Nu, nu-mi place cum suna...in zona noastra la slanina i se zice si clisa. Deci ma duce cu gandul la ceva alunecos, unsuros ...ori la un noroi de ala in care risti sa-ti pierzi cizmelezamfi scrie:Vara se merge in clisura! Iti place cum suna Sorine?![]()

Moderator: Sebastian
Nu, nu-mi place cum suna...in zona noastra la slanina i se zice si clisa. Deci ma duce cu gandul la ceva alunecos, unsuros ...ori la un noroi de ala in care risti sa-ti pierzi cizmelezamfi scrie:Vara se merge in clisura! Iti place cum suna Sorine?![]()
Punem pariu?!Oricum, alte taxe nu cred ca se vor mai inventa...
Nea' Alex, ai putea sa ne tii la curent in continuare despre Siret si, eventual, Prut ?tzu_tzu_rel scrie:Nea` Sorin, Siretul a fost braga, baga un ochi la ''webcam GALATI'' acum se limpezeste..dar in aval sigur Dunarea e un pic ghiurghiulie si eu sper ca in Septembrie sa fie cristal !!!
Cu tine Alin ? Sa pun pariu ? Pfff... NEVER !zamfi scrie:Punem pariu?!Oricum, alte taxe nu cred ca se vor mai inventa...![]()
![]()
Probabil ca s-au mai dat pe ici pe colo, prin partile esentiale.jacksy scrie:...aveti idee,fata de anul trecut,s-au mai dat amenzi pt campare ilegala...
sorin1362 scrie:Cu tine Alin ? Sa pun pariu ? Pfff... NEVER !zamfi scrie:Punem pariu?!Oricum, alte taxe nu cred ca se vor mai inventa...![]()
![]()
Da' ia zi ... anu' asta bagi o delta ? Ori tot pe clis(a)ura ?