Salut ! sunt nou pe forum ,si dupa ce am citit toate postarile voastre ,pot spune ca ma bucura faptul ca mai sunt oameni care destainuie locuri de pescuit unde poti pescui linistit .
Merg in delta de aproximativ 15 ani .La inceput mergeam in locuri unde aveam masina linga noi (canalul Dunavat , pe brat intre ,Murighiol si Dunavat ,Balteni etc), acum daca mergi asa zici ca esti la nunta .Dupa am inceput sa inchiriem barci sa ne duca dar si asta adevenit costisitor si in final mi-am luat o barca de ceva timp si ma duc pe unde ma taie capul .NOROCUL MEU CA SI SOTIEI AI PLACE LA PESCUIT CU CORTUL
![big grin :D](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/4.gif)
Am fost pe toate bratele . In ultimii 3 ani am fost la km 54 .la intrare in Perivolovca cam de 4 pori pe an ,niciodata nu a fost la fel . Asta vara am avut si crap la 13,5 kg la 3boabe uscate pe fir .Locul pe care l-a descris Sebi ? nu l-am gasit niciodata liber. Am vazut ca acum au unii o stana pe langa si 2 -3 lacasuri pentru pescarii din zona .
In noiembrie pe 14 am fost la intrarea in lacul Iacub (Crisan - Caraorman) in afara de caras si albitura nimic . Miar face placere sa discutam mai multe si va astept cu sfaturi si intrebari :e-mail :
eugenraceanu@yahoo.com .
Prima plecare pe 11 iunie 2010.