cum sa pescuiesc linistit in delta?
Moderator: Sebastian
Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?
exemplul tau cam sustine ce ti-am spus......
Si câţi peşti a agăţat sonarul automat în cârlig? Nici unul ... totul tine de fineţea pescarului de a-i ademeni !!!
În prima zi când am ajuns în Deltă nu am avut nici o trăsătură până la ora 13:00, dar când am reuşit să înţeleg unde pot să dau de el ... am rupt! Iar localnicii umblau cu sonarul peste tot, dar nu aveau acelaşi spor la numărul de trăsături (la mine soluţia câştigătoare a fost solubila s&o de la senzor).
Respect
În prima zi când am ajuns în Deltă nu am avut nici o trăsătură până la ora 13:00, dar când am reuşit să înţeleg unde pot să dau de el ... am rupt! Iar localnicii umblau cu sonarul peste tot, dar nu aveau acelaşi spor la numărul de trăsături (la mine soluţia câştigătoare a fost solubila s&o de la senzor).
Respect
Plec la pescuit, nu să prind peşte !!!
Sa mai animam putin atmosfera ca v-ati incins cu panaramele astea de sonare.
Peştele care scapă din undiţa pescarului este întotdeauna cel mai mare.
- AileneiRobert
- utilizator
Ce liniste pe aici, mai puneti niste poze va rog.
Sunt fascinat, mai ales ca iarna-i grea.
Respect
Sunt fascinat, mai ales ca iarna-i grea.
Respect
no have .
- armandcristi
- membru activ
Baga ...baga somn...
Simplicity is the ultimate Sophistication.... LdV
Bermude, tricouri, maieuri, hamace ... şi afară este zăpada de 1 - 2 metri ...!
Da' lasă că vine ea vara şi ne facem de cap pe malurile apelor!
Respect
Da' lasă că vine ea vara şi ne facem de cap pe malurile apelor!
Respect
- pescarhoinar81
- membru activ
Stiu ca apar cam tarziu in discutie dar mi am luat si eu un sonar si inca humminbird care am dat 300$ pe el din SUA,in Romania costa vreo 600$ ,vreau sa zic ca mai mult iti pierzi timpul cu el si nu i vad nici un folos,ba cred ca daca ai da la nimereala ai avea mult mai multe sanse sa prinzi mult mai mult peste fata de unu cu un sonar...Apropo poate il vreti vreunu ...Il dau cu 400 lei .E minim vreo 15 mil acum.
Niciodata nu-i tarziu, Marius.
Poate ca nu m-am facut inteles suficient de bine de la inceput. Am vrut sa spun ca ar trebui impuse niste reguli stricte pentru toti pescarii. Cei care pescuiti pe lacuri amenajate va faceti de cap cum vreti, ori va impune patronul un regulament? Pai pe ape naturale ne facem de cap? Ne dam bengosi cu barci si alte scule pe bascule, umilindu-i pe cei ce pescuiesc de pe mal? Pai nu le e rusine baieteilor de bani gata si facuti pescari de ieri sa dea cu tifla celor ce stau de ani de zile pe acelasi loc? Umbla dom'le cu cele mai noi scule inventate, de parca ar fi scapati din foamete, ori disperati sa prinda pe al' mare si pe al' cat de mult. Am vrut sa spun ca pescuitul nu trebuie sa devina un lucru mecanic. Apropos, care-i unitatea de masura pentru lucru mecanic? Domnilor, pescuitul pe ape naturale trebuie sa se bazeze pe bunul simt al pescarului ...
Poate ca nu m-am facut inteles suficient de bine de la inceput. Am vrut sa spun ca ar trebui impuse niste reguli stricte pentru toti pescarii. Cei care pescuiti pe lacuri amenajate va faceti de cap cum vreti, ori va impune patronul un regulament? Pai pe ape naturale ne facem de cap? Ne dam bengosi cu barci si alte scule pe bascule, umilindu-i pe cei ce pescuiesc de pe mal? Pai nu le e rusine baieteilor de bani gata si facuti pescari de ieri sa dea cu tifla celor ce stau de ani de zile pe acelasi loc? Umbla dom'le cu cele mai noi scule inventate, de parca ar fi scapati din foamete, ori disperati sa prinda pe al' mare si pe al' cat de mult. Am vrut sa spun ca pescuitul nu trebuie sa devina un lucru mecanic. Apropos, care-i unitatea de masura pentru lucru mecanic? Domnilor, pescuitul pe ape naturale trebuie sa se bazeze pe bunul simt al pescarului ...
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
cateva amintiri din 2013
A adormit toata lumea?
Nu inca, mai cautam una .... alta .... ceva amintiri ....!
Frumoase fotografii!
Respect
Frumoase fotografii!
Respect
Is secretosi, Oli ... sa nu le ocupam locurile.
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
Foarte secretosi,poate ar trebuii sa-si angajeaza agenti de paza sa le pazeasca locurile!!!!!!!!
Oricum mai asteptam locuri sunt destule pentru toata lumea.
Oricum mai asteptam locuri sunt destule pentru toata lumea.