cum sa pescuiesc linistit in delta?

la pomul laudat...

Moderator: Sebastian

Scrie răspuns
tzu_tzu_rel
senior
senior

Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?

Mesaj de tzu_tzu_rel » 27 Sep 2011, 11:08

[-x [-x nu recunosc nimic =)) =)) nu e ala locul... ''magic'' cu crapii .. cand am luat 5 buc. la 5 si cel de 12.. si nu mai zic..restul zilelor.. aventuri.. poza asta e facuta cum ai zis tu :-SS dupa o salcie..e un drum :)) din august..

pharaoh
site team
site team

Mesaj de pharaoh » 27 Sep 2011, 11:52

Te-oi intalni eu vreodata pe Chilia si pun harta si coordonate gps pe forum =))

Acum, serios vorbind, iti inteleg pe de-o parte secretomania, dar sper ca nu esti unul din cei care daca-si gasesc locul ocupat incep sa faca scandal si sa-l revendice de parca ar fi proprietate personala.
I Fish. Therefore I am.

tzu_tzu_rel
senior
senior

Mesaj de tzu_tzu_rel » 27 Sep 2011, 12:09

pharaoh scrie:Te-oi intalni eu vreodata pe Chilia si pun harta si coordonate gps pe forum =))

Acum, serios vorbind, iti inteleg pe de-o parte secretomania, dar sper ca nu esti unul din cei care daca-si gasesc locul ocupat incep sa faca scandal si sa-l revendice de parca ar fi proprietate personala.

Chiar sunt pasnic..vorbaret,dau din casa..se vede omul, care e om.. niciodata nu am bombanit in barba nimic sa ascund..stii... un ex.: Vine unu` pe balta, coboara dintr-un patrol, plin de aur, beat, cumanele.. vrei sa-l iau in brate..? :)) Sincer..imi las cainele liber si nu se apropie..nici naiba de mine, vii tu, om pasnic, fara ''aere'' ma intrebi politicos: -Misca ceva? intinzandu-mi o tigara sau o bere rece..
-Da am scapat unul mai devreme, am luat x la y..mai departe , la al doilea prag.

Ma intelegi? Sunt OM daca esti OM cu mine si arati ca unul..nu vreun maimutoi cu figuri! Si pe forum sunt destui din astia, care vin :'' Plec in Delta, unde sa ma duc?La ce cade, cum cade?'' imi fac o idee uneori..buna sau rea..netu` abunda de informatii..e greu sa dai search, vor mura-n gura..

Altceva e forumul, si-ti creeaza o alta impresie , e o lume virtuala doar, altceva cand dam mana , ne gasim pe balta, bem o bere, si-mi dau seama de ce fel esti de la prima vorba..

bebe2011
Veteran
Veteran

Mesaj de bebe2011 » 27 Sep 2011, 12:25

Frumos mod de gandire si exprimare pentru un tanar de 24 de ani ,felicitari!

pharaoh
site team
site team

Mesaj de pharaoh » 27 Sep 2011, 12:34

Sunt in asentimentul lui Bebe. Desi te-am provocat un pic, mi-ai raspuns calm, frumos, strict si la obiect. =D>
I Fish. Therefore I am.

bebe2011
Veteran
Veteran

Mesaj de bebe2011 » 27 Sep 2011, 12:44

Rara avis Marius,nu?

pharaoh
site team
site team

Mesaj de pharaoh » 27 Sep 2011, 13:01

Cam da.
I Fish. Therefore I am.

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 28 Sep 2011, 13:16

Mai Sebi ,sper ca ti-ai dat seama ce-am vrut sa zic,din viteza sa strecurat gresala ...
MERCEDES S

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 29 Sep 2011, 21:12

Dupa cateva zile de inactivitate din partea crapilor, am simtit nevoia unei escapade de dupa-amiaza pe Tataru. A fost o super plimbare. Am ajuns pana la Canalul Tataru, unde am dat de o turma de oi. In acel moment mi-au venit in minte toate stanile pe langa care am trecut in drum spre Chilia Veche. Pe langa toate simteai o duhoare de-ti stramba nasul. Pamantul era ars de la dejectiile oilor. Plus peisajul presarat cu baraci si alte acareturi, ce parca nu facea parte dintr-o rezervatie a biosferei. Deci oile pot campa in Delta Dunarii. Ciobanii idem. Pescarii ba. Si e vorba de ciobani veniti cu oile de prin tara, ca sa nu specific zona ... ;)

**==
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 02 Oct 2011, 23:42

tzu_tzu_rel scrie:...pacat de loc..o sa-l frecventeze ''hultanii'' si iar mizerie, batjocura...
Inca odata tin sa subliniez ca pescarul trebuie sa-si gaseasca singur locul. Un loc ale carui secrete le va cunoaste doar el ...cel care l-a gasit. Degeaba vor veni oportunisti (vanatori de locuri) dornici de capturi la minut. Nu vor reusi nimic stand doua sau trei zile, cu toate ca arunca saci de nada in apa. Tocmai am vorbit cu prietenul meu din Chilia Veche ... =)) dupa plecarea noastra s-a umplut locul de barci, malul la fel ... dar cum bine se banuieste : CANCI. :)) Deci nu-i suficient sa-ti placa ... trebuie si sa stii. ;)
Deci un sfat de la sfatosu' : care vreti sa fiti pescari adevarati, cautati-va singuri locul ... ca har Domnului sunt destule.
Sunt locuri nedescoperite, si poate mult mai bune. Il apreciez pe Alex ca-si tine locul secret , dar ma distreaza si faptul ca se bulucesc dupa mine altii si nu prind nimic =))

bebe2011
Veteran
Veteran

Mesaj de bebe2011 » 04 Oct 2011, 23:04

Pai nu prind pentru ca i-ati prins voi pe toti! :)) Puteati macar sa anuntati si nu mai bateau oamenii atata drum! =))

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 09 Oct 2011, 20:13

bebe2011 scrie:Pai nu prind pentru ca i-ati prins voi pe toti! :))
Ei na, au ramas cel putin aia ce s-au desprins din carlig. :))
Da' ia sa va arat partea video din "combinata" sedintelor video/foto, ce au avut menirea de a imortaliza pe unii dintre crapii prinsi de mine. :D
PS : Desi nu au fost tocmai niste hipopotami, ma declar multumit.
http://www.youtube.com/user/sorin1362?feature=mhsn#p/u

Sebastian
site team
site team

Mesaj de Sebastian » 10 Oct 2011, 06:36

8-> ...inca un an.... :-<

bebe2011
Veteran
Veteran

Mesaj de bebe2011 » 10 Oct 2011, 21:35

Frumos! =D> =D>

bug
membru activ
membru activ

Mesaj de bug » 10 Oct 2011, 22:08

delta e terminata.nu mai are niciun sens sa mergi la pescuit.poti doar sa o privesti si sa te uiti la "operatiunea monstrul" sa contemplezi la ce a fost odata...
de anul viitor o sa merg pe riul po ,e aceeasi(aprox )distanta dar faci jumate din timp,poti campa linistit si ai de unde si ce prinde.ziceam de distanta pt ca sint din arad .
sa va zic o chestie reala.niste prieteni au fost pe sf ghe in august.dupa ce au campat a venit politia si i-a intrebat:ce faceti aici?...pescuim,au zis ei.bine baieti...de aici in jos sa nu dam de voi....??? @-) .asa au facut. seara de seara ,in jos de ei barci cu faruri din mal in mal.ce faceau?cine stie?
altceva soc.intr-o zi s-a oprit la tabara lor o masina de TL,s-au coborit doi ,s-au prezentat zicind ca sint din tulcea.s-au oprit pt ca vazusera masina de arad ca sa-i intrebe ce stiu de ungaria,ceva brat al crisului ca au planificat peste doua saptamini sa mearga acolo la crap.deci din delta in ungaria.
nu mai am cuvinte.
cu greu zic ...nu mai avem nimic din tara asta,nimic doar trecutul.
si sa mi fie cu iertare interventia daca am jicnit pe cineva

Scrie răspuns

Înapoi la “Delta Dunarii”