Dupa cum am promis, sa va povestesc vreo doua despre anul 2009. Ei, intre timp au avut loc niste cutremure si tsunami-uri, divorturi nationale, etc … deci ati avut ce viziona.
Aaa … plus alte calamitati, dar mai marunte si lipsite de importanta deja …care ne bantuie cotidianul, dar suntem imuni. Nu-i asa?
Buuun… revenind la 2009, se apropia plecarea spre marea pescuiala . Si nu-mi gaseam un camarad cu care sa-mi petrec trei saptamani in delta. Unul ca nu poate decat o saptamana, altul ca e dator familiei cu un concediu la mare, samd. Mai frate, ce ma fac?
Pana la urma il gasesc … Miyagi. Un omulet care nu avea nici o legatura cu pescuitul. Ii promit o serie de gratuitati, cum ar fi drumul, cazarea, papa, palinca … mai putin tigari si alte bauturi alcoolice.
Batem palma cu palmutza si da-i la pregatirile de rigoare. Dupa revenirea acasa am primit o multime de reprosuri din partea altora : “de ce nu mi-ai spus, ca era tocmai in perioada concediului?” sau “ de-mi spuneai, plateam eu drumul dus-intors”… Ei, uite ca nu mi-a traznit prin cap … si erau pescari sadea. Asta e, ce sa-i faci?
Dar iata personajul cu care m-am “inhaitat” in 2009 (sa nu uit, in ultima saptamana au aparut Radu si frate-su Cornel, cu care am tuns-o spre casa) :
VA URMA