CRAP SI SOMN IN DELTA DUNARII
Moderator: Sebastian
- ingerasdefoc
- senior
Re: CRAP SI SOMN IN DELTA DUNARII
ms Bogdan!stiu ce spui legat de pescuitul pe canale dar nu sunt sigur ca vom avea si barca.de asta intreb unde pot ajunge cu masina.daca esti amabil sa imi spui si cateva locuri unde tre sa merg doar cu barca eu imi notez si vedem unde mergem in functie de logistica.multumesc inca o data
Poti sa incerci pe bucla de Mahmudia. Se trece cu bacul. Curentul este foarte mic, aproape inexistent in unele zone, majoritatea locurilor sunt fara agataturi si se preteaza din punctele astea de vedere pescuitului de finete la feeder.
I Fish. Therefore I am.
- Bogdan Melu
- carpZone team
Poti sa iei in considerare si varianta in care mergi cu masina pana la Murighiol si de acolo cu barca pna la un loc de campare.
Pe urma la data stabilita vine barca si te aduce iarasi la masina.
Am colegi care fac asa in fiecare an.
Este drept ca ei nu pescuiesc la feeder.
Pe urma la data stabilita vine barca si te aduce iarasi la masina.
Am colegi care fac asa in fiecare an.
Este drept ca ei nu pescuiesc la feeder.
C.S. CARP ZONE
- ingerasdefoc
- senior
Ms mult baieti
- ingerasdefoc
- senior
imi poate da cineva detalii despre locurile bune de pescuit de pe bratul Cernovca?si dc acte am nevoie ca sa pescuiesc acolo?din ce am inteles e zona de frontiera acolo.multumesc
Fireangel sau angel of fire, in final ce-ai dori, hmmm? ... o mura-n gura? Pai au curs rauri de cerneala, ani in sir, pe tema asta. Ia umezeste degetu' in coltul gurii si rasfoieste paginile forumului. Daca ai deget dibaci, poti gasi chiar mai mult ...ingerasdefoc scrie:imi poate da cineva detalii despre locurile bune de pescuit de pe bratul Cernovca?si dc acte am nevoie ca sa pescuiesc acolo?din ce am inteles e zona de frontiera acolo.multumesc
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
- ingerasdefoc
- senior
sorine eu zic sa iti vezi de ale tale..cine vrea sa imi raspunda o face fara sa fie ironic asa cum esti tu!daca nu ai chef sa raspunzi nu o faci.mult pa!
- florentiniuga
- Master Admin
Daca nu te-ai grabi sa te zbarlesti la Sorin, un umorist notoriu pe acest forum, care are un stil mai... pamfletar de comunicare, ai vedea ca ti-a dat un raspuns de bun-simt din partea unui moderator. Adica exista un instrument numit "cautare" la care ar trebui sa se raporteze mai des utilizatorii inainte de a repeta intrebari vechi la care s-a raspuns din belsug sau inainte de a deschide topice noi.ingerasdefoc scrie:sorine eu zic sa iti vezi de ale tale..cine vrea sa imi raspunda o face fara sa fie ironic asa cum esti tu!daca nu ai chef sa raspunzi nu o faci.mult pa!
PS Bucura-te ca nu te-a mirosit inca Gogu.
- ingerasdefoc
- senior
am intrebat de locurile de pescuit pt ca am vrut sa stiu daca a fost cineva de curand..adica anul trecut..nu spun ca nu are dreptate..sunt constient ca sunt mii de discutii pe forumul asta..DAR..in delta situatia se cam schimba de la un an la altul.am vrut o informatie actualizata.cat despre arta de a fi moderator...nu stiu sincer cine l-a facut pe asta moderator nu ar merita sa stea nici pe un banal canal de Counter Strike cu un asemenea limbaj.si tu esti moderator Florentine si chiar daca nu-ti convine ceva stii sa formulezi ideea in asa fel incat sa lasi loc de buna ziua..probabil "la el in grajd se da des cu furca pe spate la animale"
- ingerasdefoc
- senior
dar deja suntem off-topic si consumam cerneala aiurea o sa caut amabilitate pe alte forumuri unde nu e nevoie sa stai cu degetul in gura
COSMINE,LA MULTI ANIIIIII!!!!
-
- VIP+++
boss uni ie mai acri da fel ca cand sa dus la beserica popa terminase vinu da impartasanie si ia trecut pa otzet. bag seama ca si pa matale daca te face unu lenes si puturos iei foc ca la uzername . hai dute matale si da cu furca pa la alt forum ca acilisea sa lucreaza si ie pacat sa nu te doara la comoditate ! multe bafte puisor !ingerasdefoc scrie:am intrebat de locurile de pescuit pt ca am vrut sa stiu daca a fost cineva de curand..adica anul trecut..nu spun ca nu are dreptate..sunt constient ca sunt mii de discutii pe forumul asta..DAR..in delta situatia se cam schimba de la un an la altul.am vrut o informatie actualizata.cat despre arta de a fi moderator...nu stiu sincer cine l-a facut pe asta moderator nu ar merita sa stea nici pe un banal canal de Counter Strike cu un asemenea limbaj.si tu esti moderator Florentine si chiar daca nu-ti convine ceva stii sa formulezi ideea in asa fel incat sa lasi loc de buna ziua..probabil "la el in grajd se da des cu furca pe spate la animale"
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
Gogule,scuze...Maestre,pe unde-ti umbla destele ca nu prea mai dai cu subsemnatu' pe tastatura
- ingerasdefoc
- senior
Mai Vaslui..daca ar fi sa ma cobor la mintea ta de "Boss" care esti ar trebuii sa pun mana pe jargoane..nu inteleg ce te bagi unde nu-ti fierbe oala..vezi-ti de treburile tale,daca vrei sa raspunzi la un topic e f bine,daca nu,la fel de bine..cine te crezi de fapt?asta e problema in tara asta de rahat..multi va credeti destepti..daca vrei sa arati asta fa-o cu stil "Boss=ule"!nu cu vorbe aruncate aiurea off-topic.mult pa si tie!
Daca tara asta e de rahat ce dracu mai stai in ea? Vad ca de la niste discutii amicale ca intre pescari ai ajuns sa te aprinzi cam repede Hai sa ne calmam si sa depanam niste amintiri de anul trecut ca de a venit iarna.ingerasdefoc scrie:Mai Vaslui..daca ar fi sa ma cobor la mintea ta de "Boss" care esti ar trebuii sa pun mana pe jargoane..nu inteleg ce te bagi unde nu-ti fierbe oala..vezi-ti de treburile tale,daca vrei sa raspunzi la un topic e f bine,daca nu,la fel de bine..cine te crezi de fapt?asta e problema in tara asta de rahat..multi va credeti destepti..daca vrei sa arati asta fa-o cu stil "Boss=ule"!nu cu vorbe aruncate aiurea off-topic.mult pa si tie!
RESPECT!
Ultima oară modificat 30 Ian 2014, 00:52 de către oliver, modificat 1 dată în total.
Peştele care scapă din undiţa pescarului este întotdeauna cel mai mare.