, chiar daca nu suntem consumatori. . Pentru oaspeti .
Prin taxa de intrare in delta te referi la taxa ARBDD? Unde ar putea fi platita asta in Tulcea?
Politia de frontiera cred ca am localizat-o pe str. Isaccei, paralela cu faleza. Se poate plati la sediul lor?
Cu ANPA cred ca toata lumea-i lamurita si anul asta.
Sebastian, aia se stie. De fiecare data avem "trotil" la noi, chiar daca nu suntem consumatori. . Pentru oaspeti .
I Fish. Therefore I am.