Cu cea mai mare placere, Alex Numai sa corespunda perioada ... Nu am secrete legate de locatie, in schimb toate celelalte ...tzu_tzu_rel scrie:... Poate ne-om gasi anul asta, macar sa te vizitez, ...
cum sa pescuiesc linistit in delta?
Moderator: Sebastian
Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
- tzu_tzu_rel
- senior
Nu-i nimic, fiecare cu secretele lui...la mine nu-i neaparat locul, ci bipezii care trec si-si lasa amprenta, si-si bat joc..si nici peste nu prind.
Cam da, o matusa Tamara..o vorba, o cafea, se poarta relatiile si is bune in vremurile astea..aveam de gand sa ma duc in afara dar am fost salvat la timp ! De ce credeti ca pleaca tot tineretul? Pt o viata mai buna si un viitor..aici cu 8 9 milioane, ce sa facem? Si batjocoriti, munciti, haiti ! Pleaca toate sansele de a se schimba ceva in Romania...oameni inca ne-descoperiti...cosmin mihut scrie:Deci sa intelegem si noi ,tot relatiile sunt esenta si in zilele astea destul de nasparlii,daca si cu doua facultati ii greu apai ce sa mai zica astia care nu au nici macar liceul..nasol bre vorba unui amic...
Tocmai am urcat de la zona de pick-nick, proprietate privata ... Deci e un loc de unde pot sa-l culeg pe Nicu la orice ora vor mushchii mei . Avand in vedere aceasta facilitate, am scos de la lada frigorifica niste file de crap made in Chilia ... si am bagat fratilor ... prajit, plachie si povestioare. Ce poate fi mai fain decat sa-i lasi pe toti cu gurile cascate cand iti asculta povestile langa un foc de noapte ? Si totusi e o palida expunere a ceea ce am trait in delta. Cuvintele sunt putine, imaginile sunt neclare ... "aroma", insa, ... n-o poate descrie nimeni ... aia doar noi o stim
- jocnouinfo
- junior
Daca nici in Delta nu ai liniste ,atunci unde
Zilnic imi place sa joc o multime de jocur .
Ai fost vreodata in Delta?jocnouinfo scrie:Daca nici in Delta nu ai liniste ,atunci unde
- cosmin mihut
- Veteran
Merge acum in iunie la marea deschidere sau prima iesire...din acest an zic.Te salut Sorine ce mai faceti ?
MERCEDES S
Te salut la randul meu, Cosmine! Deocamdata visam la marea iesire, apoi, incetuc, vom trece la revizuirea listelor care contin cele necesare unui trai decent in delta pe parcursul a trei saptamani .cosmin mihut scrie:Merge acum in iunie la marea deschidere sau prima iesire...din acest an zic.Te salut Sorine ce mai faceti ?
Da' cu tine ce-i, de intri doar meteoric pe forum? Erai foarte activ candva.
... Ce sa mai zic de Alin, care a intrat la hibernare in plina incalzire globala
... Si mai sunt si altii care pleaca urechea la trompa elefantui care da cu bomba ... vorba regretatului Tomitza ...
Prapad ! ... Prapad ! ... Tocmai cand trebuia sa iasa din schema prohibitia, iata ca intra in schema (tot in aia) inundatiile. O buna perioada, cam ... canci pescuit.tzu_tzu_rel scrie: DUNAREA e tulbure...si sigur se va mai tulbura cu ploile astea...
- tzu_tzu_rel
- senior
S-a dus iesirea mea, o aman pt Iulie-August si mai multe iesiri prin Septembrie-Octombrie . Acum cum o fi norocul..ma astept ca abia dupa doua saptamani sa se aseze apa dar cine stie.. Duminica am mancat ultima bucata de crap ratacita prin lada..gustos, parfumat cu mujdei si intins in mamaleasca si apoi innecati microbii cu multa bere ! Te-am luat Sorin , tu l-ai terminat deeemuult
Naaaa ... nici vorba. Mai am, mai am.tzu_tzu_rel scrie: Te-am luat Sorin , tu l-ai terminat deeemuult
sorin1362 scrie:Te salut la randul meu, Cosmine! Deocamdata visam la marea iesire, apoi, incetuc, vom trece la revizuirea listelor care contin cele necesare unui trai decent in delta pe parcursul a trei saptamani .cosmin mihut scrie:Merge acum in iunie la marea deschidere sau prima iesire...din acest an zic.Te salut Sorine ce mai faceti ?
Da' cu tine ce-i, de intri doar meteoric pe forum? Erai foarte activ candva.
... Ce sa mai zic de Alin, care a intrat la hibernare in plina incalzire globala
... Si mai sunt si altii care pleaca urechea la trompa elefantui care da cu bomba ... vorba regretatului Tomitza ...
Aici sunt!
E drept ca nu am mai intrat de o vreme da' ce sa-i faci ,se intampla!
Intre timp am dat o tura pe la neamuri prin Italia de am dat dupa crapi...Pe Mures am verificat niste voblere ...La unul dintre ei m-a verificat pe mine o dihanie... Pe Dunare nu am ajuns din cauza de ...apa. Probabil ca la toamna o sa mai incerc odata Delta noastra draga .Sper sa nu fiu dezamagit ca atunci chiar nu mai merg Vineri -sambata-duminica mare intalnire cu pescarii de spinning din 4 judete pe Olt catre Valcea.Pai cam astea ar fi ...
Sorine ,in rest toate bune? Apropo ,vezi ca-ti dau pe privat noul meu numar de mobil ca am trecut in Orange ...
O seara buna!
Nu prea e de mers in Delta. Este invazie de tantari. Ca de altfel mai tot timpul in luna iunie. Dar parca acu` mai dihai ca oricand. Perioada lor de activitate este practic non-stop, de dimineata pana noaptea, la soare sau la umbra. Am rezistat 48 de ore, acu` imi ling ranile . S-au prins ceva ciortani, s-au si scapat cativa (bineinteles, cei mai mari ). Pe bucla la Mahmudia. S-a mai limpezit apa.
PS: Desi am avut permisele in regula, am fost amendati pentru campare. Pregatiti-va cu 70 lei pentru un proces verbal la fata locului si restul sejurului puteti pescui linistiti. Controalele au loc cu precadere in weekend.
PS2: bucla este plasuita la greu noaptea cu plase mono.
PS3: nu uitati ca bucla are regim special de zona protejata si pestele, indiferent de specie, se elibereaza .
PS: Desi am avut permisele in regula, am fost amendati pentru campare. Pregatiti-va cu 70 lei pentru un proces verbal la fata locului si restul sejurului puteti pescui linistiti. Controalele au loc cu precadere in weekend.
PS2: bucla este plasuita la greu noaptea cu plase mono.
PS3: nu uitati ca bucla are regim special de zona protejata si pestele, indiferent de specie, se elibereaza .
I Fish. Therefore I am.
Cum adica bune ? Excelente !!! Pai am invins la alegeri, am castigat la LOTO potul cel mare, jiji a vandut Steaua, iar stratul de ozon si-a revenit in totalitate ...zamfi scrie:
Sorine ,in rest toate bune?
Pai mai Marius, ce-ai cu ei daca tot ii elibereaza ? Doar metoda de pescuit difera.pharaoh scrie: PS2: bucla este plasuita la greu noaptea cu plase mono.
I Fish. Therefore I am.